bolkonski Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Vraticu ga ja jer je ok momak! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Najveći skeptik prema vožnji kola u Beogradu vozi kola, wat sorcery is this? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 ivane, oćemo da sačekamo rur drugare posle fudbala i popijemo pivo s njima? ja ću da vozim ako si za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 y u do dis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 ja sam ozbiljan a ti kako hoćeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Još uvek mi curi nos, i ako sabijem par piva večeras, biću ujutru ko kurac, drugi put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 ništa onda, drugi put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 ili treći Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 nhf ali takve izgovore sam ja imao u srednjoj skoli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Sekira nedrug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 22, 2014 Author Report Share Posted January 22, 2014 Ja sam i dalje u shoku. Izorganizovali smo se za fudbal za dan ipo, niko nije ispalio, doslo nas je 13 i cak je bio skroz dojaja fudbal :) Idem da se prijavim u gugl da radim kao neki organizator, ovo je ipak bio najtezi test :) Ostavili smo termin za ubuduce tako da je sreda 22 rezervisana za rurovce Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Fudbal sabio, ja odo da pijem nešto protiv upale, pred kraj sam se zadihao od vikanja sa gola Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Nemam reci koje sabijanje. Hteo sam prvo da istaknem jednog, pa dvojicu, ali jedino mogu da istaknem sebe koliko sam los, ostali su bukvalno sabili. Najbolji fudbal koji sam igrao ikad! Svaka cast i organizaciji! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 (edited) Odličan fudbal, vidimo se sledeće nedelje! o e i da, hvala stiji što se cimao da nas vozi! :* Edited January 22, 2014 by Aleksandar. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Fin fudbal zaista, ubise nas u pojam ali smo se izborili nekako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 sve pohvale zaista, odlican fudbal, sledece nedelje opet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Dobar, dobar fudbal, važno je da smo se svi istrčali (valjda). Nije bilo povreda, što je najbitnije. Sve pohvale ćalcima, pravi primer nam daju! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ja sam i dalje u shoku. Izorganizovali smo se za fudbal za dan ipo, niko nije ispalio, doslo nas je 13 i cak je bio skroz dojaja fudbal :) Idem da se prijavim u gugl da radim kao neki organizator, ovo je ipak bio najtezi test :) Ostavili smo termin za ubuduce tako da je sreda 22 rezervisana za rurovce Као што си рекао пре, а и што ти рекоше људи - да си стављао гласање кад коме одговара за следећу недељу и слично, од фудбала не би било ништа. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 јурио сам стију све време да га повредим, али нисам успео :сдобар фудбал реално, није било нога!једино што су неки другари искашљавали плућа, али шта је ту је :>е да, нисте рекли да се текма завршила најдругарскијим резултатом, нерешено o/ 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) kakav je to fudbal ako je bilo 0:0 sto ostaviste fiksno za sredu, ocu i ja da igram :c nista, ko oce rur basket? Edited January 23, 2014 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 vidimo se sledece srede fegetari:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 o/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Bilo bas kul, radujemo se sledecoj sredi! :) Nemam reci koje sabijanje. Hteo sam prvo da istaknem jednog, pa dvojicu, ali jedino mogu da istaknem sebe koliko sam los, ostali su bukvalno sabili. Najbolji fudbal koji sam igrao ikad! Svaka cast i organizaciji! Ako se dobro secam, ti si postigao najlepsi gol, tako da molim lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 moj autogol je bio najlepsi! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Sledeći put nam trebaju normalni golmani, ja sam iscimao malo levu ruku pri prvom kontaktu sa loptom, ne otiče ali boli i zateže pri svakom pokretu, stego sam zglob ko pičkica, kapiram da mi više prija što je zagrejano nego što ga sranje kineski steznik odmara. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts