Jump to content

Nemu5

Level 1
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-5 Nije se snašao

About Nemu5

Kontakt podaci

  • Skype
    Nemu5acc

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

864 profile views
  1. Nemu5

    Go pro

    Ja sam bas dosta stvari kupio sa ebay-a, nekoliko puta su mi poslali paket kao "gift", ne placa se carina ali se dosta duze ceka, nekih 10ak dana duze nego sto bi se cekalo kada se salje regularno. Kada je dobar prodavac u pitanju, ne vidim u cemu je problem platit nesto 300eur, pa i da je 1300?
  2. Nemu5

    Go pro

    Ne mora niko da ti donosi, mozes sam naruciti na ebay.com Za svega 330EUR dobijas je na kucnu adresu, s' tim sto ces MOZDA platiti nesto malo carine oko 2k dinara. Uglavnom, pogledaj pa uporedi sa ponudom iz nekih nasih prodavnica i vidi sta ti se vise isplati itd. http://www.ebay.com/itm/GoPro-Black-Edition-HERO3-Plus-Camcorder-Wi-Fi-Remote-1080p-60fps-CHDHX-302-/321443710840?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item4ad789c778 Pozdrav!
  3. http://www.imdb.com/title/tt0386676/?ref_=fn_al_tt_1 Malo americkog humora, mada vise su smesne debilne face i scene. Worth watching :)
  4. Pozdrav narode! Negde sam naisao na sve ove linkove gde se dele beta keys, pa da podelim sa vama. 1. http://www.mmorpg.com/contests/wow_wod_beta_sweeps1.cfm 2. http://www.wowhead.com/contest=wowheads-warlords-of-draenor-beta-key-giveaway-week-1 3. http://www.ign.com/articles/2014/07/03/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-beta-code-giveaway 4. http://www.monkmeditation.com/2014/06/warlords-of-draenor-beta-giveaway.html 5. http://wow.stratics.com/uncategorized/warlords-draenor-beta-key-giveaway/ Nek vam je sa srecom!
  5. Ako je ocuvan, vredi tih novaca. Prvo postavi sebi pitanje da li ti je potreban lap-top, iz kog razloga i sta zelis da radis na njemu? Uzmi u obzir da ima veliku prednost na desktop konfiguraciju kada je u pitanju prenosivost, ali to vuce i mnoge mane itd... Ako ces da igras igrice, kupi desktop, ako cesto putujes i potreban ti je komp za to vreme, onda uzmi ovo, bez razmisljanja. Ovaj lap-top ima prilicno jaku konfiguraciju i moze da gura zahtevne igre, sto se tice toga ne mozes pogresiti. Takodje ga dobijas upola cene (nov je oko 170-180k) + je u garanciji.
  6. Nista sem 3D Max-a i HB-a mi nije potrebno. Clean style
  7. Ovo su samo neke moje predikcije, ne ocekivanja, da se razumemo. "Vratice se old skul igraci" i "Cuvajte gold", think outside the box. :)
  8. Kazem, samo informacija, mada ukoliko se ta Blizz akcija sprovede u delo, nema sumnje da ce se mnogi vratiti u igru. Mozda gresim, mozda ne, trenutno samo nagadjanje. Cuvajte gold! :)
  9. Steta sto niko nije pomenuo Drakedog-a... Pogledajte sta radi najludji Lock ikada :) http://www.youtube.com/watch?v=Bgz-vHt-2UE
  10. SysTweak Reg Cleaner Pro - Program koji ce vam ocistiti masinu od svih nepotrebnih stvari, skrenuce vam paznju gde ima najvise gresaka i ubrzati rad kompjutera bez sumnje. Koristim ovaj program vec duze vreme, pokazao se mnogo dobro. Everest Ultimate Edition 5 - Veoma korisna stvar u oblasti dijagnostike sistema i benchmarka. Takodje pruza mogucnost pracenja temperature bukvalno svih komponenti u kucistu, upozorava u slucaju pregrevanja istih i tako dalje. Vodeno hladjenje bi resilo taj problem... P.S - Ne zaboravite da ocistite prasinu iz kucista, sa ventilatora i hladnjaka procesora i da stavite novu pastu za hladjenje na procesor, trebalo bi da odradi dobar posao.
  11. Dodao bih i sajt koji moze biti jako koristan kada je u pitanju Auction House: https://eu.theunderminejournal.com Na ovom sajtu mozete da pratite BUKVALNO SVE - chart koji prikazuje cene odredjenog Itema u odredjenom periodu, takodje prati svaki server posebno tako da vam pruza mogucnost "monopola" i veliku zaradu golda ukoliko imate strpljenje i dobru procenu ekonomije. Npr. meni je dobro sluzilo kada se radio shuffle sa profesijama do nedavno, prodavao sam materijale onim danima kada ih najmanje ima na aukciji, po vecoj ceni naravno. Sve u svemu, ko zeli da napravi nesto vise golda bez rizika sa botovima, neophodno!
  12. Ovo ce biti mnogo dobra ekspanzija, posebno za old skul igrace koji ce mozda imati najvise razloga za radost kada se prica o WoW-u. Blizzard kuva nesto veliko, sto bi trebalo da utice na old skul igrace i vrati ih u igru. To su neke nezvanicne informacije koje sam dobio iz veoma pouzdanog izvora, tako da - cuvajte gold i naoruzajte se strpljenjem!
×
×
  • Create New...