Jump to content

Hanch#1e

The X
  • Posts

    186
  • Joined

  • Last visited

Reputation

19 Neutral

About Hanch#1e

  • Birthday 04/22/1986

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.facebook.com/#!/milas.henshi

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

4,249 profile views
  1. NE secam se tacno znam samo da je Bjeli Wizard org u cilju poboljsanja cs scene, ne znaM finalni plasman mi smo posle tog mecha sa 4gl prestali da igramo ligu jedan momak se razboleo i nismo hteli da igra neko mesto njega tad smo ujedno i prestali da igramo cs :) Secam se samo da je DeuS pobedio GuilD tad na de_inferno .
  2. Ja sam napisao za lan ligu koja se igrala samo na Vuku igraone koje su bile dole msm 2003 tada je Marko Maric Flekaja uveliko prestao da igra cs i igrao je onu neku igru svemirsku , a za 4gl su igrali gore navedeni za Deus Hyber Eli Distro Nightkin ne znam petog za Guerillu Loodilo Anarchy killygor mankind Bjeli Wizard im je bio team manager :D :D :D
  3. Da jeste tada su se tek formirali :) vs nas su igrali u sastavu - Heaven , dYLe, aNDREJ , mesto zi66y-ja nije mogao da dodje ja je igrao AcE radio je tad u kgb bila njegova smena i slagacu te dal je peti bio herga ja ne znam nisam sto posto siguran igrali su vs nas dd2 u kgb. Secam se ko juce HeaveN je igrao u Zvezdinom dresu sedeo preko puta mene :)
  4. Mi smo igrali vs Guerille i edd prva dva kola posle sa zK i ne znam kim pa sa Deusom i 4gl a cetvrto kolo vs PBC i ne znam koga jos :D Jos se secam u kgb vs 4gl 13 11 su dobili dust :D E to je bio kanter :)
  5. Mogao je bar rezultate da ti javi to je 2 min -.-
  6. JEl ima neko demoe od vas ja sam hteo da pitam Bjelog, iz Prve lige sto je on org kod vuka sto se igralo vikendom sve igraone metronet , Agd . Vog , KgB mislim da je bila 2003 godina?
  7. Sta treba da predstavlja to LoL? Ja ne igram pes ali svako normalan ko prati scenu elektronskih sportova zna ko je najbolji i ko je u vrhu tu ima par igraca. Ima li smisla da u grupu sad na ovom turniru neko stavi e-frag , game pub , sensei i recimo ENTiTY a u drugu grupu da stavi 4 ekipe koje su dosle eto da odigraju jer vole igru? Ako neko ko je postavljao seedove i izvlacio igrace nije upucen onda je trebao da se raspita ko ima kakav rejting i koliko vredi.
  8. LEpo od tebe sa tvoje strane sto si blagovremeno objavio post :D
  9. GG svima evo posto niko da update neke rezultate malocas sam se cuo sa nekim igracima IDZUO je dobio Starosedeoce 2 : 0 i prosli u polufinale gde ih ceka pobednik meca SBC Mandrills , SBC je uzeo 2:1 u mapama. U drugom polufinalu 34k koji je dobio NBGD ceka pobednika meca AF i Resisstance 1:1 u mapama je razigrava se treca tako mi je rekao Choks :)
  10. Jasno druze, ali eto vidis momak je mozda mislio da ce to biti lakse i da odziv nece biti veliki i uvek je bilo da nekom ne odgovara nesto to je neminovno sta znam ne mozes svima udovoljiti. Meni je samo bilo krvo sto svi napusavaju momka a decko je nasao igraonu za dzabe i ne uzima tal za sebe, i svi osuli paljbu po njemu :D
  11. Momak je rekao da gazda nije uzeo nista niti da ce on uzeti nista, ostalo je matematika... I mesto sto ga svi napusavaju mogao bi neko i da podrzi momka za sav trud kakav god bio posto danas niko ne daje igraonu dzabe niti se iko cima da nesto napravi dzabe,,,, Čast Izuzecima :)
  12. Ma dobro pusti sad to sve :) Dajte kad je izvlacenje grupa satnice ovo ono :D
×
×
  • Create New...