tOMABRE Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 ne mogu detaljno Vanja, prošao me vajb :) Dos Santos ima 25, Kovačić ima 19, neću dalje da idem u objašnjavanje. Modrić je među najboljima na svetu na svojoj poziciji, Rakitić je u Sevilji našao "svoju" poziciju, i mislim da od njega tek treba očekivati najbolje, a top igrač Meksika greje klupu u Junajtedu i uđe u igru na 20 minuta Srna ima 32, kapiten je jedne od slobodno bih rekao top16 evropskih ekipa (redovno prolaze grupe u CL), dok Marquez igra u pizdi materini i ima 35 Ali highl1 mi pricamo o jucerasnjoj utakmici, i imenima igraca. Dos Santos uvek prebije za reprezentaciju, ono juce mu je cak bila jedna od gorih utakmica. Ne pricamo koga bi doveli u menadzeru. A Marquez iako je mator igrao je dugo godina u Barsi i to na poziciji koja moze da se igra podjednako dobro u tim poznijim godinama, dok Srna vec ove nije toliko dobar kao prethodnih. Na kraju slazem se da su upravo Modric, Rakitic i Mandzukic na papiru trebali doneti tu prevagu, ali isto tako tvrdim da je ostatak ekipe cist prosek, ako gledamo samo prventsvo i ispod proseka (trenutno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 lol... naravno da si slucajno uhvatio... hrvati nisu zasluzili da daju gol... :D haha,slazem se jbg,realniji rezultat je bio jos 1 ili 2 gola u mrezi hrvata,ne svirati penal na onu paradu srne je sramota,drago mi je sto prokletog uzbekistanca vise necemo gledati,barem ne kao prvog sudiju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Ali highl1 mi pricamo o jucerasnjoj utakmici, i imenima igraca. Dos Santos uvek prebije za reprezentaciju, ono juce mu je cak bila jedna od gorih utakmica. Ne pricamo koga bi doveli u menadzeru. A Marquez iako je mator igrao je dugo godina u Barsi i to na poziciji koja moze da se igra podjednako dobro u tim poznijim godinama, dok Srna vec ove nije toliko dobar kao prethodnih. Na kraju slazem se da su upravo Modric, Rakitic i Mandzukic na papiru trebali doneti tu prevagu, ali isto tako tvrdim da je ostatak ekipe cist prosek, ako gledamo samo prventsvo i ispod proseka (trenutno). priča je počela oko toga ko ima jaču selekciju na papiru, bazirano na imenima, ne kako je bilo juče. Juče je Meksiko pojeo Hrvate, i tu nema šta da se priča Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 po imenima i mi imamo jacu selekciju od meksika ali kao tim smo pakistan u odnosu na njiih :D zasto je ovoliko velika kvota na obalu slonovace,ne mogu da odolim a da ih ne singlujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 momci, jer uzimamo i danas neke pare ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Ako padne gol na Italija - Urugvaj i Englezi dobiju, onda da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 i ja mislim da bi obala slonovace trebalo da se singluje , 2.1 kvota u mocartu , kolumbijci verovatno izlaze sa kombinovanim sastavom , tu svasta moze da bude , cenim gg ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Nisam neki hejter Ace, ali brate koliko me izluđuje kako izgovara italijanska imena i još nastavlja neko vreme da priča u tom fazonu... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 dokle bre suarez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Longleyy Posted June 24, 2014 Popular Post Report Share Posted June 24, 2014 kakvo govno ovaj suarez. govno jedno govnjivo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Ovo svetsko ce uci u istoriju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Jbt koliko je samo vaznih golova dao Godin ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Ti to Aca javio ili...? Jok, Blater licno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Nije mi jasno što loži ovaj Aca, koga sada više ne volim, da je Suarez ugrizao ovog. Koja budalaština. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Ovo svetsko ce uci u istoriju... kao prvo prvenstvu na kom je postizano prosecno 2.1 gol izmedju 53 i 62 minuta ako izuzmeno jos par prvenstava koja nisam video kada sam poceo da pricam ovu glupost. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 'Dee Shiiiljo' koja budaletina ovaj Aca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) A Gaston mu vraca dres da sudija ne vidi jebeni cigani Edited June 24, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 jbg, neko i zabare da nadciganise 2 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) Nije mi jasno što loži ovaj Aca, koga sada više ne volim, da je Suarez ugrizao ovog. Koja budalaština. Prebaci na ESPN i pogledaj da je lozenje i razapinjanje na krst vec pocelo. Tamo su ga riplejovali vec desetak puta, riplejovali istoriju Suarezovih ugriza i vec plediraju da FIFA izbaci mrtvu kanibalcinu sa turnira Edited June 24, 2014 by prime_abuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Pre prvenstva sam priželjkivao da prođu urugvaj i italija, samo da ne prođu pogani englezi, al' jebiga, kostarika je ujebala grupu :D Malo mi žao italijana al' jebiga. Suarez je bolestan lik, baš smor sa obzirom na to da je vrhunski igrač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 ajde de, malo ga gricnuo lik, onaj start italijana sto je dobio crveni je gori :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 2 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 govno govnjivo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts