gruja Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Ja sam i pored ovog silovanja, u fazonu, jebo sudijama mater...PA DOKLE VISE 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 https://vine.co/v/Mj33tT016zl 1 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Jesu usrali nocas neshto u prvom poluvremenu Chile - Australia, nisam ga gledao? 1 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) Osvaja Spanija svetsko zivi bili pa videli ;) Najjaca fudbalska nacija ! Sta ima veze jedan mec izgubili posle tolko utakmica u nizu... sad ce lepo da se otrezne i da zaigraju normalno ;) ne biste valjda vise voleli da uzme pehar izdepilirani ili leo gdesi ili wayne shrek.. jedine gotivne repke su spanija nemacka i belgija :D Edited June 14, 2014 by konaN1 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 :D Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 banujte ovog lika ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 ^ nije to kontra, to je zdrav razum! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) ^ nije to kontra, to je zdrav razum! cekaj sta ima lose u tome sto neko navija za Spaniju koja je svetski prvak ne razumem, jel su svi ti ljudi ludi onda ili sta? bitno da si ti mamina pametnica. Edited June 14, 2014 by konaN1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 cekaj sta ima lose u tome sto neko navija za Spaniju koja je svetski prvak ne razumem, To ti je bitno, bravo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 tek sad mi je zao sto Falkao ne igra. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 sjajna kolumbija,jebi mrtve grke ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) jebote, koliko su grci zalutali na svetsko... a i onog kameruna kad se setim... dosta ocekujem od chilea i columbije, mada mi je chile bio nekako stabilniji sinoc u odnosu na ove danas. maza sudi nemacka vs. portugal, a iskreno se nadam da ce svirati polufinale. nego, sta se desava sa kostarikom????? SIIIIIPAAAAAAAAAAAAAAJ U NEROTKINJUUUUUUUU!!!! :D Edited June 14, 2014 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 moje simpatije su svakako osvojili,sjajna partija kosta rike,urugvajci bas razocarali za ovih 60 min... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Wtf se desava Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 kosta rika osvaja :DDDDDDDDDD kakva seljacina narko dilerska, jebem ga usta Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Æ ITALIJANI æ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 koja milina gledati vikendom englesku i italiju 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 stvarno milina,sve sto trazis od fudbala u jednoj utakmici smo videli,2 dobra tima,2 lepa gola iz jos lepsih akcija,samo da tako bude i u drugom poluvremenu :),naravno,napred ENGLESKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Italija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Kakav korner Runija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 odlicna igra engleske,steta sto nisu uzeli bar bod,sa ovakvom igrom,verujem da prolaze uz pobede protiv urugvaja i kosta rike,jos da napomenem da mi je jako neobicno kad ne vidim trojac celzija,kola i terija u odbrani koji nisu ni pozvani i lamparda koji je ceo mec presedeo na klupi :/,usudicu se da kazem,najbolja utakmica na prvenstvu do sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 urugvaj kostarika iz 1u2 o.slonovace japan iz 2u1 AE japanci namestili trecu za redom prelaz, posle dve prijateljske evo i na SP :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 eh, da si odigrao stane te dve zajedno sad bi imao za pivo do kraja zivota:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Vezivao neke specijale i izgleda da vec padam na kostariku (poslednji u grupi) :) kapiram da ce ostalo da prodje bez nekih vecih problema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Takodje, upropasti me Kostarika, igrao sam da ce dati manje od 3 gola, da ce biti poslednji, manje od 3 boda itd :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts