voodoo_ Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Elem, za stanovnike Zemuna i severnog Novog Beograda, topla preporuka pekara Petrović u Zemunu, ali isključivo objekat u Bežanijskoj. Tu burek sabija već ~15 godina i još uvek drže kvalitet. E sad, Petrović je otvorio još par ispostava po Zemunu, ali je primetno lošiji burek na tim mestima, tako da držite se ove radnje u Bežanijskoj. U gradu znam da je nekad bio odličan burek kod Anđelka u Balkanskoj, tu sam mrndžao redovno dok sam išao u srednju, ali nisam tamo bio već desetak godina pa ne znam kako je sad. dizgus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 pa i preko puta pinkija je ISTI kao u bezanijskoj. i zasto ova tema Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitjaretard Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Kod Makedonca u Dalmatinskoj, pekara ima posebno red za burek a posebno za ostala peciva, ali se isplati cekati jer je burek mrnjaoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Kircanski u bulevaru kralja aleksandra i neka mala pekara kod rudarsko-geoloskog fakulteta poe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2013 Author Report Share Posted September 7, 2013 pa i preko puta pinkija je ISTI kao u bezanijskoj. i zasto ova tema Haslujemo hasl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 dobar kombo je odes u bezanijsku na burek, pa do glavne do zore na sladoled ili kesten pire ako ima. Inace u dalmatinskoj ima neka pekara (lokacija na pola puta ikl-rudarsko geoloski) koja je bukvalno konzerva, ali burek je na nivou petrovica. E vidim i grba zna za tu pekaru. Inace csb za tu malu pekaru je da likovi iz obliznje banke nece nikad da jedu tu, nikad nisam znao zasto, ali su mi pre pola godine rekli da su upali pijani tipa pre 7 godina u nju u 5 ujutru i zatekli pekare kako se pare. csb Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Bio sam ubeđen da smo relativno skoro imali topic o bureku, ali avaj! Sve u svemu: - Trpković na bilo kojoj od lokacija (Nemanjina, Dimitrija Tucovića, kod voždovačke pijace) - Ranković na bilo kojoj od lokacija (Kruševačka i od relativno skoro u Maksima Gorkog prekoputa Kalenić pijace) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Eno ga u zoološkom. Topika o hrani nikad dosta, tho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 мој глас исто иде за бурек код Петровића у Бежанијској мој глас исто иде за бурек код Петровића у Бежанијској Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 "pitara" preko puta mašinca, odličan burek i pita sa sirom i sa zeljem i sa višnjama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Trpković i "Sarajevo" u Svetogorskoj, jer može da se pojede vruć burek i u pola noći Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 svaki je dobar kad si gladan ... a najbolji kod trpkovića. Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 jutros sam zabo sunka i kackavalj kod trpkovica, pod utiskom topika! ali cu ipak da se vratim na samo sa sirom fazu, posto ovde guraju previse kackavalja. pa je svakako bolja opcija da guraju sto vise pravog sira! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 opet te je ostavio?:D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 svaki je dobar kad si gladan ... a najbolji kod trpkovića. jebote koja izdaja zemuna Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Da budem iskren, nisam jeo u Rankovicu i Petrovicu, u onoj pitari preko puta masinca mi je sve suvo, mada ni tamo nisam jeo jedno 3 god. Ali mi je najbolji kod Trpkovica, volim kad je malo masniji, mada sad kad bolje razmislim ni tmao nisam dugo jeo, moracu da skoknem ovih dana :) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 jebote koja izdaja zemuna ja sam to varanje Munzea sa Ljermontovom opravdala celodnevnim boravcima na Lidu ovog leta :D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2013 Author Report Share Posted September 8, 2013 Livin' large Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 ljermontovljevom! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Izgleda da Ranković na Dušanovcu nije tolko popularan. Probajte, probajte, najbolji burek ikada Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2013 Author Report Share Posted September 8, 2013 Do Dušanovca sto somuna i tri prevoza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Jel Rankovic ona pekara u onoj ulici iznad poste na dusanovcu? Ako je ta, tu je ranije bilo dve pekare, jedna preko puta druge, jeo sam u obe i opet mi je trpko bolji. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ispod Skadarlije ima jedna pijaca, zaboravio sam kako se zove ali, u sklopu te pijace ima jedna pekara u kojoj prave vrhunski burek, pekara se nalazi blizu taksista. Kosta nekih 80-90 dinara, nit' je previse masan, niti prenatrpan sirom, sve po meri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 nit' je previse masan, niti prenatrpan sirom Pa šta tu ima da se jede onda Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Pekara Friteza kod 3 bika (blizu bogoslovije), najbolji burek u gradu (rade 06-14h tako da beware) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts