Lucky Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 38 minutes ago, Dusan_k said: http://heroespatchnotes.com/hero/valla.html ovo je solidan sajt gde mozete pogledati kako su menjani heroji po patchevima. Valla prilicno pownuje od reworka, jes krta i slaba ali odlican dmg pravi. Kad si je zadnji put igrao Vudu? :) u dobar je ovaj sajt, taman da vidim kako su promenili heroje od poslednjeg puta kad sam igrao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Sledeci heroj je Valeera Sanguinar. #dojava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Ovog vikenda svi heroji u besplatnoj rotaciji! http://us.battle.net/heroes/en/blog/20459871/have-a-happy-new-year-with-a-full-hero-roster-1-9-2017 Zapravo od 13. do 16. januara. Taman imam onaj stimpak od OW eventa, pa da pokušam da zaradim pare od heroja koje nemam na petom nivou :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Fina zajebancija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Dobri su :D Mene je kupio kad je onako iskusno lizno kokicu, vidi se da je pro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 ovaj kraj malo podseća na neku epizodu Black Mirrora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 https://clips.twitch.tv/blizzheroes/SillySnakeFrankerZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 ova riba koja u fazonu samo ponavlja šta ovaj lik priča :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Bustujem nekog Italijana od plat 1 do d5, pa od d5 do d1 :D i ovo je najgori MMR hell koji sam ikada video. Ljudi ne znaju da HODAJU bre, i to ne samo mehanicki, nego su i logicki PREOCAJNI. Ne znaju da draftuju, ni da se krecu, mehanicki cesto gori od botova, propustaju toliko SOAK da ne mozete da poverujete, rade initiate 3x5, random fightovi na random delovima mape non stop... boze sacuvaj koliko se drkam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lok'tar Ogar Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 (edited) 56 minutes ago, Dusan_k said: Bustujem nekog Italijana od plat 1 do d5, pa od d5 do d1 :D i ovo je najgori MMR hell koji sam ikada video. Ljudi ne znaju da HODAJU bre, i to ne samo mehanicki, nego su i logicki PREOCAJNI. Ne znaju da draftuju, ni da se krecu, mehanicki cesto gori od botova, propustaju toliko SOAK da ne mozete da poverujete, rade initiate 3x5, random fightovi na random delovima mape non stop... boze sacuvaj koliko se drkam.. Welcome to daily HotS game. Taj tu deo je najveći kancer, jer tu ima najviše novih igrača koji su dobili početni boost itd. Tu bih ja uradio jedan BY FIRE BE PURGED reset MMR-a :) Edited January 27, 2017 by Lok'tar Ogar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Malo pre je lik pickovo Chena (prvo je mislio ETC ili Varian), i to protiv Tyranda/BW healer comboa i tychusa :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 http://us.battle.net/heroes/en/blog/20506310/heroes-of-the-storm-balance-update-january-27-2017-1-27-2017 Blizzard is on fire. :) Ispravljen veliki broj bagova i redovni balance update. Jos jedan solidan patch, a pre dva dana je stigao patch sa PTR. Zaista neverovatna kompanija (ovo kazem ja koji je od svih blizzardovih igara igrao samo Lost Vikings, Warcraft 3 i HotS), ali sto bi rekao moj ortak, dzabe oni toliko ulazu u igru kada je kvalitet partija idalje isti krs kao sto je bio. Nisu uradili nista da rankovi pocnu nesto da znace. Kao, ako si dobar probices se iz silvera u diamond. Nije poenta u tome, poenta je kako te onaj sto ne zna ni da hoda vec ceka tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 (edited) Juce sam imao 3 pobede za redom, ja sam bio sokiran kako su ljudi igrali. Ja prosto nisam verovao sta dozivljavam. Da ni u jednom momentu nisam nasao zamerku, da ljudi prate igru i znaju sta da rade. Mi smo prolazili kroz njih svaki put tipa 35-1 po ubistvima. Ne znam kad sam poslednji put ovako uzivao u partijama. Mozda jedino sa Lucky-jem kad sam igrao... Edited February 1, 2017 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Kad ti i ja igramo to je van svake konkurencije, tako da to ne moraš ni da uzimaš u obzir! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Kada sam ja igrao sa lakijem, nisamo imali tako romanticno iskustvo :):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 najgluplji i najdosadniji brawl ikada. fuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Stize Lucio. Ae. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 (edited) On 3.2.2017. at 11:54 AM, Dusan_k said: najgluplji i najdosadniji brawl ikada. fuj. Iako mi je ova verzija hammera bolja nego prva (ne samo sto je kraca, vec i zato sto se polazi od lvl 10), iz nekog razloga brawlovi mi po feelingu opste nisu ludnica kakvi su na papiru. Na papiru zvuce ludnica, u praksi odradjujem ta tri za 1000 golda. Jedini brawl u kome sam uzivao i igrao vise od tri puta je 5x5 Nova :) edit: Da, definitivno mi je ova verzija bolja (odigrao sam je vise od 3 puta, uglavnom dok cekam prijatrlje da zavrse mec), svidja mi se dinamika meca, i to sto se pocinje odmah od 10 lvl-a. Ovaj je sluzio svrsi, sto se mene tice. Edited February 10, 2017 by SerbCommando Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasaKiller Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 (edited) . Edited February 12, 2017 by VasaKiller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Jel ove nedelje pada Lucio na 10k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lok'tar Ogar Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 14 hours ago, SpiRo said: Jel ove nedelje pada Lucio na 10k? Sledeće nedelje, uvek pada heroj na 10k posle 2 nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 1 hour ago, Lok'tar Ogar said: Sledeće nedelje, uvek pada heroj na 10k posle 2 nedelje. Ma znam, nego nisam igrao neko vreme pa nisam bio siguran kad je izasao Lucio. Odo da potrosim 10k onda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Poce nova sezona i ja sa njom. Dal neke opklade da se bace. Sta cu da dobijem posle placement mecheva, koliko ce da mi treba da napredujem, u kojoj diviziju cu da dobijem silence, itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts