voodoo_ Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Stalno se kačiš za pogrešne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Стигао за 1 Дргн од Трга до Вишњичке Бање. ИСТИНА ЈЕ!11 (Додуше, ноћу је то просечно пролазно време). :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 vorkin vorkin vork ol dej, vorkin vork no tajm tu plej ... http://www.youtube.com/watch?v=eXu_MNHsb3E skapirao sam da volim svoj sadasnji posao vise nego potencijalni buduci, cak i volim sto se firma raspada, i sve ove ljude... a mozda sam samo pickica koja ne zeli da izadje iz svog komfort zona zarad vece kinte Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 ае Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Prazan grad danas, milina za vožnju :) Sutra će biti još prazniji ali onda već od četvrtka kad ponovo krenu gužve ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Стигао за 1 Дргн од Трга до Вишњичке Бање. ИСТИНА ЈЕ!11 (Додуше, ноћу је то просечно пролазно време). :) sam rek'o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Haha, znači noću i recimo četiri dana godišnje - 1. januara, 7. januara i tako to, 1 drgn je ostvariv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Pa nije Draganče nikad ni rekao "SVAKI DAN stižem od Vuka do kuće za 7 minuta", ako ćemo pravo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 a tek što fura bling oko vrata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 *sighhttp://www.oglasi.rs/oglas/733617/razno+novi+sad Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Ruromobil v2? :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 jel to uopšte sme da se prodaje ovako na oglasima? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Hijao, zovite Draska pa da kupujemo:) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 jel to uopšte sme da se prodaje ovako na oglasima? :) pa sto da ne, kapiram da mu je zalivena cev :) valjda tako i puske smes da prodajes, posto se onda vise ne vode kao oruzje, vec kao neznamnijasta :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 a tek što fura bling oko vrata! bolje bling nego da trujem narod okolo! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Samo sto sa ovim mozes da udjes u skupstinu bez da kucas. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 e vidis, to je vec pitanje dal mozes da ucestvujes u saobracaju... to ne bih znao Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Pa ono, na najbanalnijem nivou već vidim problem sa pitanjem u saobraćajnoj - broj osovina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 i ono, "da li imate rezervni toc... ovaj, gusenicu?" Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 e vidis, to je vec pitanje dal mozes da ucestvujes u saobracaju... to ne bih znao moze, cak se i preporucuje voznja preko mostova, a parkiranje da se vrsi samo u javnim garazama, na poslednjem spratu iskljucivo. cudi me da to nisi znao... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 e vidis, to je vec pitanje dal mozes da ucestvujes u saobracaju... to ne bih znao Ne nije pitanje da li mozes u saobracaj vec je pitanje bezbednosti ako das nekome da ima svoj tenk za koji ti treba zolja ili vise istih da bi ga zaustavio ako ode u k s mozgom. Ne zamaraj glavu. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted January 6, 2014 Popular Post Report Share Posted January 6, 2014 kolko trosi tenk, jel moze sa B kategorijom da se vozi ? Jel moze da ide u zemlje EU ? Ocemo ja i Cale da kupimo, da idemo na letovanje u Hrvacku ko ljudi... 4 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 vrh, ne treba ti ni karta za tenk You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Ne nije pitanje da li mozes u saobracaj vec je pitanje bezbednosti ako das nekome da ima svoj tenk za koji ti treba zolja ili vise istih da bi ga zaustavio ako ode u k s mozgom. Ne zamaraj glavu. pa, koliko me sluzi pamcenje, prosle godine je neki lik "slucajno" srusio komsiji gajbu sa svojim BOV-om u alkoholisanom stanju... kapiram da ako mozes da vozis oklopnjaka sa tockovima, onda verovatno mozes da vozis istog sa gusenicama i verujem da ih registruju na foru poljoprivrednog vozila ili tako nesto, kao sto likovi slicno registruju kvadove i tako te neke ofroud sklopocije moze, cak se i preporucuje voznja preko mostova, a parkiranje da se vrsi samo u javnim garazama, na poslednjem spratu iskljucivo. cudi me da to nisi znao... pazi, ovaj je tezak ~35t, pun tramvaj je jedno 50% tezi od istog, tako da mostovi ne bi trebali da budu problem a parking lagano mozes na komsiju http://www.youtube.com/watch?v=V-fWN0FmcIU Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Nisam siguran da li se to moze registrovati u Srbiji posto kod nas imas problema i za normalna vozila. Inace se to prodaje po zapadnim zemljama, evo recimo jedan sajt ako nekoga interesuje, mada mislim da preteruju s cenama http://www.mortarinvestments.eu/products/tanks-2#currency=USD A inace to sto je to tesko i mozes da utrcis u Skupstinu s istim ne mora biti neki kriterijum. Uletali su ljudi i s bagerom u Skupstinu pa se isti regularno prodaju :) 1 2 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts