mncu Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 da, mora da su posete zubarima najgora iskustva koja covek moze da dozivi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post trn Posted October 1, 2013 Popular Post Report Share Posted October 1, 2013 Da vidis ti cabke kako je kad se poradjaju zene i taj bol!!!!!!1 :DDDD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Bio sam jutros da vadim retardirani umnjak i one posete zubarima su uvek najgora iskustva koje čovek može da doživi. Iako me tokom zahvata ništa nije bolelo, opet mi nije bilo dobro kad je krenulo da bruji ono sranje, pa onaj miris sečenog zuba, pa sve to čeprkanje po ustima... Preznojio sam se na onoj stolici :D Posle sam zaspao kući dok je anestezija još bila aktivna i izbalavio krv po jastuku :c Мени су дали антестезију два пута. искрено, није да ме је нешто пуно болело, колико ме је сморило што је трајало дуго јер ми је умњак растао као знак питања ;) Па је ваљда било компликованије. Иначе је апсолутно небитна интервенција :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 da, mora da su posete zubarima najgora iskustva koja covek moze da dozivi Ово ти је лол пост на петсто нивоа, почев од тога што нико није почео да прави скалу најгорих искустава него се коментарисало искуство које се коментарисало, јелте, па до тога да би Лешко сигурно пре ишао код зубара без анестезије него у собу пуну змија, док бих ја радо одскакутао у ту собу и трљао се њијовим тјелесима, а на питање да ли да ми поправљају зуб (може и са анестезијом) или да ме јебу црнци (без анестезије) бих се дубоко замислио. То су индивидуалне ствари и не баш рационалне. 1 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) Ово ти је лол пост на петсто нивоа, u pravu si. izvinjavam se na tom trolu. previse sam nadrndana pa mi je "izleteo" post edit: mada, s druge strane, decko je napisao da su posete zubaru uvek najgora iskustva koja covek moze da dozivi. pa kapiram da me je taj nivo razmazenosti malo iznervirao Edited October 1, 2013 by Marinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Čabke je jedini čovek u Čabke univerzumu. tamo je sve u totalu. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 to je zato sto je tinejdzer Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 ali raumimo savketa on je romanticna pijana svinjica :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted October 1, 2013 Popular Post Report Share Posted October 1, 2013 (edited) Neverovatno je sta napravise od foruma sa tim -/+. Vise cak nije ni potrebno da se odgovara na neki post i razmeni neko misljenje, nego eto tako prolurkujes malo po forumu, lupis minus/plus tu i tamo, i to je to. Ili bar da se stavi da moze da se vidi ko "ocenjuje" dati post, pa ono, da znam da li da se trzam i odgovaram, ili je vec neki random tako prosao pored i mahnuo... Leškov post na sportskom "pričajte", nekako imam potrebu da iskopiram ovde. Dve stvari su sjebale ovaj forum, a to su: 1. plusevi/minusi koje leško pominje gore 2. gole žene/klinke topici, koji su navukli gomilu random ljudi i tako smo dobili burek forum ekipu na ruru. Zbog druge tačke možete da me hejtujete koliko hoćete, to mogu i da očekujem.... Edited October 1, 2013 by Mrzitelj 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Ово ти је лол пост на петсто нивоа, почев од тога што нико није почео да прави скалу најгорих искустава него се коментарисало искуство које се коментарисало, јелте, па до тога да би Лешко сигурно пре ишао код зубара без анестезије него у собу пуну змија, док бих ја радо одскакутао у ту собу и трљао се њијовим тјелесима, а на питање да ли да ми поправљају зуб (може и са анестезијом) или да ме јебу црнци (без анестезије) бих се дубоко замислио. То су индивидуалне ствари и не баш рационалне. opet, ti sad ovde pricas o iracionalnim patoloskim strahovima, a iskreno sumnjam da on ima patoloski strah od zubara. kao sto sumnjam i da ti imas patoloski strah od jebanja od strane crnaca (bez anestezije). to je opet neka druga tema. mene je samo u trenutku iznerviralo to sto je napisao jer je zvucalo previse razmazenu, u smislu "jooooj popravlja mi zub, jooooj mnogo je strasno najgora stvar koju svaki covek moze da iskusi, ikada!" i eto to me je iz nekog razloga iznerviralo u trenutku :/ a kad smo kod iracionalnih strahova, evo npr ja bih pre isla kod zubara nego presla peske preko mosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Колико та гомила људи има људи ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted October 1, 2013 Popular Post Report Share Posted October 1, 2013 opet, ti sad ovde pricas o iracionalnim patoloskim strahovima, a iskreno sumnjam da on ima patoloski strah od zubara. kao sto sumnjam i da ti imas patoloski strah od jebanja od strane crnaca (bez anestezije). to je opet neka druga tema. mene je samo u trenutku iznerviralo to sto je napisao jer je zvucalo previse razmazenu, u smislu "jooooj popravlja mi zub, jooooj mnogo je strasno najgora stvar koju svaki covek moze da iskusi, ikada!" i eto to me je iz nekog razloga iznerviralo u trenutku :/ a kad smo kod iracionalnih strahova, evo npr ja bih pre isla kod zubara nego presla peske preko mosta. Ali u bembari nije problem 3 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 sta je u bembari problem? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 opet, ti sad ovde pricas o iracionalnim patoloskim strahovima, a iskreno sumnjam da on ima patoloski strah od zubara. kao sto sumnjam i da ti imas patoloski strah od jebanja od strane crnaca (bez anestezije). to je opet neka druga tema. mene je samo u trenutku iznerviralo to sto je napisao jer je zvucalo previse razmazenu, u smislu "jooooj popravlja mi zub, jooooj mnogo je strasno najgora stvar koju svaki covek moze da iskusi, ikada!" i eto to me je iz nekog razloga iznerviralo u trenutku :/ a kad smo kod iracionalnih strahova, evo npr ja bih pre isla kod zubara nego presla peske preko mosta. Ма лол ко да је битно, ти сад оде у вилозовију, тео сам рећ да је евидентно да човек са нама дели утисак који је понео са њему непријатног искуства, а не да полаже тапију на одређивање шта је најгоре што може човеку да се деси, па јеботе, ако ти кажем ''чеко сам те сто година'' нећеш ме погледати ко теле и рећи ''па како кад ти имаш тек тријес'':) Што не би куко мало, смара га идење код зубара и то је то. И ја кукам кад идем до општине, а неком је то блеја. Па не мораш сад да будеш арахнофобичар у сандуку са пауковима да би смео да се жалиш на ''причајте'' лол Мислим, небитне ствари, капирам да си мој пост протумачила као не знам ни ја шта 2 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted October 1, 2013 Popular Post Report Share Posted October 1, 2013 (edited) u pravu si. izvinjavam se na tom trolu. previse sam nadrndana pa mi je "izleteo" post edit: mada, s druge strane, decko je napisao da su posete zubaru uvek najgora iskustva koja covek moze da dozivi. pa kapiram da me je taj nivo razmazenosti malo iznervirao Ma šta je sa tobom devojko, šta analiziraš toliko nepotrebne stvari, sigurno neću da uporedim odlazak kod zubara i nabijanje na kolac dok gledaš kako ti siluju majku, ćerku i sestru, nego sam prosto napisao šta sam napisao zato što jebeno ne volim da idem kod zubara i loše mi je tamo. Edited October 1, 2013 by Савовски 4 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Doolio je za sve kriv, njega grdi Čavke! Čak je i crnce pominjao, a dobro zna da je daki banovan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 @Savovski pa i ja sam samo napisala da si prerazmazen :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 sta je u bembari problem? :D cesto vozаč 1 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 @Savovski pa i ja sam samo napisala da si prerazmazen :D Ах, то не можемо знати, можда ја стоички ћутим на форуму кад су у питању моје зубарске одисеје, а код зубара не идем никад, а кад ме неко натера, идем са својом омиљеном плишаном играчком, док је Чабке експресиван на форуму, а код зубара одбија анестезију и још пита ''јел има неки студент на пракси, оћу он да ми ради'' brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 cesto vozаč Touche 1 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 @Savovski pa i ja sam samo napisala da si prerazmazen :D i zamolio bih te da pustis moje drugare na miru (inb4, koju god hoces) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 cesto vozаč Предрасуда. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 cesto vozаč Što se mentalnog sklpa vozača raznih nadrk izdrk marki tiče, lestvica ide otprilike ovako: 1. BMW 2. 3. 4. 5. 6. Audi 7. Mercedes 8.ALFA 9. VW Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) fu coby, y u do dis? :( 3 jebena dana skupljam muda da odem do zubara i kad je pomenuo brusenje i ostale kurce, palce nema sanse da cu ici. Edited October 1, 2013 by Astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 meni su nekako ovi iz audija gori nego bembarci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts