Santa Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Ti si pao 3 puta u nesvest :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Sto nisi rokno onog prvog u glavu bre, bio si mu iza ledja plus lik bez slema je bio? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 (edited) Ti si pao 3 puta u nesvest :) Cuti bre to je Narkolepsija.. Edited February 7, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 (edited) I mali fajt od sinoc kada su nas napali u toku loot-anja na NWA http://www.youtube.com/watch?v=m_xxXYjz8Pc https://www.youtube.com/watch?v=bASuQJER-nw Edited February 8, 2014 by Santa 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 @Pekar, Veruj mi uopste nije bilo lako nanisaniti glavu u tom trenutku, jer sam konstantno trcao do te pozicije, i samim tim lik je bio preumoran da bi imao mirnu ruku, morao bih da iskuliram bar 40 sekundi da mi se smiri lik, sto mislim da nismo imali bas toliko vremena, mozda na snimku deluje da se lako moze pogoditi glava :D ali veruj mi, ta puska vileni levo desno i jako je tesko iskontrolisati :(( pokasavao sam veruj mi :(( :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Coyote Posted February 9, 2014 Popular Post Report Share Posted February 9, 2014 (edited) http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=215799794 :D Edited February 9, 2014 by Coyote 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Santa Posted February 9, 2014 Popular Post Report Share Posted February 9, 2014 (edited) Edited February 9, 2014 by Santa 3 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Looking sharp guys ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ajde zaginite vise da i ja igram sa vama. :) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ko sto su ponovili jedno milion puta, samo kreni da igras i skupice ti svu opremu sto imaju i oni za sat vremena. Nije rpg pa da moras da krenes da igras kad i oni da bi imao isti skill. Jedino sto oni imaju je uigranost i poznavanje igre. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ajde zaginite vise da i ja igram sa vama. :) . Samo trci do Severno-Zapadnog Aerodroma. Tamo smo svi mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ili donekle, pa ćemo doći po tebe (npr stari/novi sobor) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Cekamo te u boricima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Qx34L7oq4k4 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 a koji sam drugar, podbacio sam se pod spiru da se ne sroza dole niz planinu! :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Gle ima i dole dosta, veliki zid.. pao sam u nesvest.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ja se još pokidam kad loki kaže : "evo ga ko nov" :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Ja sam u gvozdnom. Jel daleko to ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 (edited) Pa valjda ti je neko rekao za mapu? Najbolje da je držiš otvorenom u ingame browseru steam-a. http://dayzdb.com/map Edit: oko 4 km ako trčiš direktno kroz šumu :) Edited February 9, 2014 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Pricao mi je Kojot ali danas sam prvi put usao u igru pa se ne snalazim bas najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Poslušaj savet moj, i ne idi sam na airfield, ostani tamo i čekaj dok se neko od nas ne uloguje... U protivnom se bojim da će te ubiti poput zekana. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Veceras sam odlucio da ubijem bar njih trojicu onako nemilosrdno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoyan293srb Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Pozz momci, igram ovo cudo nekih nedelju dana i prijatno sam iznenadjen :) Spawnovao sam se blizu Khelma, malo se prosetao do aerodroma kod Krasnostava (nakupio hrpu municije), dalje isao preko Gvozdina i Djavoljeg zamka do Vyborskog aerodroma gde sam nasao i pusku ali i upao u okrsaj. Posle se spustio malo juzno do vojne baze koja je naizgled bila prazna, da bi me lik sa ledja u glavnoj zgradi zveknuo sekirom, na svu srecu sam bio u trecem licu, okrenuo se i ispraznio okvir pistolja liku u facu :D Sada sam negde izmedju pomenute vojne baze i Rogova. steam acc: Mikoyan293srb Voljan sam da igram sa nekim :D @Coyote, poslao sam ti request Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Provericu veceras, ili popodne kad dodjem doma, problem je sledeci ima nas 5 do 6 igraca, sto je previse, zbog komunikacije, vise vremena prodje u chatu i caskanju umesto na fokus u samu igru, povecava se nepaznja i dolazi do lakog vajpa, ako nastavimo da se gomilamo, moracemo da pravimo grupe pa da se nekako sporazumevamo sto bi rekao spu :D ali np. prihvaticu te pa cemo igrati kada nam se ukaze prilika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoyan293srb Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Pa dobro, 2 grupe po trojica :) Mikrofon imam, tako da nema sta da se kuckamo Pozz ljudi, vidimo se u epicentru apokalipse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts