mohican Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Posto im je bio problem da zaustave bager, a ne milion ljudi oko njega. Jebote zverko ... aj samozapali se ili nesto slicno ... 2 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Poenta je bila da ima bar jednako opasnih masina kao i tenk sa zalivenom cevi koje se sasvim regularno prodaju pod odredjenim uslovima, bager je bio samo jedan od primera. Nasa drzava verovatno ne dozvoljava da se ovo registruje jer ima problem s trgovinom vojnom opremom pa makar ista bila i zastarela. 1 1 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 da, ogroman problem sa trgovinom vojne opreme :D:D::D zato mozes da sidjes do vojnog otpada u Knezevcu i kupis papovke, tetejce i slemove za par soma :D:D:D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Pa to je sustina ove drzave, mozes da ih kupis, ali ne i da ih legalno registrujes :) kao i tenk :) 2 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 kao i iphone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Vanvremenski matori car http://laughingsquid.com/patrick-stewart-demonstrates-how-to-moo-in-different-cow-accents/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
putar Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Поштовани суграђани, Христос се роди! Све се држи под контролом, снег нас још увек није изненадио, нити ће, по свему судећи. Поштујте прописе и немојте возити под дејством алкохола. Срдачан поздрав до следећег јављања. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Ajmo bre, krem de la krem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) danas uzimao neki telefon na oglasima, mobilni svet, oglas kao 1 dan star, neotpakovan, 24 meseca garancija, lik dodje i donese tel, on otpakovan a garancija negde iz novembra prosle godine, ja reko sta je to, on kao ma nesto sam ja to uzimao vise komada odavno, al ne brini nisu korisceni, pogledam ja na brzaka jel tu sve i dam mu kintu, vratim se na posao gore, otvorim vidim prvo na ekranu telefona (samsung) nema one zastitne folije ali sa nekim featuresima telefona u boji kako obicno izgledaju te nalepnice-folije kad se tek uzme fon . . reko' aj dobro mozda ga je palio i cackao malo, vadim ostatak kutije, a punjac mali crni, ne pise samsung, nego pise cobalt i neka kineska slova, ja gledam i ne verujem, upalim na YT unboxing tog fona, vidim unutra lepo punjac samsung originalni i slusalice, kojih ovde nije bilo i tu mi pukne film, okrenem ga , reko' druze kakva je ovo oprema unutra, sta je ovo, on pocne nesto da zavlaci, kao morao je da isproba telefon nekoliko puta, ja reko' dobro ajd to sto je otvoren i ta sranja al sta si mi ovo stavio unutra, a on pocinje ma to oni iz vipa nesto bla bla, ja reko' dodji i donesi pare dole, ne pada mi na pamet da uzimam ovo i on kao ajd. Posle pola sata stize on kolima, ja sidjem opet, ja mu sve uredno spakovao i vratio, i majstor mene pita cek kao pokazi mi sta nije u redu, ja mu izvadim reko' gde je ona originalna folija nalepnica na ekranu? - "ne znam brate, to nekad valjda ima, nekad nema" . . . . . . . kakav je ovo punjac? -" ne znam brate, evo imam ja neke ovde u kesi, pise samsung" . . . . . . . . . poenta cele ove price je sto mi je u tom trenutku doslo takvu samarcinu da mu razvucem da mu cela glava zazvoni i da ga izvucem iz kola i da mu jebem sve zivo, jer generalno imam toliko nakupljenog frusta i neiskaljenog besa zbog tih prevaranata sto sa oglasa, sto ovako, lopova, dzeparosa, pogotovo sto sam se u poslednje vreme naslusao prica i prica . . te moju kevu izdzeparili nedavno u radnji, te drugaru digli iphone u busu, te drugarici neko na oglasima prodao neki krs od kompa i tako sve neke divljine, svima bih im prste odsekao . .prodao sam i preprodao u zivotu 500 stvari, nikad mi nije palo na pamet ama bilo kakvu mrlju da napravim kad nesto prodajem a kamoli nesto neispravno ili smuljano da tako prodajem. . i sve vreme razmisljam koliko lik pokusava da me vrti, znaci klasican prevarant, kao sto bi kleptoman usao u radnju i digao nesto, pa bi mu neko jebo mamu, tako gledam i ovo isto, pokusavas da me prevaris aka pokrades, trebalo bi ruke da ti odsecem . . da on meni pare nazad, ja onako malo isparanojisan odem i do menjacnice da vidim da l su ok novcanice jer nisu bile iste one koje sam mu ja dao i tako . . lose iskustvo sa mobilnog sveta, nikad skoro tamo nista ne kupujem, uvek samo benchmark oglasi ili neki kupujemprodajem proveren al tog telefona ko za baksuz nema nigde.... inace, da se neko ne zezne, lik je odmah obnovio oglas. u pitanju je galaxy core duos p8262 , cena je 200e i oglas glasi "neotpakovan, garancija 24 meseca" : ) Edited January 7, 2014 by Beli Eurokrem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 imas debele srece sto se lik vratio nakon sto si mu dao pare I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) imao si srece pa se lik i vratio edit - ulete Edited January 7, 2014 by grbic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 danas uzimao neki telefon na oglasima, mobilni svet, oglas kao 1 dan star, neotpakovan, 24 meseca garancija, lik dodje i donese tel, on otpakovan a garancija negde iz novembra prosle godine, ja reko sta je to, on kao ma nesto sam ja to uzimao vise komada odavno, al ne brini nisu korisceni, pogledam ja na brzaka jel tu sve i dam mu kintu, vratim se na posao gore, otvorim vidim prvo na ekranu telefona (samsung) nema one zastitne folije ali sa nekim featuresima telefona u boji kako obicno izgledaju te nalepnice-folije kad se tek uzme fon . . reko' aj dobro mozda ga je palio i cackao malo, vadim ostatak kutije, a punjac mali crni, ne pise samsung, nego pise cobalt i neka kineska slova, ja gledam i ne verujem, upalim na YT unboxing tog fona, vidim unutra lepo punjac samsung originalni i slusalice, kojih ovde nije bilo i tu mi pukne film, okrenem ga , reko' druze kakva je ovo oprema unutra, sta je ovo, on pocne nesto da zavlaci, kao morao je da isproba telefon nekoliko puta, ja reko' dobro ajd to sto je otvoren i ta sranja al sta si mi ovo stavio unutra, a on pocinje ma to oni iz vipa nesto bla bla, ja reko' dodji i donesi pare dole, ne pada mi na pamet da uzimam ovo i on kao ajd. Posle pola sata stize on kolima, ja sidjem opet, ja mu sve uredno spakovao i vratio, i majstor mene pita cek kao pokazi mi sta nije u redu, ja mu izvadim reko' gde je ona originalna folija nalepnica na ekranu? - "ne znam brate, to nekad valjda ima, nekad nema" . . . . . . . kakav je ovo punjac? -" ne znam brate, evo imam ja neke ovde u kesi, pise samsung" . . . . . . . . . poenta cele ove price je sto mi je u tom trenutku doslo takvu samarcinu da mu razvucem da mu cela glava zazvoni i da ga izvucem iz kola i da mu jebem sve zivo, jer generalno imam toliko nakupljenog frusta i neiskaljenog besa zbog tih prevaranata sto sa oglasa, sto ovako, lopova, dzeparosa, pogotovo sto sam se u poslednje vreme naslusao prica i prica . . te moju kevu izdzeparili nedavno u radnji, te drugaru digli iphone u busu, te drugarici neko na oglasima prodao neki krs od kompa i tako sve neke divljine, svima bih im prste odsekao . .prodao sam i preprodao u zivotu 500 stvari, nikad mi nije palo na pamet ama bilo kakvu mrlju da napravim kad nesto prodajem a kamoli nesto neispravno ili smuljano da tako prodajem. . i sve vreme razmisljam koliko lik pokusava da me vrti, znaci klasican prevarant, kao sto bi kleptoman usao u radnju i digao nesto, pa bi mu neko jebo mamu, tako gledam i ovo isto, pokusavas da me prevaris aka pokrades, trebalo bi ruke da ti odsecem . . da on meni pare nazad, ja onako malo isparanojisan odem i do menjacnice da vidim da l su ok novcanice jer nisu bile iste one koje sam mu ja dao i tako . . lose iskustvo sa mobilnog sveta, nikad skoro tamo nista ne kupujem, uvek samo benchmark oglasi ili neki kupujemprodajem proveren al tog telefona ko za baksuz nema nigde.... inace, da se neko ne zezne, lik je odmah obnovio oglas. u pitanju je galaxy core duos p8262 , cena je 200e i oglas glasi "neotpakovan, garancija 24 meseca" : ) upoznao si Vigorita, a? 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 vigorito naglasi da je samo jednom koriscen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Hristos se rodi, vodi ga u opstinu! badamts nego, srecan vam praznik i sve najbolje drugari edit: inace i rebiju je danas rodjendan :D:DD Edited January 7, 2014 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Kad pa to nije bilo prevaranata na oglasima? Ne bi njih bilo da takve price ne prolaze jbg. Ontopic: praznicni dorucak, sad na drugo mesto na praznicni rucak, ima da se najedem ko stoka... sutra posao opet ista kolotecina, kad ce vise nesto da se desi u zivotu? Mnogo mi je nesto dosadno iako je sve ok manje-vise. Kako covek UVEK ima razloga da kuka, bemtizivot. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ !!! ДА ВАМ ГОДИНА БУДЕ СВИМА БОГАТА И НЕКА ВАС ДОБРО ЗДРАВЉЕ СЛУЖИ ЖИВЕЛИ ! 3 1 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Razvalio bozicni jutarnji trening, nadam se da cu i drugi jos jace pa da citava godina bude ovakva When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 pazi da ne povracas nocas The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 koja milina bila malopre da se prodje kroz bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Ovaj Novi Beograd izgleda ko kurac Al samo na slikama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Kili slika dok vozi! Srecan Bozic svima koji slave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 pazi da ne povracas nocas pusi ga, onako hriscanski When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Kad pa to nije bilo prevaranata na oglasima? Ne bi njih bilo da takve price ne prolaze jbg. Ontopic: praznicni dorucak, sad na drugo mesto na praznicni rucak, ima da se najedem ko stoka... sutra posao opet ista kolotecina, kad ce vise nesto da se desi u zivotu? Mnogo mi je nesto dosadno iako je sve ok manje-vise. Kako covek UVEK ima razloga da kuka, bemtizivot. Смор ти је а тек што си се верио...замисли како ћеш се осећати пар дана после свадбе :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Biće mu lakše jer je pregurao četri meseca priprema i zajebancija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts