Coyote Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 k0baya paran0ya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 21, 2014 Author Report Share Posted January 21, 2014 Drugo pravilo dayz-a, ne vezuj se za opremu Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Trece pravilo, ne pucaj u svog saborca! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 I tako odem ja na neki nas server, nema ljudi, na severnoistocnom aerodromu trazim malo geara (da trebao mi je gear posto me k0baya izresetovao sinoc u vatrenom obracunu na NWA vs drugih likova iako sam vikao 2 minuta ja sam tu, krecem nazad, ne pucaj ja sam....ali dzaba), pritisnem P posle 2 minuta kad ono 3 lika + 4 se spawna, ja rek'o dobro valjda nece bas ovde doci, ja u zatvor nije lootan, krenem uz stepenice, zarotiram kameru po navici kad ono lik u vojnoj opremi, okej, bezim nazad :D izgleda da mu je ucitavalo u to vreme cim nije zapucao.. posle toga odem na neki drugi server, gde je samo jedan lik osmotrim malo airstrip, nema nikog udjem u zatvor izlootam neke medicinske gluposti i krenem ka tornju, penjem uz stepenice dodjem do gornjeg sprata kad ono jebeni lik trci na onoj terasici i nosi sekiru, ja refleksno rafal u njega isekao me samo tako :D da ga loot sve ruined, kao nije ni cudo jer sam ispraznio 20-30 metaka u njega :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolesha Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Ipak si trebao izbaciti snimak tog resetanja ... xD Inace ja ne mogu da verujem da mogu da budem toliki baksuz da od 3 coveka u serveru ja naletim na nekog idiota koji kampuje u zatvoru i izreseta me ! 3/40 ljudi ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 hahaha mozda sam te ja ubio :(( snimak je ostao okacicu veceras :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 A uplasio si me....Jbg. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 (edited) Igra bas dobro deluje i vidim po komentarima da iako je u alfi da je zanimljiva i zezov.. Uzecu je, nego mi malo smor sto igra nece izaci bar godinu i po dana.. Edited January 21, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolesha Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Igra bas dobro deluje i vidim po komentarima da iako je u alfi da je zanimljiva i zezov.. Uzecu je, nego mi malo smor sto igra nece zaci bar godinu i po dana.. Zanimljiva i jako paranoicna ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 1) Eto mene vama za jedno sat i po vremena 2) GeNoC1deNB dodaj me ko igra 3) Ako je Alpha mi koji smo platili imacemo i full verziju il ce se nesto doplacivati -.- ? (nest mi cudna vasa ta spika) 4) Prvi post na ovu temu me je i ubedio da jedva skupljenih 19e na SteamMarketu preko Dota/CS:GO potrosim na DayZ :) 5) Vec 5 dana razmisljam koju cu igru, i nadam se da nisam pogresio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Nisi pogresio ni malo. Samo, jbg, early alpha je...Prepuna je bagova.Treba imati willpower i prihvatiti tu cinjenicu i igrati je. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Ae nek me doda neko samo za par pitanja Prvi utisci: sjajno i paranoicno :) nasao sam rucni sat, bandanu zutu, ubio me pre toga jedan zombi, sad sam uleteo u neki gradic cini mi se onaj sa ss-a sto je neko postavljao, sa tablom onom, a sad odo u sumu da vidim sta ce tamo desavati :) mogao bi se neki premade napraviti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Ne idi u sumu, izgubices se. :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 (edited) Nasao sam i kacigu, i lutovo mrtvog lika, i krenuo u drugi grad naisao na 3 zombija kreno da bezim glavom bez obzira :D A vodu i kanticu za vodu nikako da nadjem :S http://cloud-3.steampowered.com/ugc/884131007538766080/0A3B05CCDAA097087521D7CC5D0A11CE18B5141D/ Edited January 21, 2014 by GeNoC1de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 (edited) Da, da...Prati put, dok ne stignes do Berezina/Nizhnoye.Ima da trcis jedno 20-30 minuta sigurno. http://dayzdb.com/map/chernarusplus Edited January 21, 2014 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolesha Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Nasao sam i kacigu, i lutovo mrtvog lika, i krenuo u drugi grad naisao na 3 zombija kreno da bezim glavom bez obzira :D A vodu i kanticu za vodu nikako da nadjem :Shttp://cloud-3.steampowered.com/ugc/884131007538766080/0A3B05CCDAA097087521D7CC5D0A11CE18B5141D/ Nasao sam i kacigu, i lutovo mrtvog lika, i krenuo u drugi grad naisao na 3 zombija kreno da bezim glavom bez obzira :D A vodu i kanticu za vodu nikako da nadjem :Shttp://cloud-3.steampowered.com/ugc/884131007538766080/0A3B05CCDAA097087521D7CC5D0A11CE18B5141D/ Ja ti preporucujem da se drzis okeana i ako nekako uspes da se orjentises ka severu ... Tu ces naci sve sto ti treba za pocetak,a kasnije mozes da ides dublje u mapu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Umro sam inficiran, gladan i zedan :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Umro sam inficiran, gladan i zedan :D i sam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 zvuci kao da si umro od horsa 10/10 would play again Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 U sustini ko da sam i umro od horsa kako izgleda u igri umiranje polako i mucno... Naleteh na nekog lika malopre i krenemo da spikamo, dogovorimo se da idemo do nekog grada, medjutim cim je zasao iza coska nestao je, potom sam naisao na les sa strane i dok sam ga opeljesio nego me sa ledja izubijao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolesha Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Evo jedne jako korisne Aplikacije ... Mapa, ne morate stalno da alt tabujete da bi pogledali mapu samo jednostavno pogledate u fon ili tablet a takodje mozete da napravite grupicu ortaka i mozete da oblezite gde se nalazite tako da drugi znaju gde se trenutno nalazite ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.innovaptor.izurvive&hl=sr Ako ne mozete da otvorite link App name : iZurvive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) Jel ima neko neki gajd za setapovanje ovog Dayza da se input lag ubije (i akceleracija) i performance povecaju (pri tome igram na haj end kompu koji sigurno ima dovoljno jak hardver da potera sve ovo). Edited January 23, 2014 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Cini mi se da mi igra bolje radi posle sinocneg patch-a bar na ovo c2d masini :D pre sam igrao striktno low, sada je vec normal-low mix i nema onog laga u grafici.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Igra je zahtevna a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 postprocessing off i igraj se u options/controls Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts