nevrstahp Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) burazer ima to kuciste, ja bih za ovako dobar komp dodao jos 2000 i uzeo fractalov core 3000 npr :D mnogo je lepse i elegantnije a verovatno i kvalitetnije :D Edited December 10, 2013 by nevrstahp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 eto, vidis, ovo je verovatno oko 5 soma i kvalitetno je :D:D ja moje platio soma i kusur, i sljaka jos! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted December 10, 2013 Popular Post Report Share Posted December 10, 2013 dodaj jos 500 eura i kupi macbook, super je kad se otvori 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 de si igore, sta ima u kraju btw, moze neko lepse kuciste, a da nije preskupo:)...hijao, ubice me vudu sad:)...nesto razmisljam, posto imam neki stari eksterni samsung od 1tb za storage da uzmem samo jedan ssd od 240, to je jos 4k vise na ovu cenu...recimo ovako nesto, moze vudu? http://www.winwin.rs/ssd-sata3-240gb-kingston-v300-sv300s37a-240g-450-450mb-s-1166520.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 ja bih ti predlozio da poslusas peju :) uzmes i5 koji ti vudu predlozi, a za visak uzmes samsungov ssd od 120gb (60gb je malo) i neko bolje kuciste, ovaj core ima usb3.0, vise ventilatora itd :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 60gb je stvarno glupo kupovati :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 i ja sam ovde sa rekijem i pejom, ne zbog ssd-a, posto ga nemam, ali ono, i5 i i7 prakticno imaju minijaturne razlike po benchevima za igre :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) uzmi i5, SSD od 240 samo ako planiraš da sve instaliraš na njega /mislim na igre), inače ti ne treba. Ako uzmeš 60GB, dovoljno je za sve sem ako ne planiraš i igre da instaliraš na njega ali je cenovno isplativiji od 120GB jer dobijaš duplo više prostora za manje para. Isto to ne važi baš za 240GB u odnosu na 120GB. Zato je najpametnije rešenje 120GB (ili baš 60GB ako nemaš puno programa koje koristiš i cela ce particija ti na kraju izađe 20-30GB) i poseban HDD (od 1TB ili više) kao storage i da instaliraš igre na njega. Edited December 10, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxisAdolf Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) Vudu genetičar i Dule eugeničar sarađuju zajedno Uzdravlje, Vojvodo, nek' te dobro služi, samo dok je u istraživačke svrhe, a ne za igrice!! Edited December 10, 2013 by Adolf Quote I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Naravno, Konrad Zuse bi bio ponosan! Btw, taj i7 ostaje, ako nista zato sto sam tvrdoglava somina, tako da se pomirite sa time:). Zvao sam Emmi malopre, jeste da su jeftiniji malo, ali ne daju na rate, nego samo kredit preko banke, to mi je cimanje preveliko. Tako da ostaje WinWin izgleda, svraticu do radnje da vidim za detalje. Tipa deo da platim odmah u keshu, a ostalo na rate da mi odbijaju od plate svaki mesec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 proveri ti prvo sa njima telefonom dal oni imaju to sve, to što piše na sajtu nije nikakva garancija da imaju - a) u radnji; b) na lageru negde; c) da će dobijati uopšte Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 uzmi i5, SSD od 240 samo ako planiraš da sve instaliraš na njega /mislim na igre), inače ti ne treba. Ako uzmeš 60GB, dovoljno je za sve sem ako ne planiraš i igre da instaliraš na njega ali je cenovno isplativiji od 120GB jer dobijaš duplo više prostora za manje para. Isto to ne važi baš za 240GB u odnosu na 120GB. Zato je najpametnije rešenje 120GB (ili baš 60GB ako nemaš puno programa koje koristiš i cela ce particija ti na kraju izađe 20-30GB) i poseban HDD (od 1TB ili više) kao storage i da instaliraš igre na njega. bolje da uzme SSD sa dovoljno prostora za tri-četiri igre koje će mu se učitavati brzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 samo da napisem nesto cisto da budem u topiku koji ulazi u legende, posto ce sledecu konfiguraciju dule da sastavlja 2023ce o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 bolje da uzme SSD sa dovoljno prostora za tri-četiri igre koje će mu se učitavati brzo pa ssd od 120GB :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 samo da napisem nesto cisto da budem u topiku koji ulazi u legende, posto ce sledecu konfiguraciju dule da sastavlja 2023ce o u najboljem slucaju! pa uzecu ovaj od 240 verovatno, nije neka razlika u ceni, a stari eksterni ce biti za storage...cekam samo da vudu aminuje i eventualno promeni kuciste:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Brate, šta fali ovom kućištu, šta si napao? Štos tiče storidža, tu kako oćeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Mnogo je supljikavo, upadace prasina! :D Pa ne fali nista, nego Reki kenja relano:) Iscimacu te samo da mi narezes instalaciju Win7 i jedan disk sa svim mogucim programima i drajverima za plocu/grafiku:)...edit, drajvere bese dobijam uz plocu i grafiku, davno bese kad sam kupovao nesto novo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Vidi se, posto niko normalan ne instalira drajvere koji su dosli na cd-u na novu graficku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 a ni win sa dvda 8D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) nadam se da je Crysis 3 spreman da se benchmarkuje to cudo Edited December 10, 2013 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 narezivanje drajvera rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Sta je sledece, bekapovanje na dvd? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Dosao je i taj dan! Prvo da zamolim admine da ne premestaju u onaj topik o konfiguracijama, mislim da ipak moja kupovina novog kompa predstavlja istorijski dogadjaj i zasluzuje poseban topik! :D Drugo da se izvinim Togfuu sto sam prodao hardcore i necu sa njim deliti najgoru konfu rura :D Elem, batalio sam cekanje ddr4, podizu pdv od nove godine, a i legle su plate za onaj prekovremeni rad tako da je pravo vreme za novi komp! Zadrzacu stari 19 incni monitor i periferalije za sada tako da mi treba ostatak. Pricao sam vec sa Vuduom tako da manje-vise znam sta bih uzeo, al ajde da ispostujem i ostatak foruma i ovaj epski dogadjaj:) Znaci trebalo bi da bude procesor i7, 2x4 gb ddr3, graficka neki radeon od 2 giga, neki najmanji ssd za sistem od 60 giga recimo, obican HDD od 1TB, pristojna maticna, dvd rezac i neko ok kuciste i napajanje. Uzecu u WinWinu verovatno posto imaju radnju ovde u sdu. Budzet oko 800 jura pa dajte predloge, hvala!:) http://www.youtube.com/watch?v=_A2nIkOWn3A 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Relana prica! Mohi, pkako, kad sam reinstalirao win bez drajvera za plocu nisam mogao da se zakacim na net, a kako da ih skinem onda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) који, Win 3.11? само оштро Дуле! Честитам на новом компу :) него, јеси некоме дао паре да ти купи све то, да не буде - ајмо екипо да прославим за сутрашњи нови комп....6 сати касније - ма јебо комп, мала, дај још једну туру :) Edited December 10, 2013 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts