ПУТИН Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jHiyy59W0OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) добро јутроза све рур црње а и за рур нецрњеКИП ИТ РИЛ! Edited October 2, 2013 by алфа 2 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Samo tvrdo bre, nema popuštanja, nema kompromisa! KONAČNA POBEDA I VEČNA SLAVA NAS ČEKAJU NEMA STAJANJA, U NAPAD Hvala Vitjo. Nakon citanja tvog posta skupio sam muda, otisao do zubara i konacno resio problem sa zubom. o/ Usput sam i pozavrsavao poslove u Socijalnom. Nema stajanja! Dobro jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 sad mozete na pivo! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 skupio si muda, otišao do zubara i nazad, rešio problem sa zubom i završio poslove u socijalnom za sat vremena? svaka čast! 1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 skupio si muda, otišao do zubara i nazad, rešio problem sa zubom i završio poslove u socijalnom za sat vremena? svaka čast! Dabome Doco. Zubar je na 2 kuce od mene, u socijalnom rade svi salteri pa nema guzve a iscupao je zub profesionalno i veoma brzo tako da je sve zavrseno u roku od sat vremena. Veceras konacno na posao bez zubobolje.@peja, ne pijem pivo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Jak zubar kad rešava problem vađenjem zuba, tako i ja mogu da budem zubar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Samo Astorin zubar :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Jak zubar kad rešava problem vađenjem zuba, tako i ja mogu da budem zubar Ja sam ga zamolio da cupa zub napolje jer mi je bilo vec na vr' qrca bolova i nespavanja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 добро јутро за све рур црње а и за рур нецрње КИП ИТ РИЛ! brat je imao 15 godina kad je izrokao ovo, majstor When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 skupio si muda, otišao do zubara i nazad, rešio problem sa zubom i završio poslove u socijalnom za sat vremena? svaka čast! Sta te cudi? Pa jesi ti procitao Pobednikov post? Mene cudi da nije izvadio zub bez anestezije i zavrsio sve u roku od 30 min. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Kako divno funkcionisu ovi nasi fakulteti. Nije bitno kako drzava tumaci bolonju, nego kako se kom fakultetu svidi da je sprovodi, oni je tako sprovode :) Ljudi se bune danas za 50 ESPB a PMF ovde spustio granicu na 46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Pa to je opšte poznato stanje, da fakultet do fakulteta, niko iste propise nema po skoro ni jednom osnovu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Pa jeste, ali meni je svakog oktobra smesno kada cujem neku ovakvu "banana drzava" vest :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ček da vidiš kad krenu da te tangiraju još neke stvari osim broja bodova za budžet, kakvih ćeš se bananerija nagledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 prekjuce otisao u pink na razgovor za posao na poziciji PR menadzera.. Iako bih vise voleo da je HR ovo mi je delovalo primamljivo toliko da steknem neko novo iskustvo, jos pogotovo sto su rekli da ce biti dvomesecne radionice (citaj prakse) gde ce te oni upoznati sa osnovama posla i udruziti sa nekim licima Pinka koji ce ti biti mentori. Rekoh kul, uzimam fomular da popunim i ispod vec standarnih pitanja te vrste tipa datum rodjenja ide i zaokruzivanje koju vrstu radionice zelis da pohadjas.. Ima dve vrste: 1- pink radionica koja je besplatna.. 2- intenzivna koja se placa 14500din (ali ona ukljucuje kontakte sa poznatim licima,mentorima profesorima,ucestvovanje i razradu pravog problema na poslu itd..) naravno ne zeleci da im dam ni dinar zaokruzim ovu prvu jer sam mislio da im ovo sluzi kako bi ubacili ljude koji imaju vezu.. Posle 5 minuta, ulazim u kancelariju na razgovor, kad ono jebeno iznenadjenje. Pogodite ko je angazovan za biranje novih kandidata? Niko drugi do Ognjen Amidzic, glavom i bradom.. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post toma Posted October 2, 2013 Popular Post Report Share Posted October 2, 2013 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doolio Posted October 2, 2013 Popular Post Report Share Posted October 2, 2013 У јеботе Огњен Амиџић... брате тај лик је толко ГЛУП да оно, на ФОТКИ му видиш да је глуп, не мора ништа ни да ради. Само да стане негде и ћути. 3 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ja ne mogu da vam opisem svoj izraz lica.. Sta koj kurac on radi tu na toj poziciji i to za PR menadzera.. On je jebeni voditelj i kvazi pevac.. Zavrsim razgovor, kaze mi da ce me pozvati u roku od dve nedelje.. A meni je u glavi zgrozenost na tu instituciju, i misleci da li sam pao toliko nisko da radim u toj televiziji ciji je HR, Amidzic... Imam dve nedelje a ja ne znam kako trebam da se osecam, uzbudjeno ili zabrinuto.. Bar sam se raspitao oko plate, svi su rekli da je redovna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ma jok.. Ali cu uzeti kikiju lesendricu kada ga opet lupim vratima.. XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 одеск цар brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) slusaj, znali su da dolazis, zato su njega stavili. wtf?! http://trojka.rs/zenski-kutak/zdravlje/jede-samo-sirovo-meso-pere-zube-svinjskom-mascu-video-foto Edited October 2, 2013 by Benny Blanco Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 bulbi je u stvari istok! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Hteo HR a dobio PRFakultet organizacionih nauka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 prekjuce otisao u pink na razgovor za posao na poziciji PR menadzera.. Iako bih vise voleo da je HR ovo mi je delovalo primamljivo toliko da steknem neko novo iskustvo, Da li mozes u po jednoj recenici da mi definises sta je PR a sta HR? :) Posto ova recenica na mnogo nivoa apsolutno nema smisla :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts