vajelabs Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu9fjbAc991r5gpzmo1_500.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Svasta... Znaci imaces 8 ekipa sad. 40 racunara, gj. Srecno ti.Ā Ā / ipak imas 16. Super drago mi je zbog tebe. Eto kako vam kad date djetetu da org turnir. Kad je svima tesko da se uhvate organizacije. Poceli klinci da organizuju po sistemu online liga sto gledaju- igraju.. Ā ti si bas lud lik 3 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arccana Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ko si ti ? Zasto mi se obracas ? Kakve ti veze imas sa svim ovim ? Zasto pokusavas da ulazis u diskusiju kad si nepismen ? I sad napisi pametan neki monolog da vide ljudi da nisi ispao polu-mozgas ?! Odgovor svakako neces drugi dobiti.Ā 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doppe Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Sutra izbacujem grupe popodne ne mogu veceras da stignem jer se jos ekipa ubacilo i bice vise od 16 sutra moram da vidim i bice sutra,nadam se da nije problem,pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 ne bi bilo lose da ostavis nagrade da ljudi znaju , da ne bude iznenadjenja na turniru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doppe Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Ostavicu i to sutra sve ce biti izbaceno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Pa to nije pitanje, vec se zna, zar ne? Ako gazda nije uzeo dinar (a nije, receno je), organizacija ce da uzme do 5k za cimanje i ostalo ide u nagrade...Ā 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Hanch#1e Posted January 23, 2014 Popular Post Report Share Posted January 23, 2014 (edited) Momak je rekao da gazda nije uzeo nista niti da ce on uzeti nista, ostalo je matematika... I mesto sto ga svi napusavaju mogao bi neko i da podrziĀ momka za sav trud kakav god bio posto danas niko ne daje igraonu dzabe niti se iko cima da nesto napravi dzabe,,,, Ā Äast Izuzecima :) Edited January 23, 2014 by HENSHI 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post m3hanizam Posted January 23, 2014 Popular Post Report Share Posted January 23, 2014 Ko si ti ? Zasto mi se obracas ? Kakve ti veze imas sa svim ovim ? Zasto pokusavas da ulazis u diskusiju kad si nepismen ? I sad napisi pametan neki monolog da vide ljudi da nisi ispao polu-mozgas ?! Odgovor svakako neces drugi dobiti.Ā Ā Je l' si do sada organizovao neki turnir ? Aj nemoj mnogo da pametujes, i budi zahvalan sto ovaj lik uopste i organizuje ovo. 3 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfasdf Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) najbolje u nedelju , sta sad ja radim petak noc i treba u subotu u 10 h da igram kurac Edited January 23, 2014 by asdfasdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arccana Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Henshi stoji to. Svaka cast sto se neko uhvatio organizacije. Samo bilo bi fino da se mozda posavjetovao sa drugima ( iskusnijima ) oko turnira. A sto jest jest, niko ne daje igraonu dzabe, pa zato i razumijem zasto je nedeljom. Doppe nije mi cilj bio da ne napusavam ili nesto sl. samo smo eto htjeli i mi van Srbije da igramo. Sa srecom na turniru.Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Jasno druze, ali eto vidis momak je mozda mislio da ce to biti lakse i da odziv nece biti veliki i uvek je bilo da nekom ne odgovara nesto to je neminovno sta znam ne mozes svima udovoljiti. Meni je samo bilo krvo sto svi napusavaju momka a decko je nasao igraonu za dzabe i ne uzima tal za sebe, i svi osuli paljbu po njemu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 neverovatno mi da art i dalje radi i da je uspeo da napravi CS turnir na kom ce se okupiti vise od 16 ekipa. poslednji put to se desilo pre nekih ~10g? svaka cast zebi na istrajnosti i GL svima na turniru Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 I ja sam se iznenadio kada sam video da art011 i dalje radi. MIslim, nije hejt, nemam pojma, možda se ljudi ubijaju od posla, nego prosto nakon onog "ludila" sa igraonicama poÄetkom 2000, mislio sam da pored foruma i igraonica kod metroa nema viÅ”e tih starih, a aktivnih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeddyPicker Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Jel se odigrao turnir? Ako da ko je pobedio, kako je bilo?, slike?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spejson Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 (edited) Odigrao se turnir, a ekipe koje su bile u finalu(SBC i AF) su podelile prvo mesto jer je vec uveliko bilo jutro. Sa moje strane sve je bilo u najboljem redu, lep prodovod u svakom slucaju :) Edited February 11, 2014 by Spejson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Odigrao se turnir, a ekipe koje su bile u finalu(SBC i AF) su podelile prvo mesto jer je bilo vec uveliko bilo jutro. Sa moje strane sve je bilo u najboljem redu, lep prodovod u svakom slucaju :) LEpo od tebe sa tvoje strane sto si blagovremeno objavio post :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spejson Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Hahaha, pa vidim vec nekoliko dana stoji njegov post a niko da mu odgovori, pa rek'o ajde da ispostujem coveka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeddyPicker Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Cool, hvala za to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts