Get Adobe Flash player

Lok'tar Ogar

Level 2
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lok'tar Ogar

 1. Svi kapiteni su obavešteni mailom. Ima 8 prijavljenih ekipa.
 2. Lok'tar Ogar

  Heroes of the Storm - slobodna diskusija

  Čini se broken na svakoj mapi sa velikim zajebanim čudovištem :D BoE, Infernal, Dragon sve je to isto. Mislim da bi bilo fer da trait ne radi na Vehicles, kao što je slučaj sa Greymenovim Cursed Bulletom. Na kraju će početi ljudi da ga igraju zbog map objectiva, a to nije ono što je Blizzard planirao za ovog heroja.
 3. Lok'tar Ogar

  Heroes of the Storm - slobodna diskusija

  Mene samo još više zanima, kako ste ovo dobili na BRAXISU ??? :D
 4. Lok'tar Ogar

  Heroes of the Storm - slobodna diskusija

  Vidi se sve. Od WoW tokkena do Spraya koji sam kupio. Ne možeš Blizzrad zajebati :) http://imgur.com/aMhDD9t
 5. Lok'tar Ogar

  Heroes of the Storm - slobodna diskusija

  Nije moguće da se sve resetovalo. Moraš da imaš sve skinove od ranije. Ako nemaš, kontaktiraj Blizzard. Na svom bnet accountu imaš istoriju transakcija i tačno možeš da vidiš kad i šta si kupio, tako da imaju i oni taj uvid.
 6. Lok'tar Ogar

  Heroes of the Storm - slobodna diskusija

  Kad nije bilo mesta za mene :P
 7. Lok'tar Ogar

  Heroes of the Storm 2.0 - pričajte

  Ja prošao odlično! 5/5 common, 55/55 epic, 7/10 veteran chest :D Potrošio sam 5k golda na reroll, dobio štogod skinova i ostao na 2900 sharodva da craftujem šta hoću :) A bundle mi ne treba, imam već sve heroje :D
 8. Bilo bi previše pored novog Kharazim skina :D
 9. Lok'tar Ogar

  LvlUP je šampion prve RUR HotS lige 2017!

  Sve pohvale za ligu i organizaciju, Rebelsi su se super proveli juče, vidimo se sledećom prilikom :)
 10. Lok'tar Ogar

  Raspored mečeva na strimu RUR liga 2017.

  Subota 04.03. 16h LFC vs HOTS Auce Nedelja 05.03. 19h Bad Connection vs Heroes of Mladi Radnik Nedelja 05.03 21h HotS Rebels vs 9 Gaga
 11. Na ovom topicu možete pratiti koji timovi će svake nedelje biti na strimu u Klan Rur HotS ligi 2017. Ovaj vikend sledeći timova će biti na strimu: Heroji s Oluju vs 9 Gaga subota 18.02. 16h. Prosek Gaming vs Luxoria's Flying Circus subota 18. 02. 18h. HOTS Auce vs Bad Connection nedelja 19. 02. 19h. Rangers of the Order vs Borbena ekipa nedelja 19. 02. 21h.
 12. Lok'tar Ogar

  Raspored mečeva na strimu RUR liga 2017.

  Raspored 2. kola na strimu: Heroji s Oluju vs Bacili smo pare 25.02. 15h Luxoria's Flying Circus vs Gelipteri 25. 02. 17h HOTS Auce vs Heroes of Mladi Radnik 25.02. 19h Prosek Gaming vs Bad Connection 26.02. 19h 9 Gaga vs Borbena ekipa nedelja 26.02. 21h
 13. Lok'tar Ogar

  Heroes of the Storm - slobodna diskusija

  Sledeće nedelje, uvek pada heroj na 10k posle 2 nedelje.
 14. Lok'tar Ogar

  Raspored mečeva na strimu RUR liga 2017.

  Konačni raspored za ovu nedelju: HOTS Auce vs Bad Connection nedelja 19. 02. 19h. Rangers of the Order vs Borbena ekipa nedelja 19. 02. 21h.
 15. Lok'tar Ogar

  Tražite tim za HotS ligu? Postujte ovde

  Biće vest vezano za kodove u toku sledeće nedelje, pratite obaveštenja ;)
 16. Lok'tar Ogar

  RUR HotS Liga 2017 - pravila

  Evo o ovome sam pričao. I ova nedelja u HGC igraće se na Zul'jin patchu. Znači nema rework na Tassadar i Rexxar, samim tim nema ni Valeere. Nije samo da je novi heroj banovan na dve nedelje, a ostatak patcha važi. Tako da, s obzirom da mi nemamo mogućnost da igramo na određenom patchu, svi mečevi u našoj ligi igraće se na patchu koji je trenutno Live.
 17. Lok'tar Ogar

  Heroes of the Storm - slobodna diskusija

  Welcome to daily HotS game. Taj tu deo je najveći kancer, jer tu ima najviše novih igrača koji su dobili početni boost itd. Tu bih ja uradio jedan BY FIRE BE PURGED reset MMR-a :)
 18. Lok'tar Ogar

  RUR HotS Liga 2017 - prijava timova

  Prijavljujem ekipu: HotS Rebels - Nikola Rančić, nikolarancic.sf@yahoo.com, 064/4321-378 - HotS Rebels Nikola Rančić - Dica#2461 Aleksa Rančić - DelijeSever #2429 Milan Marković - Shuki#2876 Vanja Gnajtić - Vanja#2999
 19. Lok'tar Ogar

  RUR HotS Liga 2017 - pravila

  To da li je rework korisniji ili ne, to je individualni utisak svakog igrača. Mi ne možemo da utičemo na vreme izlaska novog heroja ili da li će neki heroj biti preuređen ili nešto slično, tako da će se naša liga igrati na trenutnom patchu koji je live u tom trenutku.
 20. Lok'tar Ogar

  RUR HotS Liga 2017 - pravila

  Hvala na sugestiji, i mi smo razmišljali o tome. Međutim ako ćemo da ispoštujemo zvanična pravila onda treba da se cela liga igra na istom patchu, a mi nemamo tu mogućnost da pokrenemo staru verziju igrice. Slažemo se da novi heroj može da bude OP ili ne, i da i jedna i druga strana imaju iste mogućnosti da pikuju tog heroja, ali nije ceo patch samo jedan heroj. Neki heroji mogu da dobiju rework, buff ili nerf itd i onda ne bi bilo fer da banujemo samo novog heroja.
 21. Lok'tar Ogar

  Bloodlust Brawl

  Ove nedelje selimo se na Dragon Shire zajedno sa moćnom snagom Horde, BLOODLUST! Kao i u većini Brawl do sada, izaberite jednog od tri random heroja. Svakih 30 sekundi dva random igrača iz oba tima dobijaju efekat Rehgarovog Bloodlusta. Postoji 15% šansi da svi heroji dobiju Bloodlust. Nakon 17. minuta partije, svi igrači dobijaju trajno efekat Bloodlusta. Da li je ovo novi Brawl koji će trajati skoro kao i normalna partija i odigraćete samo tri partije zbog golda ili je konačno stigao Brawl kakav ste čekali od početka? Ako ništa drugo, ljubitelji Horde ali i Orkova će se jako obradovati novog portretu :)
 22. Lok'tar Ogar

  Tassadar promene

  Kad se malo bolje pogleda ovo što su uradili je klasično prebacivanje standardnog bilda koji se igra već par meseci u basic kit. Life steal se uzimao na lvl 7 sad je u basic, brzina na E dobijala se na 16 lvl zajedno sa healom, sad je u basic. Lepa promena je što su heoric ability dobili po passiv u basic kit i ovaj slow na bassic atack. Jedina zamerka po meni, iz prvog utiska sa ptr servera je da je basic od 10 damage MNOGO MALO. Drago mi je što je Tassadar promenjen, ali mislim da će sada biti mnogo teži za igranje jer ranije posle 16 lvl Tass je praktinčno bio undying sa talnetima na lvl 13 i 16 na E. Nisi morao da razmišljas da izbegavaš skill shotove, burst, CC jednostavno radiš svoj posao i čekaš da se E aktivira na 20% :D
 23. Lok'tar Ogar

  HotS Srbija Fantasy liga

  Volite da pratite pro scenu? Mislite da dovoljno poznajete timove i njihove rostere? Onda je Rosterpocalypse prava stvar za vas! :) Rosterpocalypse je HotS eSports Fantasy Draft, gde kao i u Football Fantasy pravite svoj tim od 5 igrača sa ograničenim budžetom. Tim mora da se sastoji od minimum jednog Warrior i jednog Support igrača, ostali mogu da budu random. Budžet za formiranje rostera je 500 poena, a svaki igrač košta određen broj peona. Najbolje igrače u ligi očekuju nagrade u obliku heroja, bundlova i battle net gift cardova. Da bi ova liga bila još zanimljivija mi smo napravili i našu privatnu ligu, Heroes of the Storm Srbija, gde ste svi dobrodošli. Napravite svoj roster i pridružite se našoj ligi jer smo i mi spremili vredne nagrade za vas za čak prva tri mesta. VAŽNO: Rok za prijavu rostera za prvo kolo je do 16.01. u 00:00. P.S. Poželjno bi bilo da napravljen nalog bude uparen sa vašim bnet nalogom kako bi mogli lakše da se raspoznajemo :) Link za prijavu: https://www.rosterpocalypse.com/private_leagues/heroes-of-the-storm-srbija