Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Gledao sinoć hasanaginicu u narodnom, stvarno su sjajno odradili predstavu, odavno nisam video toliko oduševljenu publiku, zilion puta su ih vraćali na bis poklanjanje. Nije džabe Vanja Ejdus dobila nagradu sterijinog pozorja za ovu ulogu. A bilo je i sisa u predstavi, tako da se nisam samo kulturno uzdizao!

if-you-know-what-i-mean.png

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

kupim juce ananas u maksiju, ajde kao da obradujem klinca, sad krenem da ga ocistim, ono trulo unutra smrdi na 5 km

Jebem vam bre milu majku rtardi iz maksija, dabog da vam neko truo ananas gurne u dupe

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

kupim juce ananas u maksiju, ajde kao da obradujem klinca, sad krenem da ga ocistim, ono trulo unutra smrdi na 5 km

Jebem vam bre milu majku rtardi iz maksija, dabog da vam neko truo ananas gurne u dupe

Ja kupio pokvaren jogurt pre 2 dana, iako je bio dobro zatvoren i rok trajanja do 10.11. 

A ananas realno mislim da je "egal" cena kad kupuješ u konzervi, kad se uračuna koliko odbaciš od ovog "sirovog" nakon čišćenja.

Govna govnjiva, nista sada lepo odneses fiskalni racun i taj truli ananas, trazis menadzera i kulturno mu prenes da ces pozvati trzisnu inspekciju?

Skoro je mama to uradila sa rozen-korama za kolace koje su bile u roku ali kad ih je otvorila ustanovila je da su sivkasto-zelenkaste gljivice nastanjene izmedju korica... Cak je u tempo-formatu objekta to ucinila (NS), ali sve je to isti lanac objekata (Delhaize).

bas mi se igralo nesto i ukljucim wc3 i kako udjem u igricu pojavi se gomila linija koje trepere. jel mi to prsla graficka? :(

caocao

edit:

samo da ti napomenem da sam ja ovde uzeo 3 WCG-a, u wc3, i da sam spavao sa hajlijem

Edited by majebeni-marko

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

samo da ti napomenem da sam ja ovde uzeo 3 WCG-a, u wc3, i da sam spavao sa hajlijem

лол геј

цео дан имам неки чудан осећај у стомаку...

не знам шта је

можда прољев? мада је данас прошло све ок после фуке

или љубав? или пиво?

шта год да је, надам се да ће престати кад се пробудим

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...