Sarma Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 kili bog otac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz1991 Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Kada izlazi ovo cudo x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Generalno tamo negde septembar/novembar, mada su rekli da ne planiraju vishe 5.x patcheva, tako da hoce da izbace ekspanziju ranije, verovatno na leto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz1991 Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Znaci da se ocekuje negde za pola godinice ili malo kasnije ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Ovo mora povuci i novu gejming masinu sa sobom :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 vise linkova! vrati se u rl 1 Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Ovo mora povuci i novu gejming masinu sa sobom :)  pa u suštini ne mora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemu5 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Ovo ce biti mnogo dobra ekspanzija, posebno za old skul igrace koji ce mozda imati najvise razloga za radost kada se prica o WoW-u. Blizzard kuva nesto veliko, sto bi trebalo da utice na old skul igrace i vrati ih u igru. To su neke nezvanicne informacije koje sam dobio iz veoma pouzdanog izvora, tako da - cuvajte gold i naoruzajte se strpljenjem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 (edited) Ovo ce biti mnogo dobra ekspanzija, posebno za old skul igrace koji ce mozda imati najvise razloga za radost kada se prica o WoW-u. Blizzard kuva nesto veliko, sto bi trebalo da utice na old skul igrace i vrati ih u igru. To su neke nezvanicne informacije koje sam dobio iz veoma pouzdanog izvora, tako da - cuvajte gold i naoruzajte se strpljenjem! jedino ako blizzard moze da vrati 10 godina, posto 90 % old skul igraca ima neki zivot vise manje... i provodjenje 20 sati uz wow ne zvuci vise primamljivo kakva god da je igra Edited November 15, 2013 by Tofz Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz1991 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 jedino ako blizzard moze da vrati 10 godina, posto 90 % old skul igraca ima neki zivot vise manje... i provodjenje 20 sati uz wow ne zvuci vise primamljivo kakva god da je igra Slazem se,potpuno si upravu...Vise od 80 % old school igraca su danas presli 25 godina.tako da ne verujem u to njihovo vracanje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemu5 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Kazem, samo informacija, mada ukoliko se ta Blizz akcija sprovede u delo, nema sumnje da ce se mnogi vratiti u igru. Mozda gresim, mozda ne, trenutno samo nagadjanje. Cuvajte gold! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 nemoj da ocekujes previse od tog vracanja u igricu :D vratice se na mesec/dva i opet quit, kao i u svakoj ekspanziji do sad. A kakve veze gold ima sa bilo cim? ;o ne znam dal sam propustio neki info o gold sinkovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemu5 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Ovo su samo neke moje predikcije, ne ocekivanja, da se razumemo. "Vratice se old skul igraci" i "Cuvajte gold", think outside the box. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 ok... razmisljam van kutije... iskoristicu gold da kupim ekspanziju... :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemu5 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Haha naravno, to podrzavam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubivam Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Bice to dobra stvar vratiti se u stara dobra vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) Ako sam ja dobro skontao stvari, nece Wrathion da pomogne Garroshu, vec Kairoz, drugar sa Timeless Isle: Â http://www.wowhead.com/npc=72870/ Â Zasto? Kad porastemo do 90, samo ce nam se kasti. Â Prica je kanda njih dvojica idu natrag te menjaju proslost, sto stvara alternate timeline. Za razliku od stvari sa kojima smo se igrali kad je infinite dragonflight u pitanju (oni hoce da promene proslost, mi im ne damo), ovde je proslost vec promenjena, Iron Horde je formirana, i mi treba da sprecimo da prodju kroz Dark Portal (koji bi trebalo da radi i kao time portal od Azerotha do ovog novog Draenora, sadasnji Outland ce izgleda biti nekako dostupan na drugi nacin, Caverns of Time mozda.. koliko znam to nije niti odluceno niti objavljeno) i naprave belaj. Â Lore aside, meni gameplay promene ne zvuce toliko lose, ali naravno tek teba da vidimo kako ce to zapravo da izgleda u praksi. Reforge je, koliko je bio koristan, umeo i da smara, kad promenis prsten da radis reforge 5 drugih delova opreme. Takvo cimanje ce biti jos jedan razlog zasto ce i jewelcrafting da se menja, neces imati da trpas tisucu dragulja i sljokica, nego manje, ali sa jacim efektom. Naravno, nisu nam svi detalji poznati, i tek treba da vidimo kako to izgleda sprovedeno u delo i kako ce se ZAISTA odraziti na ekonomiju igre (i zaradu jewelcraftera ). Â Sto se statova tice, tu mi je njihova logika isto onoliko cudna koliko je i kapiram, pa zaista ne znam sta da kazem.. Hit i expertise, koliko ima logike, pa cak i neke gotivnosti skupljati ih (i skupiti na kraju), toliko je moglo biti frustrirajuce kad zapravo nemas dovoljno. Nesto slicno vazi i za dodge/parry, posto i to kao treba da ode cao zdravo. Nisam skontao da li ce i kakav pasivni avoidance imati tenkovi (i netenkovi) i kakav ce biti pasivan hit chance, i kako ce se takvo novo dodge/parryovanje odnositi prema hit/experuisi u PvP. Ali kontam da ce, kad se sve sredi i izbalansira, biti ipak samo stvar navike. I nostalgije :) I prakticnosti, nadam se, jer se nadam (a i verujem) da ipak znaju sta rade. Prezivela je igra i sklanjanje attack i spell powera, prezivela je promene PvP itemizacije, preziveo sam sklanjanje armor penetrationa i to da blood DK ne moze da bude i tenk i DPS, prezivece se i ovo :) Bice igra drugacija malo i to je to. Â Za iteme.. ne znam.. isto sam zbunjen koliko i kontam.. valjda to znaci da ne kontam :) Poenta im je kao da ce u raidu relativno lako svako dobiti svoje BiS iteme, ali ce kao njihova jaca verzija (koja ima i tertiary stats poput onih cleave, lifesteal, movement speed), tj Thunderforged/Warforged verzija biti nesto cemu ces da se nadas iznova i iznova. "Pa majku mu bozju imperijalisticku", to valjda znaci da ono sto su oni nazvali BiS zapravo nije BiS :P Do sada su se ljudi molili Alahu da item padne, od sada ce se moliti da padne Warforged verzija koja ima odgovarajuci tertiary stat. Da, i meni zvuci da ce biti disenchantovanja na veliko, ali ako to zaista bude slucaj, to se valjda lako moze resiti prostim povecanjem sanse da takav item padne. Â Svidja mi se sto ce paladinov set biti prosto paladinov set, a ne prot set, pa da nafarmujes i holy set ako ces da healujes. Ako nista drugo, to ce bar pomoci tenkovima/healerima da se lakse nagiruju, sto je po mom misljenju uvek dobra stvar. Nadam se da ce menjanje gemova i enchantova na takvom setu da se menja sa promenom speca. Â Meni suma svega u svakom slucaju zvuci zanimljivo, dovoljno da razmisljam da se vratim u igru. A jos detalja cemo, nadam se, dobiti uskoro. Edited December 20, 2013 by arandjel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) PvE je u k...u (koja normalna osoba hoce da cisti dve (do tri) tezine raida u istom resetu? - zbog 4set bonus rusha). PvP je oduvek bio u k...u, i svakim patchom se ljudi nadaju da ce biti bolje kad ono sve gore, ne ocekujem puno - nadam se samo da cu moci da 1shotujem ljude u onoj novoj pvp zoni, pogotovo one najjadnije bez geara sto ne umeju da se brane - to je najjace <3 Edited December 28, 2013 by Souldrinkah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milky90 Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 intredasting, ako ce ovo biti mapa. taman jos jedna ekspanzija da se prosetam kroz teritorije i poslusam malo muziku kralj......al realno od wotlk-a samo je na to i spalo......xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoneee Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 kralj......al realno od wotlk-a samo je na to i spalo......xD izgleda veoma uzbudljivo, videcemo sta ce bilzzard da napravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaleja Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 ima ako platis! Uvek isto, platite ćoveku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Ovo ce biti verovatno najgora ekspanzija ikada, a lore je kompletno demoliran.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simanovisad Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 meni se svidja sto ce biti squishi numbers, a ne ove fore sa gearovanim arcane mage-om lupis preko  1 mill arcane blast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Ovo ce biti verovatno najgora ekspanzija ikada, a lore je kompletno demoliran.. Nemoj tako, ipak ces moci da napravis svoj fort. To je ono sto smo svi oduvek zeleli.                                              J to the K  Trollface.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prtz Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Gieeeeeeeeeeef! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts