FATA Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 troll fest? :D prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 pre ce biti uriniranje u ocne duplje rastrgnutom leshu :( 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 pa da, troll fest u kojem si ti glavna uloga.. :) znaci, ti trolujes nas ili nikad nisi vozio sa zimskim gumama. ako vec forsiras to da je zaledilo i da se drzimo te premise, onda zamisli da ce ovaj sa zimskim gumama klizati 10 puta manje nego ovaj sa letnjim. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 ne trolujem, samo mi nije jasno.. vozio sam i letnjim i zimskim gumama po snegu i ima razlike, ali ne toliko koliko vi pricate.. i dalje stojim pored toga da se ni letnjim a ni zimskim gumama ne moze efikasno voziti po ledu (kontam da se oko toga sporimo?). a tih 10 puta manje ce pre biti 10% manje :) prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) Pa ne bih se slozio sa tim. Ima ogromne razlike izmedju letnje i zimske gume.Kad se menjaju gume,tj ako se uzimaju polovne mora se gledati godina proizvodnje gume,jel guma sama po sebi gubi elasticnost i sto je starija,tvrdja je sto dovodi do proklizavanja.Takodje ako ti je guma prenaduvana ima da se klizas ko da si na skijama.15ice se ne bi trebale zimi duvati preko 2 bara,ja sam na 15ticama imao 2.2i smanjio na 2.0 i ogromna je razlika. Edited January 28, 2014 by cyBhoneR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 ladno protoss 1 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 ono kad napišeš gomilu dobrih sranja u najboljem brejnstormu i nestane ti struje. Gad bles Žarkovo siti Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 <3 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 razmišljam da se prijavim - http://www.lakodoposla.com/izdavacke-kuce-mediji-kat12/narodni-poslanik-30011.html pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post RaveN Posted January 28, 2014 Popular Post Report Share Posted January 28, 2014 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 wb Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 sekira drugladno sam promasio topik... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 razmišljam da se prijavim - http://www.lakodoposla.com/izdavacke-kuce-mediji-kat12/narodni-poslanik-30011.html Cela ta NOPO prica, ukljucujuci i ono s oglasom za kontrolore, je jebanje svih poreskih obveznika ove drzave u zdrav mozak, ako nekoga interesuje mogu da elaboriram na UPT-u... 1 1 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 neo wy u hate so muc Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 6k postova, gj rky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Cela ta NOPO prica, ukljucujuci i ono s oglasom za kontrolore, je jebanje svih poreskih obveznika ove drzave u zdrav mozak, ako nekoga interesuje mogu da elaboriram na UPT-u...Samo kad DS nikad nije jebao sve poreske obveznike ove države. A ove Fatine bisere oko guma ne mogu ni da čitam. I lepo Kili kaže za početnike, jebote, pa niko nije rekao da treba da voze 100 u gradu, nego barem 40, u okvirima propisanog 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Samo kad DS nikad nije jebao sve poreske obveznike ove države. Problem je sto je ovo jebanje na sasvim legalan i regularan nacin, propisan zakonima ove drzave, nazalost. I lepo Kili kaže za početnike, jebote, pa niko nije rekao da treba da voze 100 u gradu, nego barem 40, u okvirima propisanog Voznja brzinom manjom od 40 je van okvira propisanog? 1 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Већи је проблем што је драстично повећан број потписа који је потребан да би се странка основала :) Све наравно у циљу демократизације друштва :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 будим сеустајемклоња-купатилокухиња, стављам састојке за шејк у блендервидим да нисам ставио поклопац, ал свеједно притискам дугмехаос.искулирао сам ситуацију, чекам да се разбудим па да почистим оно срање у кухињи. јебени брејн фарт :с Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 sipaj pivo, btk 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 i spid da ne budes mamuran. 1 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 i goretex obuci, pada sneg 2 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Problem je sto je ovo jebanje na sasvim legalan i regularan nacin, propisan zakonima ove drzave, nazalost. Voznja brzinom manjom od 40 je van okvira propisanog? Mislio sam da po gradu vozis normalno, 40, 50 pa i 60, a ne 20 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts