Feno Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 (edited) Ona dva mamlaza u dolini ispod Metal planine moraju da umru proljavom smrcu, sto pre. Bezobrazna goveda. :) Satro njihova livada, niko ne sme da udje i da farma resorse tu. Taman krenem da kucam i sjure rafal u mene a stojim ispred goloruk. Pritom par sati ranije spasem jednog od njih dvojice od medveda. Makar igrao sam, ima da im sprcam sve tamo, i da se poserem u sleeping bagove. :) Edited February 15, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 na kom je to serveru xD sad smo razbacani, ima nas svugde lol Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Ona dva mamlaza u dolini ispod Metal planine moraju da umru proljavom smrcu, sto pre. Bezobrazna goveda. :) Satro njihova livada, niko ne sme da udje i da farma resorse tu. Taman krenem da kucam i sjure rafal u mene a stojim ispred goloruk. Pritom par sati ranije spasem jednog od njih dvojice od medveda. Makar igrao sam, ima da im sprcam sve tamo, i da se poserem u sleeping bagove. :) Imena, kolega, imena Realno dok mogu da ti saspu rafal, njihova je livada, dok jednom ne bude >:D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Ste već pregoreli? ^^ Super nam je lokacija, hangar, resursi u 3 pravca mmm sveeee, samo da se dignemo u vis i tamo premestimo stvari da nas nocas ne ojade avanturisti :D p.s. dajte kodove za vise spratove :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Pekar ima kodove :D, ja mogu da craft kelvar boots i pants da se zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 ja mogu m4, m5, p250, 9mm, shotku nista od metala za sad btw, ja sam kod velikog rad grada, nema zive duse, prepuno resursa :P Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Mrhe samo offence tech tree radi :) meni dropovale metal stairs i metal ramp, fali nam foundation i ceiling Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 (edited) други проб. неће да ми се покрене игра, само блеји лоудинг скрин Edited February 16, 2014 by штрокан 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 други проб. неће да ми се покрене игра, само блеји лоудинг скрин moras skinuti vcredist-e, i to ti je najbolje da poskidas sve(2008/2010/2013) mozda ima jos neki xD meni je falio cini mi se poslednji pa nije htelo da radi btw, moja baza je ovde, sutra cu staviti sifre na vrata, pa ako se nadjete u blizini mozete da svratite :D http://www.rustnuts.com/?x=5686&y=456&z=-4901#scroll Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 (edited) Ma lomicemo bre! Jedan ima one rust ikonice oko imena, ime pocinje sa J (ne znam tacno ci msaznam pisacu), drugi ima ime od tri reci, sve skracenice neke. Zive zajedno dakle u Metal valleyu, to je podnozje Metal mountaina. Tacnije kad se krene sa planine ka roadu. Pekar i kompanija to mesto znaju po Ajd1n-u sa jednog od servera. Imao sam proslavu, nisam ni za kurac, evo treci sat prosao posle ponoci. Sutra trening ujutru, ako prezivim tj ne zaspim nakon toga, logujem se oko 15h i idem po box-ovima da naucim ostatak metal konstraksna, imam walls, foundations, windows. Tako slatko cu da im izlomim sve sto su izgradili samo zato sto su govnari, eto. EDIT:Shekk imas PM. Imam ja kodove a sada i Shekk, ak ose Peks ne javi da znate koga da pitate. Edited February 16, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 KKo je menjao kodove? ja sam sad zagradjen u kuci ne mogu da izadjem. ili je mozda neko upao i zamenio vrata u centralnoj sobici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Meni se desilo da moram ponovo da kucam, iako vec jesam. Ali imas PM svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Ali totalno random je bilo, Shekk jedna vrata nije mogao, Niga nije mogao dvoje, dok su meni sva vrata radila. Kapiram da je bilo do Oxida, jer ti Feno si igrao pre njega zadnji put a Shekk i Niga posle njega. Plus sto je izmedju starog i novog stanja na serveru bio trenutak kad nisi imao nista od napretka, nisu najverovatnije prebacili save file gde treba. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 radi li nekome steam? ja ne mogu da se ulogujem preko klijenta, a na sajtu mi sve radi normalno Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Radio do pre 20 minuta, sad neće... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 ja sam ulogovan Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 не могу да уђем у игру и даље. Оставио сам лоадинг скрин 7 сати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Prochitaj prvih par strana topica, ima objashnjeno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Danasnji patch: fixed unicode not working in name tooltips fixed people using colours in name tooltips removed ‘hatchet to gather’ tooltips added whitelist servers fixed broken explosives fixed being killed by harvesting resources http://playrust.com/ Imali smo golem rollback servera, mada Matt kaze da ce srediti. Da se ne zacudite ako nesto nije kao zadnji put kad ste se logovali. Mi recimo sada imam osamo 1 sprat na gajbi, toliko daleko smo otisli. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 U large storage-u je pored fenovog kreveta Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Како волим кад се фамилијарно прича о девсима. Јесте то видели од приучених BBC полазника и водитеља којекаквих информативних емисија на нашем медијском "небу"? Морао сам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 (edited) Des Brue. :) Nije dev, server owner/igrac. Shekksone oplodi me! Edited February 17, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Note to Pekar: Diši duboko, sve je u redu, stvari su na sigurnom Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Errr raidovali su mRhe-ovu kucu.... Znaci ovo ako nije Admin abuse i sve su razvaljivali tamo gde su itemi ne tamo gde su prazne kutije. I prva kuca raidovana. al su se oni ispucali sa c4... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 klasičan pederaški refleks dakle, pa dobro, ajmo dalje :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts