Popular Post zaratustrijan Posted December 25, 2013 Popular Post Report Share Posted December 25, 2013 (edited) + ozenio sam se + zavrsio u potpunosti master studije + na poslu sam dostigao programerski najzahtevniju poziciju, i pride intervjuisem kandidate + jako puno sam ucio zadnjih dve god, i kad dodjem s posla nastavljao da ucin po 4-5 sati. sabijam kompjuter sajens maksimalno da sam odvalio intervjue za amazon i gugl i mogu da biram gde da radim, ali mi trenutno gde sam nude najvise povoljnosti. ali jos cu da razmislim jer su ponude otvorene + najzad odradio i mensa test i postao clan. imam > maksimum + amsterdam, roterdam, matterhorn + kupio audi q5, prezadovoljan nemackim celikom i tehnologijom + prestao da duvam + ponovo poceo da igram sah, al nemam toliko vremena da ga ucim - nisam imao vremena nigde da putujem po svom izboru, sve sto jesam bilo je sa firmom - jako slabo svracao u srbiju - zena se jos muci da dobije boravisnu iako je dobila posao i potpisala ugovor na hirurgiji - matorci su mi ostarili :C - imam 86 kila - zena mi ne da da duvam - 12 godina trosenja cigareta - jos nisam spretan u nemackom, red je vise da ga naucim - banovan na ruru Edited December 25, 2013 by zaratustrijan 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 a pločice ko bira? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaratustrijan Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 pa dobro je za mene sto ne duvam, ali nije dobro sto mi ona brani :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 - zena mi ne da da ga duvamDaki? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaratustrijan Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 a pločice ko bira? ona sve, izgubio sam autoritet taj dan kad je usla u kucu :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Bravo Daki!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 prebacite ovaj topic u vip da mogu i ostali da postuju..... 1 6 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 daki postao papuca :C Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 DakiQ5 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Ne znam sta da napisem za ovu godinu... Sa jedne strane sam bio US of A, cesto dolazio u BG, bilo je dosta interesantnih projekata. Medjutim... Opste stanje u drustvu, ne samo u Srbiji, nego i ovde u Rusiji, je totalno depresivno. Svi hoce mnogo za malo para, niko nije spreman da plati za posteno uradjeni posao. Zbog toga su mi se zivci bas istanjili u 2013-oj :( Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Daki, aj mi zavrsi neku specijalizaciju u Svici! Al nesto tipa mikrobiologija, patologija, imunologija da ne moram da ucim njemacki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted December 25, 2013 Popular Post Report Share Posted December 25, 2013 + dobio Dunju (ne tu dunju doktore) + zdrav cele godine + zdrava cela porodica + dobra sljaka, nova iskustva, prilicno zajebani ugovori, sporovi neki itd.... - nedostaje mi cale - malo vremena za druzenje - jos manje za sport Sve u svemu, moze i bolje :D 9 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 slobodno ovde reci koliko si jebao xD :* Nema potrebe.... ovaj moj post bio je samo zamka za dabrove...... nije da ih nema... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 U potpunosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Stvarno volim ovaj topic iako prethodnih par godina nisam pisao u njemu. Svaka chast svima i jako mi je drago za sve vashe pluseve. Evo neshto o mojoj 2013oj. +diplomirao juche +preselio se opet u Bg +vishe od godinu dana sa devojkom sa kojom sad i zivim +Austrija, Shpanija, Nemachka +preshao 90kg +polozio TOEFL (jeste lol rofl sertifikat al' makar imam neki sertifikat za engleski) +prva polovina godine ishla fino u poslu sa calom +devojka pochela da sabija freelance +sredio sobu kuci napokon, a onda se iselio iz iste ;c +bio na dosta kul koncerata +trenirao skoro cele godine, nazalost ne dovoljno konstantno, al' i ovo je kul -diplomirao TEK juche -preselio se u Munze -umeo da se ciganishem sa devojkom jer smo oboje tvrdoglave stoke -ispushio za master u Finskoj, shto je mozda i bolje jer ne znam kako bih ga izfinansirao u ovoj situaciji -sa prelaskom 90kg genetika krenula da mi jebe mater, nabacio sam stomak -pochela kosa da mi se proredjuje, genetika strikes again -cala opet pocheo da jebe posao, tj. ljudi za koje radi, pa je opet postao konstantno nadrkan -keva otishla u penziju i ne zna kud ce sa sobom -nisam polozio ni CCNA bar -nisam nashao ni praksu ni posao u struci -PREVISHE vremena protracio na HON, i dalje se trudim da supportujem amebe -odaljio se od ljudi jer nikog zivog nisam vidjao -nisam vezbao poslednjih mesec ipo dana -problemi sa zapushenjem nosa mi sve vishe smetaju ;/ U 2014 bih voleo: -da se zaposlim -nauchim nemachki shto bolje mogu i probam da zapalim preko -da polozim bar CCNA do marta -da opet krenem da blejim sa drushtvom, sad kad sam u BGu -da odem u Finsku kod ortakinje, i da odem opet u Nemachku Samo tvrdo. 2 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted December 29, 2013 Popular Post Report Share Posted December 29, 2013 свака друга ставка ти је риба и онда се чудиш што не блејиш са друштвом вишесве је под контролом 9 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Poslednja kap u casi - kada te zove biznis partner 29.12. popodne i kaze da na racunu firme nije ostalo para za decembarske plate. Nek ide 2013 u kurac... Dabogda se zadavio kavijarom u Kurseveliju! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 свака друга ставка ти је риба и онда се чудиш што не блејиш са друштвом више све је под контролом 150km od najblizeg drushtva olakshava situaciju. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Stvarno volim ovaj topic iako prethodnih par godina nisam pisao u njemu. Svaka chast svima i jako mi je drago za sve vashe pluseve. Evo neshto o mojoj 2013oj. plusevi: ... .. . +preshao 90kg sta ti je život jbt....... ista stvar nekome plus, a nekome minus..... Poslednja kap u casi - kada te zove biznis partner 29.12. popodne i kaze da na racunu firme nije ostalo para za decembarske plate. Nek ide 2013 u kurac... Dabogda se zadavio kavijarom u Kurseveliju! jbt, kolko MRZIM takve kurvine sinove koji ispaljuju ljude a da ne trepnu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 uff... Godina pocela jako lose, isekao sam desni clanak i zavrsio sa 9 savova. Umrla mi je majka i ostao sam bez ijednog roditelja. Nadam se da ce od ove "nove godine" krenuti nekim "boljim" tokom. Jedina svetla tacka su moja deca. Voli ih tata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 што уопште посетих топик, а довољно што је дан пред почетак нове радне недеље... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 + upisao 3. godinu + nasao top devojku koja je car! + prosirio drustvo, obnovio neka stara prijateljstva + otvorio burazer servis, pa usput mu pomazem i dolazim do svoje kinte + fizicki se mnogo bolje osecam, skinuo sam mozda 6-7kg - nisam ocistio ni 1. ni 2. godinu - nisam video belog sveta (osim CG ako se racuna ) ne znam, nista specijalno mi se nije desilo, uglavnom za sledecu planiram da zavrsim ovu visu ako je ikako moguce, mada sam malo pesimista, moram se naterati da to spickam kako znam i umem... plan mi je da skinem jos 5-6 kg, pocnem malo teretanu pored bazena da posecujem i da dovedem liniju u zeljeni red... i neko putovanje kada bi palo usput bilo bi odlicno! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 + upisao 3. godinu - nisam ocistio ni 1. ni 2. godinu hvala ti grbo care :) do suza :))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 150km od najblizeg drushtva olakshava situaciju.Па не олакшава, наравно.Али теби је то очигледно само изговор, пошто то и није нека даљина да се не лажемо. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 + diplomirala + izblejala 7 meseci + zaposlila se - nisam isla na more - iskulirala master - zdravlje sve vise fejluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts