Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Jesu, sranje je sad...

ne radi tastatura kako treba i tako...

Verovatno cu da idem da se bunim, mada lol kada...

Djole se ne kotira, djole poentira...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Sinoc bio sa ortakinjom u Sivcu na nekom festivalu autorske akusticne muzike, posto je vodila ucenike iz svoje muzicke skole. Kako smo dosli sreo jos par pajtosa iz BG-a. I nakon sto se zavrsila dodela nagrada, stavili klince na prevoz i ta neka vecera, ostala je odabrana ekipa "umetnika" da svira i da cirka, na kraju nas je neki lik zvao u njegovu kafanu na klopu i pice, ali da peglamo ziku. Zaglavili do pet, svirka na 2 akustare i 2 tamburice, repertoar slejer, tozovac, nirvana, toma zdravkovic, prl dzem, dzej, mambo kingsi. Samo sam cekao lizardmene da se pojave u nekom trenutku.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

mjok, ali bilo je piva, vina i 'rane, i bilo je klinki koje su strasno muzicki potkovane i autorski ostvarene, tako da sviraju tisinu od bajage sa svojim tekstom i kako kazu "EKV je imao veliki uticaj u nasoj muzici!11"

e da, i stoprocentni deo pesama je bio u fazonu: "Voleo sam te, a ti mene ne!111"

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Da me je iko pitao pre tri meseca oću li da osećam nostalgiju za Srbijom, verovatno bih ga oterao u kurac. A sada je neopisivo koliku tugu osetim u nekim momentima. Al' jebiga, šta da se radi, nadam se da ću uspeti da završim faks a da psihički ne prsnem. Još plus na sve to se dodao ljubavni problem sa nekom Ukrajinkom, te mislim da ne mogu gore od ovoga da se osećam sad.

Tako da, izgleda da ću za večeru ločem rakiju.

Teško je, drugari. :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...