Dule_smor Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Ju al me kulirate...btw, jel dobio neko onaj super container, sta sadrzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 (edited) Pa super container bi trebalo da ima dublona, port slot, reserve slot ili premium brod. At random, al kontam da tu treba baš nakupiti da naiđe. Edited October 24, 2016 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Ja sam za sada dobio jedan. 50000 free XP-a Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Opa Dandy, ne hvalis se:). Nego mogli bi neki platoon da odigramo, jel isto kao u tenkovima po 3 igraca. Taman jos malo treba da uzmem hatsuharu, da imam makar jedan tier 7. Doduse nisam odoleo pa sam uzeo Tirpitza na popustu, slobodno me hejtujte :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 (edited) Zez Edited October 25, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 Ovaj Minotaur zajebao i Habarovska sa rate of fire, spamuje ko lud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babula Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Pozz!Probao bi ove brodove i skinuo igru pa sad cekam invite kod! tj cekam vec pola sata pa se pitam ima li jos kodova i kad mogu da ocekujem da stigne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Dobio si kod na privatnu poruku, nažalost taj sistem nam je sad ad hoc, tj ručno ide pa u suštini potraje dok neko ne baci pogled na formular s prijavama. Ako nekome ne stigne slobodno nek se javi i ovde direktno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Realno ti inv kodovi su shit, jedino sto valja je 7 dana premiuma, sto pocetniku ne znaci nista. Bolje da mu neko posalje direct inv, (potencijalni) dobitak je daleko bolji.. http://playtogether.worldofwarships.eu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Sta je bre ovo, stlano neki update svaki treci dan, ne moze covek da igra normalno...lol i sve to zbog glupog specijala za noc vestica...nego kad pravimo tu RuR division, sto kulirate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Specijal je do jaja :) Odigrao sam baš gomilu partija. Jako je zabavan i težak, mnogo zavisi od tima. Otprilike 20% puta sam uspeo da završim misiju. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 ja odigrao 3 partije sa svakim brodom i fejlovao svaku :D fine su nagrade ako se zavrse sve misije cini mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Pa pazi... ja praktično u svakoj partiji uzmem tri one kamuflaže i 200k kredita, pobedio ili ne Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 13 hours ago, spi said: Realno ti inv kodovi su shit, jedino sto valja je 7 dana premiuma, sto pocetniku ne znaci nista. Bolje da mu neko posalje direct inv, (potencijalni) dobitak je daleko bolji.. http://playtogether.worldofwarships.eu/ Slažem se da je ovo bolja opcija. Mi samo delimo šta smo dobili, jedina prednost invite koda je ako nemaš nekoga ko već igra, kod ove refferal opcije dobiješ tier V premium brod kad stigneš do Tier VI broda, a ovako imaš Tier III u startu, dok tamo imaš samo Tier II. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 3 hours ago, Zwerko said: samo Da te nije mrzelo video bi da se dobija i: 3,000,000 Credits 80,000 Free exp 25 Signal Flags of each type 1 Port slot no sta je tu je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 Čekaj ali to dobija onaj ko je dao refferal, a ne onaj koji je startovao s novim nalogom? Ako ja dobro razumem kad novi nalog stigne do Tier 6 taj novi nalog dobija Texas premium brod a stari nalog dobija ovo što si ti naveo, ili sam ja to pogrešno skontao? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 Pogresno si skontao, za pismene sve pise :D ovo dobija onaj koji je dao ref Spoiler 3,000,000 credits 25 of every type of signal flag 25 Damage Control Party 2 25 Type 5 Camouflage 1 Port slot Veteran's flag a novi gejmer uz t5 Texas dobija i ono gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 Jeste u pravu si, nisam skontao da su ti krediti za onog koji počinje novi nalog pod stavkom "More on Rewards", ono realno samo ta cifra u kreditima je pola vrednosti premium broda. Svakako je onda refferal baš znatno bolja opcija. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 On 10/27/2016 at 10:20 PM, Dandy said: Pa pazi... ja praktično u svakoj partiji uzmem tri one kamuflaže i 200k kredita, pobedio ili ne Dobih konacno, al serem im se u nagradu za pobedu, valjda nismo ispunili sve uslove...300k kredita, 300 free expa i 3 camoa...al zato 64 fire, lol:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 (edited) jos jedno glupo pitanje, jel sa visim tierovima igrate ranked battles i koja je tacno razlika, jel samo oni bonusi sto se dobijaju sa rankovima ili ima jos nesto lol, ranked battle je samo sa tier 6, a ne i sa vecim, zasto tacno? Edited October 31, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Kako napreduješ u rangu, tako raste i tier. Btw, lolnuo sam na ovu reklamu :D Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Ahaha, ima i misija gde dobijes Sigala kao kapetana i 100 Zulu hotel zastavica, a nije ni teska:) http://worldofwarships.eu/en/news/common/steven-seagal-marathon/ btw, jel i premium brodovi ucestvuju u ranked bitkama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Da, mogu normalno da se voze, pod uslovom da su istog tier-a koji se igra u ranked Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Friška tura ARP misija. Kome trebaju šareni japanski brodovi - pravac na grind. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 On 10/23/2016 at 8:30 PM, Dandy said: Ja sam za sada dobio jedan. 50000 free XP-a Evo ja malopre dobih super container sa 500 dublona, i nije nesto, stipse :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts