Zr.ninja Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Odgovarao bi mi winwin, jel ok ovaj komp: http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/desktop-racunari-bez-os/racunar-a-comp-lite-intel-celeron-dual-core-2gb-ddr3-320gb-dvd-1184458.html Znachi samo net/skype i to je to. Da im uzmem dok nije ovaj PDV skochio, kontam jeftinije cu proci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 JEsi razmsljao da im uzmes tablet? Mi smo tasti kupili tablet i zena ga obozava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 JEsi razmsljao da im uzmes tablet? Mi smo tasti kupili tablet i zena ga obozava. Nisam brate, radije bih im komp uzeo. Taman su malo ushli u fazon sa skajpom i jutubom ne bih stvarno tablet. A i imaju sve periferije za njega, tako da ne moram za to da brinem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 +1 za tablet pod uslovom da dovoljno dobro vide pa im ne treba ogroman ekran mnogo manje posla za tebe jer su jako male šanse da navuku viruse i sranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 (edited) +1 za tablet pod uslovom da dovoljno dobro vide pa im ne treba ogroman ekran mnogo manje posla za tebe jer su jako male šanse da navuku viruse i sranja. Ne vide nazalost dobro, cale mora naochare da koristi a 17" je monitor. Keva bukvalno samo sedi pored i zna na skype da pozove nekog, slabo i ona vidi isto. E sad to za viruse, jbg reshavacu kako znam i umem. Edited December 28, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 ništa, skloniti IE ikonice, staviti chrome sa adblock plus ekstenzijom i preimenovati shortcut u "internet" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 ništa, skloniti IE ikonice, staviti chrome sa adblock plus ekstenzijom i preimenovati shortcut u "internet" Da, chrome cale koristi. Dobro si mi to predlozio za adblock, nisam ga ni stavio. Nego reci ti meni jel ovaj komp ok za te novce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Pa za manje od tih novaca nemas komp :) Youtube i Skype ce raditi na tome bez problema. Samo ako oces da kupis pre Nove godine odmah sutra cimaj telefonom po prodavnicama da vidis gde ima i odmah da ides da uzmes. Mene je zenin kolega juce iscimao da mu preporucim komp, isto to pre pdv-a i kao ok, nadjes na sajtovima nesto da je ok, ali onda kad ih pozoves... Na kraju se svelo da sam otisao u Gigatron, pogledao sta imaju na polici i rekao mu "to, to i to ti je najbolje od ovoga sto sad imaju, ako oces uzimaj". Da se setio pre nedelju dana prosao bi bolje... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 OK, odoh odma da naruchim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 'ladno komp 100 evra :)) koliko god da je krš, a zapravo za neke office poslove i nije, još dve godine garancije ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts