Guest Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 mislio sam na svoju muku, al svakom je sopstvena muka najteža!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 to je isto tačno! kad pomenu muku, imam jednu za mašinu za pranje sudova, pa da otvorim topic za to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 odgovorio sam ti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 opa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 obožavam ove poslednje retard rokove za polaganje stvari. pa još kad je sa starijim generacijama, mmmh. kakvi se ljudi tu nalaze, jebote. to mi dođe kao "ako ne budeš dobar, tu ćeš da završiš" šamar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) Neko mi je u decembru opljačkao babu (kevinu majku) koja živi sama, uzeo joj skromnu ušteđevinu dok nije bila kući, a ona je ćutala o tome do juče jer ju jer bilo sramota (mada ne razumem zašto, ali žene, pa još babe su teške za razumevanje). Mnogo mi je žao, ako uspem da saznam ko je, koske ću da im polomim. A sumnjam na neke iz okoline njene kuće. Edited January 9, 2014 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Ja ove podatke prikupljam da bih napisao zakljucak seminarskog rada. Profesore zabole patka da li su ti podaci istiniti tako da vecina ljudi izmisli rezultate, dok ja ovo radim sa stvarnim ljudima cisto da zadovoljim svoju radoznalost. Nema neke preterane koristi od anketa posto cak i kada razliciti ljudi popunjavaju anketu, treba uzeti u obzir da su to random ljudi sa fejsa i u ovom slucaju forumasi i da ce neko sigurno popuniti anketu ne pogledajuci pitanja. Tebi hvala na popunjavaju! Ukoliko ima zainteresovanih, mogu izloziti rezultate kada budu spremni. U proslom semestru sam radio sa par kolega jedan rad na temu letovanja i tad sam molio rurljane da pomognu. Evo zavrsnog rada sa rezultatima ankete: https://dl.dropboxusercontent.com/u/109599654/MI%20Letovanje.docx mislio sam vise na ankete koje su vezane za unapredjenje usluge u ovom slucaju licne i internet kupovine, ali bas me zanima da li vlasnici firmi koji sprodove ankete mare za rezultate istih.. prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Koji usb da uzmem ? Kapacitet od 16 do 32gb, cena do 2500din Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 fleš 2 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Uzmi USB 3.0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Ja bi cekao usb4 1 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) Žarkovo: Oteo autobus, pa pretio bombom i sekirom - http://mondo.rs/a650447/Info/Drustvo/Zarkovo-Oteo-autobus-pa-pretio-bombom-i-sekirom.html :o Edited January 9, 2014 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 home sweet home Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 uspeo sam da skrckam ledja od gnexa.. ima neko savet gde bih mogao da nabavim jedna ili ako neko ima viska da udeli/proda o/ taman imaš onaj ajfon koji si deknuo 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Žarkovo: Oteo autobus, pa pretio bombom i sekirom - http://mondo.rs/a650447/Info/Drustvo/Zarkovo-Oteo-autobus-pa-pretio-bombom-i-sekirom.html :o Vikiju otišli živci:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 LAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 NO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 zadnji When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 последњи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 zadnji 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 cela peder Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 zadnji !!!!!!!!!!!!! 3 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts