voodoo_ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 http://www.digitalspy.co.uk/movies/news/a513056/stargate-to-receive-movie-reboot-trilogy-planned.html Roland Emmerich has confirmed that he intends to reboot the Stargate franchise as a new movie trilogy. The White House Down filmmaker directed and co-wrote the original movie incarnation of Stargate in 1994. Emmerich told Digital Spy: "We went to MGM, who has the rights, and proposed to them to do a sequel, but as a reboot... and reboot it as a movie and then do three parts. Pretty soon we'll have to look for a writer and start." Plans to reunite stars Kurt Russell and James Spader for a sequel to Stargate, which spawned three television spinoff shows, have been scuppered by time according to Emmerich."The actors look totally different... it would not work," he stated. The filmmaker has also confirmed to Digital Spy that Will Smith will shortly begin talks to reprise his role as Captain Steven Hiller in the upcoming sequel to Independence Day. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ahaha, Kurt Rasel :)) Morao sam da čekiram net pošto dugo nisam čuo za njega ništa i tako je - od 2007 ništa nije radio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 patrik svejzi umro, al živ je kurt rasl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Oce to od raka Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 A lokacija će da bude Kosovo jer su šiptari ubedili amere da dodju jer čim su Srbi Nebeski Narod tu negde mora da bude i StarGate. I nesretni ameri još traže kapiju po Kosovu. Bolje i loš StarGate nego VVZ franšiza. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 patrik svejzi umro, al živ je kurt rasl kao klinac,non stop sam mesao tu dvojicu glumaca,mislio da je to 1 isti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ahaha, Kurt Rasel :)) Morao sam da čekiram net pošto dugo nisam čuo za njega ništa i tako je - od 2007 ništa nije radio :) preterani je on car, ne mora više ništa da radi :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Jedan je Snejk Pliskin bre, jedan! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 A lokacija će da bude Kosovo jer su šiptari ubedili amere da dodju jer čim su Srbi Nebeski Narod tu negde mora da bude i StarGate. I nesretni ameri još traže kapiju po Kosovu. Bolje i loš StarGate nego VVZ franšiza. sta je VVZ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 world war z? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 VampiriVukodlaciZombiji BRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Никад им нећу опростити гашење Атлантиса [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Ja sam gori od tebe. Prvi put nisam gledao ovo leto SG1 i Atlantis sve sezone ponovo od gašenja u nastupu nostalgije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Meni su sve 3 dobre, i SG1 i Atlantis i Universe. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Jedan je Snejk Pliskin bre, jedan! This! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Jedan je Snejk Pliskin bre, jedan! +1 Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 nikada nisam shvatao fascinaciju stargate-om ... meni je ova serija presmesna i prenaivna, sa lol glumcima, replikama, zapletima, produkcijom etc etc :) universe sam jedino mogao da istrpim, mada je bio sasvim solidan pocetak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 StarGate je za prave SF fanove. Svi oni koji su navikli na po 20min jurnjave kolima, tuče, sexa i 15 minuta "zapleta" u "akcionom filmu" vole SF filmove-seriale gde se "leti"i brodovima i ima "šorke". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Uuu je sad si ga brate izgeneralisao, svaka ti cast. Eto ja recimo volim 2001 Space Odyssey kao i Star Trek, kao i Stargate, a i Predatora. Kakav sam ja onda fan? G: kakav je Universe? Poceo sam da gledam, recimo nekih 6-7 epizoda prve sezone. Za sada mi je ok, ali ne znam koliko ce me jos drzati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ukinuta je pre bilo kakvog logičnog završetka, čitava serija se završava end-of-season cliffhanger-om, nabijem ih na kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 I to kakvim. Jedino bi Straczynski, likkoji je kreirao Babylon 5, najverovatnije imao neki otvoreniji cliffhanger za promene u sledecoj sezoni. Jedino sto se zadnja sezona bas bas bas oseti da su zbrzali sve. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Eto ja recimo volim 2001 Space Odyssey kao i Star Trek, kao i Stargate, a i Predatora. Kakav sam ja onda fan? Pa ako baš neznaš: SF fan jer su sve SF filmovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 StarGate je za prave SF fanove. Svi oni koji su navikli na po 20min jurnjave kolima, tuče, sexa i 15 minuta "zapleta" u "akcionom filmu" vole SF filmove-seriale gde se "leti"i brodovima i ima "šorke". uhoh jel ja sada treba da otkucam kako je SG za one koji nemaju nikakav osecaj za kvalitet ? jer eto meni se ne svidja "SF" koji se fura u njemu - nema sexa jer je serija decija, zaplet je roflmario krava muzara, akcija bedni pokusaji bolje da je nema uopste, kvazi dijalozi za koje se ne zna da li su smesnije napisani ili interpretirani, banalni glumci koji ne glume vec se samo pojavljuju.... ja sam kapirao SG kao tresh SF i da je to poseban zanr kao i svaki tresh zanr i meni nekako nije legao... ali sam sokiran da to neko shvata kao ozbiljan SF o.O i jos na osnovu svega toga ima pravo da kritikuje bilo sta drugo ... jebote koji je to lvl neslaganja ukusa kod nas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Дај јој шансу Г. Након 100 одгледаних епизода свидеће ти се, а онда имаш још 400 да одгледаш :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 uhoh jel ja sada treba da otkucam kako je SG za one koji nemaju nikakav osecaj za kvalitet ? jer eto meni se ne svidja "SF" koji se fura u njemu - nema sexa jer je serija decija, zaplet je roflmario krava muzara, akcija bedni pokusaji bolje da je nema uopste, kvazi dijalozi za koje se ne zna da li su smesnije napisani ili interpretirani, banalni glumci koji ne glume vec se samo pojavljuju.... ja sam kapirao SG kao tresh SF i da je to poseban zanr kao i svaki tresh zanr i meni nekako nije legao... ali sam sokiran da to neko shvata kao ozbiljan SF o.O i jos na osnovu svega toga ima pravo da kritikuje bilo sta drugo ... jebote koji je to lvl neslaganja ukusa kod nas :) Ti kao da si dete komunizma i ustaješ na partijskom sastanku i kažeš: Ja se ne razumem u materiju ali imam svoje mišljenje. Nisi odgledao ceo serijal, ali si leteo u brodu koji je krenuo pre "milion godina" i to ti se dopalo. Putuj Igumane i ne brini za "manastir" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts