leisure Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Ako i treba, ti ljudi baš ne znaju da prave hranu :( Ja sam bio u onom "našem" restoranu u Bukureštu - http://tavernasarbului.ro/locatii/ a ima ga širom RO i ono, korektan je ali ništa spec a oni tamo ga vode kao "najbolji restoran like evah". https://www.facebook.com/restaurantdinar ima ovde jos slika Sto se hrane u Rumuniji tice, uvek smo jeli Shawurmu, slicno je kao giros, samo stavljaju neki preliv, pomfrit i kupus pride. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 To mu dodju arapski/izraelski restorani. I nije kao da mogu mnogo da zaseru sa shawarmom. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Znam da je bio neki topik tipa "priuceni programeri" ili nesto slicno. Gde je neko pitao kolika je zarada za programere koji nemaju zavrsen fax nego neki sertifikat ili tako nesto. Jel zna neko tacan naziv topika ? :) Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 ako ti daju manju platu, pozovi se na taj topic! Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Nije problem, samo ne mogu da ga pronadjem : / Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234928654&hl=+programera&page=1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234928654&hl=+programera&page=1 Fala fala :) Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 To mu dodju arapski/izraelski restorani. I nije kao da mogu mnogo da zaseru sa shawarmom. zapravo, obicni fast food-ovi kojih ima na svakom cosku kao kod nas pljeskavica Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Pocheli opet da prodaju Fantu limun. :O . Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 o/ Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Pocheli opet da prodaju Fantu limun. :O G D E? :O :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 omg, kupicu fantu posle 10 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Ja tražio oko trga po kioscima i nisam našao :(Ja tražio oko trga po kioscima i nisam našao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Ja tražio oko trga po kioscima i nisam našao :( Ja tražio oko trga po kioscima i nisam našao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Ja tražio oko trga po kioscima i nisam našao :( Ja tražio oko trga po kioscima i nisam našao :( Ja tražio oko trga po kioscima i nisam našao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 ovaj emmi nije relan narucivao nesto izmedju ostalog i podlogu za misa, stigla podloga broj manja, rekli mi da ce doci kurir da uzme tu manju i da ce mi poslati onu koju sam platio posle 3 dana dolazi kurir sa pravom podlogom i istim racunom koji sam vec platio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 jbg kad su iz cacka nego jel oce neko da upisemo megatrend prvu godinu besplatno zajedno ČD Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 možda Kreki? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:DDDD :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 ja cu mozda sve cetri (tri) da upisem za dzabe When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 zapravo, obicni fast food-ovi kojih ima na svakom cosku kao kod nas pljeskavica shawarma je bliskoistočno jelo i to otvaraju po rumuniji sand niggeri jer rumuni nemaju svoj pristojan fast food. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 G D E? :O Nasao na random kiosku u munzeu. Rekla mi zena da im je stiglo pre dva dana. Znaci bice spoon all around. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Nasao na random kiosku u munzeu. Rekla mi zena da im je stiglo pre dva dana. Znaci bice spoon all around. čekirao jutros po radnjama u okolini, još uvek nema! već vidim viralna kampanja sa slikama po fejsbuku, tako da stiže ubrzo! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 svi svuda seru o fanti limun. kao svi su je pili i bila je najbolja, a povukli su je iz prodaje slučajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Ne znam za sve al znam da je ja jesam pio vise od bilo kog soka. I svaki put je kupujem kad odem negde preko.Vitjy i tebi smor tekma? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 shawarma je bliskoistočno jelo i to otvaraju po rumuniji sand niggeri jer rumuni nemaju svoj pristojan fast food. taj fazon. ima puno Arapa, svugde drze neke male biznise(recimo, diskont pica i slicno) bio na basketu sa nekim ortacima, vec 2-3 godine kako nsam igrao sa njima(a vecina njih nije uopste igrala - deca, posao, obaveze..) skroz su se raspadali svi koliko smo matori jbt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts