Rallhpy Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Ovako, primer jednog profesionalnog umetnickog rada na platnu. Ovo je samo prva i jedina slika za sad uradjena, s obzirom da je umetnik tek skoro dosao na ideju da crta nesto ovog tipa. Ako je neko zainteresovan za nabavku iste, ili za bilo koju drugu sliku sa tematikom Dote, ili bilo koje druge igre, PM me za info i detalje. Podrav. 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Vidi se da tu ima nekog talenta, ali iskreno, isuviše je daleko od stvarnog izgleda likova da bi neko prihvatio tu "umetničku slobodu" i hteo da uzme ovo kao delo iz DOTE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 wow such paint many detail much ice wow 1 3 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 35-55 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 prva, jedina i poslednja posle nasih komentara xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Ne bacaj bisere pred svinje.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 wow many jokes such trolls so amaze. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 ja sam bio skroz ozbiljan, ovo nema teorije da iko kaže da je heroj iz dote osim ukoliko mu se na to ne ukaže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Kompozicijski je jako losa slika. Ove kike izgledaju ko ruke na primer. Evo ti primer kako se radi art za predstavljanje karaktera da ne pominjem da nije ni original, ovo sto je iznad ja mogu da uradim za pola sata fazon. http://cloud-4.steampowered.com/ugc/576729977689568303/375DFC45A10CFF68550E39A2B44968F8B286B252/ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted January 20, 2014 Popular Post Report Share Posted January 20, 2014 13 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Usrali ste decka, a hteo je nesto drugacije Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 (edited) Bezveze, covek se sigurno smorio citajuci komentare..Ipak je tu dosta truda ulozeno. Meni se svidja slika. Edited January 21, 2014 by Hyperian Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Iskreno? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Rekao bih da nije lose i da mi se svidja ako autor ima 10-11 godina,kao neki vid podrske da nastavi da radi i da napreduje.Ako to nije slucaj,ovo je uzasno,koje crno profesionalno umetincko delo. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallhpy Posted January 21, 2014 Author Report Share Posted January 21, 2014 realno, ne opterecujem se previse, na kraju krajeva ovo je RuR, bilo je ocekivano, nisam ovde od juce :) a i ne, nisam ja ovo radio, ja ne umem cetkicu da drzim, ja samo prosledjujem ovo , a svi vi umetnici uradite pa stavite kad ste svi tolko dobri ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 mi koji nemamo pojma o slikanju barem ne kacimo svoja profesionalna umetnicka dela,za razliku od ovog tvog umetnika.Kad si vec pomenuo profesionalnog slikara,gde je dobio diplomu taj tvoj?Megatrend poceo da deli diplome i slikarima? Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Bezveze, covek se sigurno smorio citajuci komentare..Ipak je tu dosta truda ulozeno. Meni se svidja slika. Dosta truda ulozeno? Mozda. Profesionalnog umetnickog rada ? No. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 (edited) ево ти па упореди http://www.youtube.com/watch?v=TtFzc-M0s9Q а да не причамо о томе што је буквално ископирао туђи рад, није хтео уопште да се потруди да направи нешто своје Edited January 21, 2014 by штрокан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyBhoneR Posted January 21, 2014 Popular Post Report Share Posted January 21, 2014 (edited) QQ i lele u isto vreme. Ovo je moj komsija meni nacrtao za bukvalno 5 sati. I to uopste nije radio neke detalje.Rekao sam mu da bude vise nacrtano cartoonized nego da ima puno detalja ali mogu opusteno da kazem da je ova moja slika detaljnija nego ovo sto je doticni postavio baj d vej izvinjavam se sto se vidi malo ekran,zaboravio da ga iskljucim. A i kamera mi je ocajna na fonu tako da se slika ne vidi bas najbolje. Oticicu jedan dan kod njega pa cu da vam slikam njegove slike,decko je ubica.Nije nikakve fakultete zavrsavao,decko je samouk. Slikao je freske po crkvama i manastirima ovde na Fruskoj gori. Mislim da sam cak i kacio na rur njegove radove.znam da je jednom decku iz bg-a crtao Prince of Persia i da ga je nacrtao bolje nego sto izgleda u igri. Edited January 21, 2014 by cyBhoneR 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Dobro je ovo ispalo, super je napravio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Odlicno je, svaka cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Oticicu veceras kod njega pa cu ubaciti jos slika tj postavicu u male oglase. Decko je veliki talenat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234933051 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts