cyBhoneR Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Ja sam kod kojota u ekipi,bas me briga :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Slihtaro :)))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Duvaj ga.Neko mora da mi pokriva bulju dok lutujem aerodrom,a sinoc sam uvideo da to tebi ide od ruke.pa ne bih da te menjam :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Hahaha, jbg nedelje iskustva! :)) Sada mi ne igra nisan toliko, e da ljudi nekoliko saveta: Pre svake borbe (pozeljno uvek) da narokate statuse na liku da bude : hydrated i energized / stuffed. Ako imate te statuse imate vece sansi da absobrujete udarac zombija (da ne prokrvarite odma) ili cak od metka. Pre dve noci su me tri puta pogodili, dva puta u telo (ruka i valjda rame) i u noge, Primetih da mi je nisanjenje bilo jako nestabilno i nisam mogao da umirim nisan nikako, probali smo da resimo problem tako sto sam ibrizgao morfijum i problem resen, dakle ladno mi je lik slomio ruku -.- uglavnom morfijum leci sve lomove u igri.. A hydrated i energized vam relativno brzo oporave helte (krv) ili sta vec.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 2 fire squada po 3 coveka. odredi se firesquad leader svake grupe i samo oni imaju komunikaciju i koordinaciju izmedju svoje ekipe. Tipa Mika- squad leader veza Rajko-squad leader Zika MIlojko Pera Radojko I nema greske, isti princip i sa vise ljudi, Ja mozda banem veceras da deadmatchujem malo. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Najveci je problem sto nisu oznaceni ljudi u grupi nekako. I onda npr. Pera mora da pita Miku, Mika Rajka, Rajko Radojka jel on kod zida pa dok se vrati informacija ovaj ce da ode ili da nas ubije.. A vise manje svi nose istu opremu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 To je jedna od glavnih zanimljivost igre, ti trenuci kada nisi siguran jel da pucas ili ne. Igramo onaj Rust, ima indikatora za imena ali tipa na 5-10m od tebe, ali dalje od toga nista, svi izgledaju isto. Ali igrali smo na onom serveru gde je admin delio ESP hack svima na koriscenje, tipa video si ko ti dolazi 400m od tebe. Totalno unistilo igru, nije imalo poente igrati tako. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 (edited) Nisam ni rekao da mora da bude neka zelena strelica ili sta vec. Nego da mozes recimo onaj rags da vezes oko ruke i da vam to sluzi za identifikaciju. Ili bilo sta, nesto sto je u sklopu igre. Recimo da imas 6 razlicitih boja i onda ofarbate rags u zuto i svi vezete oko ruke.Tako mozemo da se razlikujemo bez komunikacije. To je realno. Edited February 10, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Since we're all jews.. yes. To sam i ja predlagao ranije :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Jako me nervira sto nema vozila i helikoptera, jako...i sto nema kampova/satora Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Jako me nervira sto nema vozila i helikoptera, jako...i sto nema kampova/satora Puno ocekujes za alfu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 (edited) Za vozila me vise manje nije briga ali oni helilopteri mi deluju veoma zanimljivo :D I kampovi mi deluju zanimljivo bas. Jel oni ostaju posle tvoje smrti ? Recimo ako usekas hranu/stvari u sef. Edited February 11, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Ako je neko blizu balote neka se javi,opasna je zurka ovde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 toliko je dobra zurka da si pobegao i otisao da igras dotu! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 (edited) ostaje sve posle smrti u satorima na serveru kome igras... ne ocekujem mnogo od alfe, ionako su portovali pun kurac stvari iz moda. Edited February 11, 2014 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 toliko je dobra zurka da si pobegao i otisao da igras dotu! :P a igrao sam ceo dan,moram malo da promenim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 pridruzio bih se nekoj ekipi ako ima mesta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Ja da se odjavim bar neko vreme :S sve sto sam skupio iz dote iteme prodao za 18e kupio 10kljuceva - dao coveku za day z gift i krenuo sa vama da igram... Sve do momenta kad sam dobio mail od steam-a da je taj magarac hackovo neciji gift i trejdo ga meni :S Svasta se desava cuvajte se ;) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Ma da, nikada ne trejdati sa ruskom gamadi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Ćuti bratoubico! 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 (edited) Sada sam u grupi sa Kobayom :D Danas sam dosta ljudi pobio.. Jednom me ubili :( edit: sks nije toliko los Edited February 12, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Santa Posted February 13, 2014 Popular Post Report Share Posted February 13, 2014 (edited) Uleteli sinoć na NEA, samo što smo krenuli sa lootovanjem, počelo da pršti oko glave. Nit znamo ko, nit odakle, znači idemo štek - majka. Na kraju se ispostavi da su likovi koji su nas napali iz klana TIB, te da je ceo fajt bio na njihovom serveru. http://www.youtube.com/watch?v=TtC5dphnNco Edited February 13, 2014 by Santa 3 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Sinoc su nam lepe muke zadali ovi dvoica,tj vise vama dvoici nego nama.Metci su zujali na sve strane.U jednom trenutku sam se uplasio za Sontija kad je rekao da je u nesvesti. Ali se na kraju sve dobro zavrsilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Iscimaj onog tvog drugara da nam napravi neki lep logo sa DayZ motivom da meĆemo na klipove. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Iscimaj onog tvog drugara da nam napravi neki lep logo sa DayZ motivom da meĆemo na klipove. E vidis to je dobra ideja. Pitacu ga cim odem do njega :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts