Dule_smor Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 tnx, sljaka:)...btw, koja je samo razlika izmedju ovoga normal armor thickness i spaced armor thickness? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 to sam i ja video kad sam naleteo sam na t57 heavy sa tigrom 2, pukao me je 4 puta za 10 sekundi i zaginuo sam kao zuti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Da, vecina tenkova koji su recimo tier X a imaju klip (ovde ne govorim o td-ima), imaju cini mi se 4 metka u klipu sa najboljim topom i rate of fire od recimo najvise 2.5 s po metku :) Reload im je recimo 30ak + sekundi :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) spaced armor ti je tanji ali je zbog vise slojeva efikasniji, prilikom udara u spaced armor projektil gubi na kinetickoj energiji zbog vise slojeva.. recimo ako je hull armor 150, a na mestima gde je spaced oko 300 imas jos mnogo definicija, al eto ovo ti je ukratko :) Edited February 2, 2014 by gandra01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 aha, ok tnx:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 btw, kako tacno funkcionise onaj magazine loading system, meni deluje da je malo imba:) Imaju neki low tier tenkovi to pa mozes da probas, tipa Panzer II ima na jednom topu ako se dobro secam. to sam i ja video kad sam naleteo sam na t57 heavy sa tigrom 2, pukao me je 4 puta za 10 sekundi i zaginuo sam kao zuti:) Pa prva stvari gledas da nikada sa Tigrom 2 ne naletis na T57 :) ili generalno bilo koji drugi Tier X HT Ali da je mocno jeste, ja sam objasnjavao situaciju kad sam se s M103 zaleteo na ovaj novi Tier X nemacki TD, on isto ima to. I sad pri kraju partije, odvalili smo ih, ja imam pun health, on ima oko 700-800, dakle dva puta ga roknem i super mi. Onda mi je on roknuo 4 granate u 10 sekundi i zakljucio sam da to nikako ne treba da se radi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes-x Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Pozdrav svima. skoro sam se registrovao na forumu pa imam 1 pitanje. Koliko je dobar (ili ne ) black prince , 7 lvl na britanskoj grani. Sve mu je istrazeno i stavljeno, ali utisak mi je da ima izuzetno slab top. Da li neko zna kakav je na 8 lvl generalno? U toku borbi sa tenkovima 7 lvl i manjim je izuzetan, ali skoro neupotrebljiv na 8 i 9 lvl. Ima li neko iskustva za 8 lvl? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vevericaubica Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Pozdrav svima. skoro sam se registrovao na forumu pa imam 1 pitanje. Koliko je dobar (ili ne ) black prince , 7 lvl na britanskoj grani. Sve mu je istrazeno i stavljeno, ali utisak mi je da ima izuzetno slab top. Da li neko zna kakav je na 8 lvl generalno? U toku borbi sa tenkovima 7 lvl i manjim je izuzetan, ali skoro neupotrebljiv na 8 i 9 lvl. Ima li neko iskustva za 8 lvl? hvala meni je on bio najbolja sedmica koju sam igrao... slabu štetu nadoknadi brzinom punjenja i preciznošću Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 (edited) Brate cevka ti je super :) Ako mislis na dmg koji pravis pogledaj brzinu punjenja, sa opremom i skilovanom posadom 4 sekunde. Recimo IS oko 14 sec reload, on dok jednom opali na tebe ti njega mozes 3.5x da pogodis, to je oko 500 dmg, a pri tome mozes da mu pojebes sve moguce module xD Savetujem ti da pogledas na yt kako ljudi igraju sa njim, ukrades par fora i krece sex... Uostalom ako ti se ne svidja jbg ne igras zbog njega vec zbog FV215b :) Edited February 6, 2014 by gandra01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes-x Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Ok, hvala na odgovorima. malo cu se pozabaviti koje tenkove gde treba gadjati da popravim malo svoju igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Ok, hvala na odgovorima. malo cu se pozabaviti koje tenkove gde treba gadjati da popravim malo svoju igru http://wotinfo.net/en/noobcorner evo ti koristan sajt, dole levo imas nacije kliknes koja te zanima pa upijaj weak spots xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Razmisljam se da uzmem neki premium da farmujem kesh sa njim malo, t-34 mi je uvek bio do jaja, al je preskup, dajte neke predloge...takodje nikad nisam igrao td, koja linija ja najlaksa i najzabavnija za igranje...fala na preporukama:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 pa od premiuma ako ti se ne daje mnogo para onda recimo tier 7 e-25 ili su 122-44,ili mozda panther/m10,ali posto je sad era tdova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaraki Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Najbolji za kes su ti T34 i Lowe, za ove td nisam siguran za neke kazu da su dobri.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Ja oduševljen sa e-25 :D Prezabavan, nevidljiv, džinovski dpm(bezobrazno koliko zapaljuješ tenkove) ide 60+ A fino i zarađuje, ne kao ovi skuplji, od 20-40k u proseku za pristojno odigrane partije. Kada sam uzeo masteri sa oko 5k dmga zaradio sam bio 90ak hiljada, mada to nije prosek :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 znam da t-34 i lowe sabijaju, al su preskupi:)...eh, sto ne uzeh lowe pre 2 godine kad je bio 5-6k golda:) btw, ne rekoste mi za td liniju koja je najbolja za igranje, mislim se da krenem ovu novu nemacku, nashorn i oni rhm mi deluju do jaja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 ta linija je po meni op ali ne znam sta ce biti sa njom u ovom novom patchu posto ce izgleda generalno nerfovati tdove.Gledao sam nesto na netu i mightyjungles koji je bio u beti je u videu spomenuo da je mozda nerfovan camo kod svih tdova ,tj kada opale da gube sav camo bonus ,tj postaju vidljivi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 da, to sam i ja cuo...al nebitno, malo da promenim, smorio me tigar 2 malo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaraki Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Nemacka linija td-ova ti je dobra, ruska isto, amercika je ok... svi su na svoj nacin dobri :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Ma pusti ga, vidis da nema pojma, smorio ga Tigar 2, mos' misliti Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 pa kad me stalno baca u tier 10 partije nije ni cudo:)...btw, to sam primetio da na nizim tierovima cesce ti budes top tier ili pri vrhu u partiji, a kasnije je obrnuto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Kad si Tier X onda ti uvek top tank :) Osmice tu imaju problem jer je relativno manje tier 9 i 10 igraca, i tu oni najcesce upadaju, jer je MM mnogo lakse da napravi bitke gde mu je ceo raspon slobodan. Ovako u T10 bitkama je velika verovatnoca da ce se naci bar neki T8 tenk, a T9 je skoro zagarantovano. Ipak, najbitnije od svega je da uvek imas u vidu sta je tvoja uloga, ako pokusas s Tigrom 2 da napadnes 1 na 1 Mausa ili IS-7 neces se bas lepo provesti :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 jos par nubovskih pitanja...sta tacno dobijam kad upgrejdujem motor, posto max brzina ostaje ista...evo ovaj jebeni chi-to se vuce kao prebijen iako pise da mu je max speed 45km/h...jel ce makar brze ubrzavati sa boljim motorom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) па требао би, али је спор па је спор него да кажем, мислио сам да ће Т-43 бити срање јер има топ са Т-34-85, али сам данас успео 2 пута да добијем мастери беџ са њим. Морам рећи да кад упаднеш у партију са седмицама или осмицама, тенк опасно прца Edited March 10, 2014 by штрокан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 jos par nubovskih pitanja...sta tacno dobijam kad upgrejdujem motor, posto max brzina ostaje ista...evo ovaj jebeni chi-to se vuce kao prebijen iako pise da mu je max speed 45km/h...jel ce makar brze ubrzavati sa boljim motorom? Nisam igrao s tim tenkom, ali koliko vidim drugi motor ima 100 konja vise, sto je povecanje od 25%, trebalo bi mnogo bolje da krece, da ide uzbrdo i sl. Inace na kraju sam se dvoumio i dvoumio i ipak prelomio te uzeo americki T34. Problema s parama vise nema :) Ono kupio sam mu opreme za 1.8 milki i za dva dana ponovo imam 2.5m na racunu :) Sto se igre tice tenk je super, kao T29 koga sam mnogo gotivio, samo sporiji ali sa znacajno ludjim topom. Meni taj americki stil igre bas lezi pa sam ga zato i uzeo, hull je bas slab za T8 tenk, ali zato kupola kida, a top je solidno precizan sa nenormalnim alfa damage-om. samo je reload paklen. Jedino sto sam ja iz nekog razloga kontao da on ima povlasceni MM, ali zapravo nema tako da upadas u T10 bitke, s tim da top ima solidnu penetraciju pa mozes da se nosis s znacajno jacim tenkovima. Kad si top tier tenk onda ownujes po mapi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts