Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Стигао за 1 Дргн од Трга до Вишњичке Бање. ИСТИНА ЈЕ!11

(Додуше, ноћу је то просечно пролазно време). :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

vorkin vorkin vork ol dej, vorkin vork no tajm tu plej ...

http://www.youtube.com/watch?v=eXu_MNHsb3E

skapirao sam da volim svoj sadasnji posao vise nego potencijalni buduci, cak i volim sto se firma raspada, i sve ove ljude... a mozda sam samo pickica koja ne zeli da izadje iz svog komfort zona zarad vece kinte

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

e vidis, to je vec pitanje dal mozes da ucestvujes u saobracaju... to ne bih znao

moze, cak se i preporucuje voznja preko mostova, a parkiranje da se vrsi samo u javnim garazama, na poslednjem spratu iskljucivo. 

cudi me da to nisi znao... 

Bjukenon Mitch

e vidis, to je vec pitanje dal mozes da ucestvujes u saobracaju... to ne bih znao

Ne nije pitanje da li mozes u saobracaj vec je pitanje bezbednosti ako das nekome da ima svoj tenk za koji ti treba zolja ili vise istih da bi ga zaustavio ako ode u k s mozgom.

Ne zamaraj glavu.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ne nije pitanje da li mozes u saobracaj vec je pitanje bezbednosti ako das nekome da ima svoj tenk za koji ti treba zolja ili vise istih da bi ga zaustavio ako ode u k s mozgom.

Ne zamaraj glavu.

pa, koliko me sluzi pamcenje, prosle godine je neki lik "slucajno" srusio komsiji gajbu sa svojim BOV-om u alkoholisanom stanju...

kapiram da ako mozes da vozis oklopnjaka sa tockovima, onda verovatno mozes da vozis istog sa gusenicama

i verujem da ih registruju na foru poljoprivrednog vozila ili tako nesto, kao sto likovi slicno registruju kvadove i tako te neke ofroud sklopocije

moze, cak se i preporucuje voznja preko mostova, a parkiranje da se vrsi samo u javnim garazama, na poslednjem spratu iskljucivo. 

cudi me da to nisi znao... 

pazi, ovaj je tezak ~35t, pun tramvaj je jedno 50% tezi od istog, tako da mostovi ne bi trebali da budu problem

a parking lagano mozes na komsiju

http://www.youtube.com/watch?v=V-fWN0FmcIU

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Nisam siguran da li se to moze registrovati u Srbiji posto kod nas imas problema i za normalna vozila. Inace se to prodaje po zapadnim zemljama, evo recimo jedan sajt ako nekoga interesuje, mada mislim da preteruju s cenama

http://www.mortarinvestments.eu/products/tanks-2#currency=USD

A inace to sto je to tesko i mozes da utrcis u Skupstinu s istim ne mora biti neki kriterijum. Uletali su ljudi i s bagerom u Skupstinu pa se isti regularno prodaju :)

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 2

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...