Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 22 hours ago, sttevann said: Inace, bas sam skinuo pre neki dan ovaj korejski, uz jos 10ak drugih, pa mi je on na vrhu liste da ga pogledam. Dobar je, samo malo moraš da svariš tu njihovu korejsku estetiku kao i uvek, te taj koncept glume gde previše naglašavaju neke izraze lica i face, ono neki Šojić momenti. Svaki put me to iznenadi u njihovim filmovima dok se ne naviknem. ono ako je neko pijanica onda mora i da izgleda kao totalni tupson koji razrogači oči i viče "A?" svako malo :)) 3 minutes ago, sttevann said: Nije losa akcija, imao je potencijala, ali malo mi je to sa zapletima i raspletima sve jeftino, sa sve prepricavanjem, retrospektivom za ljude koji ne kapiraju, itd... Klasican Netflix film.. bukvalno si pa skoro citirao @cali koji je napisao isto to za film koju stranu pre 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Ne znam da li je bilo, gledao sam ovaj argentinski hipsterski film, zapravo je vrlo dobar. Propali pesnik alkoholičar pokušava da se izbori sa životom dok ga ne nateraju da se zaposli nakon cega kreće prava zabava https://m.imdb.com/title/tt36544524/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 23 hours ago, Lucky said: na koju mi ne reagujemo baš najbolje Kad kazes "mi" da li mislis na slovence, izraelce ili srbe? Meni odlicno lezi korejski humor, ali kao i sve drugo i oni su krenuli da propadaju poslednjih 10-15 godina. Ne znam da li si gledao, ali probaj sa "attack on the gas station" meni je odlicno lega doduse gledao sam ga pre nekih 15g! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, FATA said: Kad kazes "mi" da li mislis na slovence, izraelce ili srbe? Meni odlicno lezi korejski humor, ali kao i sve drugo i oni su krenuli da propadaju poslednjih 10-15 godina. Ne znam da li si gledao, ali probaj sa "attack on the gas station" meni je odlicno lega doduse gledao sam ga pre nekih 15g! haha 'de ne, odgledao sam ga odavno. tada mi se i dopao, ne znam da li bi sada 🙂 🙂 nije problem korejskog humora, umeju da oni nabodu, ali ima te prenaglašenosti, sad kad razmislim slično je i u kineskim i drugim azijskim filmovima, prosto to je njihov fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts