Mitch Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 ko je vozio, a kome su se tresle ruke? :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 svi smo imali prilike da ga provozamo :D ima na snimku, ako zazivi uopste, momenat gde dovla izgovara "ne plasite se, ovo je sve u redu" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) A jebiga.. snimano iz ruke u ipak autu koji je malo tvrđe trimovan :) A i više sam snimao zbog nas, ne za neku profi upotrebu. Što se zvuka V8 iz centralnog zvučnika tiče, nije Škoda jedini proizvođač koji koristi ovu foru (BMW anyone), ali baš je fino usklađeno sa radom motora. Kome smeta može to bez ikakvog problema da isključi. Edit: inače ove zgrade iza su već Cerak, a felne su idalje na kolima Edited December 15, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 jel stvarno rade to da se cuje lazni zvuk pa jebote :) daj da stavim zvuk kosilice na gecA Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 eto tako nekako bi to izgledalo, tj izgleda. To je po meni za debiloidne ložane kojima nije dovoljno što teraju 200ks nego hajde još i da lažno čujem sve to. Aj da su stavili mikrofon kod motora pa taj zvuk puštali u kabini, nego veštački sempl ili kako se to već zove. brate minli, već vidim, budžetski splavarski ložana auto, skoro kao golf, ugrađivaće mu i one neonke ispod pa će da svetli i lažno da se čuje Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 jedna stvar koja je losa i sve je gotovo o/ a to sto sve ostalo na kolima je na visem nivou to nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Pa jebote ne čuje se to kao ne znam šta, turiranje motocikla, to je više neko brundanje.. bukvalno kao na nekom muscle car-u. I da ponovim još jednom. Po defaultu je uključeno samo u sport modu i MOŽE DA SE ISKLJUČI. A ko okači neonke na auto je gej (bilo koji auto). Edited December 15, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 jedna stvar koja je losa i sve je gotovo o/ a to sto sve ostalo na kolima je na visem nivou to nema veze Nisam ja diskreditovao kola. Nit sam ih probao, niti mislim da su loša ovako. Samo me to koncepcijski nervira, što je neko tamo u Nemačkoj rešio da bude debil i seljačina naložena i što je njegov šef rekao "a, ovo je ok" Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 Sto se svi iscudjavate kao da je sound generator neki novitet. Vecina "sportskih modela" koristi ovaj sistem. Ford Mustang na primer, Porsche panamera, 911, BMW M3, M5, itd... Kome smeta, moze vrlo lako da ga iskljuci. I uzgred to nije neki player koji pusta zvuk kako neki zamisljaju. To su koliko sam shvato membrane koje koriste vazduh iz motora i proizvode mnogo dublji i cistiji zvuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 ajde to lepo objasnite i ja sam kul :) ovo najviše govorim zbog Mustanga i tog sranja u njemu, pošto sam trenutno ujedenog srca, koje će možda da pukne od tuge Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 http://www.caranddriver.com/features/faking-it-engine-sound-enhancement-explained-tech-dept Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 jedno je akustički tjunirani izduv (membrane o kojima pirun priča) a drugo je puštanje V8 ili V10 zvuka preko zvučnika što radi BMW (i izgleda škoda/VW). iznenadiću se ako je istina da 911 pušta zvuk preko zvučnika, pošto on zaravo ima B6 motor na čiji se zvuk lože porše fanovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Aj okačiću deo snimka, gde se najbolje čuje taj zvuk. Edit: evo primer Edited December 15, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 na onom snimku se baš i ne čuje neki zvuk motora, Santa? i btw, oznaku "VRS" koriste samo Britanci mislim, u ostatku Evrope kažu samo "RS" :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 A šta bi, je l' Dovla pojačao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Mislim da su sve VRS (sa zelenim V)? (EDIT upravu si dovla, ipak je vRS samo u UK). Pa i ne čuje se kao zvuk motora, više je to neko "brundanje", jebem li ga kako to da opišem. Ajde probaću da nađem deo gde se "čistije" čuje. Edited December 15, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fd40J7ZgjaU Evo na ovom testu je lepo prikazano. 1:15 bas prica o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Uspeo sam malo bolje da filtriram zvuk. Mora dobro da se oslušne. Edited December 15, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Neko sitno brundanje pre nego što Dovla izgovori "treba da se pojača?"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Ne čuje se ništa, al vidi se Žarkovo, što ste vozili po unutrašnjosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Ima tamo onaj deo kad se penjemo na petlju kod Mosta na Adi, mislim da se tu čuje najbolje. A ima i deo na početku kad pretičemo onu Bubu, tu se čuje normalan motor kad nije u S modu. Pa Santa ako te ne mrzi vidi da iseckaš Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Ma alo bre ljudi, ste vi svesni da se ložite na FEJK ZVUK MOTORA iz jebenih ZVUČNIKA [roflmao] Marmenizacija lvl Zwerko plus nabudžena škoda, nuff said 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Па како газите на хладан мотор, то не сме никако а звук мотора из звучника, чиста циганија Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Na preticanju bube se čuje zvuk motora - ne zvučnika. Slabije vuče jer je hladno je zezanje, auto nije bilo hladan kad smo ga uzeli :) Najtužnije je što ste se svi uhvatili jebenog zvuka motora. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts