killYg0r Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 smirite se nubovi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 secam se kad sam imao 2hand crossbow na witch doctoru, previse su retardirano to napravili Pa do'ro, ja sam nosio burizu na druidu :P No, ko sto kiligor primitivno rece, smirite se, ovo sluzi samo da refreshuje aukciju, idalje isti kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0ki Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 (edited) A shta tebe boli kurac shto je neko pukao 1k evra na ah? Kakve to veze ima sa tvojim gameplayom? A sta tebe boli kurac sta ja mislim ? Na kraju ako ne shvatas kakve to veze ima i na koji nacin utice na drugi gameplay - nije ni vazno. Edited August 31, 2013 by 0ki 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 RMAH blizardu donosi pare, dolar, evro, funta, dinar.... nebitno, bitno je da oni imaju zaradu na tome tako da od tog umiranja RMAH nema nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slingeR Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 pa ja i mislim da ce ah sad jos vise da radi, jer ce neko dobiti ajtem koji niko drugi ne moze da nadje, ili ce ga tako napraviti na enchantovanju i moci ce da ga proda za mnogo dukata. ali opet ce biti zanimljivije, jer ce svi biti razliciti, a ne copy paste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0ki Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Pa poenta i jeste da ce ti enchantovani biti account bound dakle nece se moci kupiti nista na AH od tih "nabudzenih" re-roll-ovanih itema. Za sada je takva informacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slingeR Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 ako tako bude bice super! ko vise no-lifeuje taj ima bolje iteme, sto je i logicno. a ne ko ima vise para. dosta mi je da uvek jebu oni sto imaju vise para, daj bar negde da budem bolji od njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 taj koji da 1000 evra za item iz igre je zreo za posetu klinici za odvikavanje po meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 reci ti to barel lordovima iz UAE kojima je 1000 evra ko tebi 100 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Ma ako im je verovati ovo ce biti zaista druga igra. Pre svega zbog te itemizacije i mogucnosti da pravis sto vise BOA itema. Tako ce AH i da "umire".. Dosta vise tih kreditna kartica igraca.. Svi "dobri" nisu u stvari dobri igraci vec vezare koji imaju kinte. Pre svega onaj degen Cro... On je najveci degen od svih streamera ikada. Chak je Christaras bio car koji je vario sve vreme i psovao i zajebavao se sa DH-om kada je to bilo popularno.. Svi oni imaju u svakom momentu jedno 500-1000e da sabiju na neki "imba" item.. E sada se to nece desavati nadam se.. kako se bre nece desavati? ne kupuju oni imba iteme preko ah nego preko foruma, a ah im sluzi samo za kupovinu golda koji trose na unident. iteme , bar taj nadrogirani crou tako radi xD ne moze se resiti problem sa takvim likovima, dok oni moze da trosi toliki kes naci ce nacin da dodje do dobrih itema. jedino ako izbace ah i tradeovanje skroz i svi itemi postanu account bound xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0ki Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 ponavljam, nece se desavati ukoliko, moja pretpostavka je da imas potencijalno imba item koji postaje imba onog momenta kada mu re-roll-ujes 1 stat ali on tada postaje account bound. u svakom slucaju, account bound itemi znamo sta su, a potencijalno dobri ce se prodavati i dalje na AH ili po forumima i to.. nadam se da ce pattern u roll-anju ostati isti kao i kod trenutnog kraftovanja gde stvarno pojma nemas kako ce nesto da ti se izrola [ hellfire ring ili bracers..sta god gde se koristi demonic essence ] mada u sustini unid mempo ce menjati helm of command unid i imati svoju cifru itd.. uvek ce toga biti..gold je ovih dana oko 2.00 2.20 i cena svih unida je drasticno pala tako da su ljudi shvatili da je vise isplativo farmati paragon lvl-e nego loviti u mutnom po tim unid-ima i budziti se jos vise jer za time realno nema potrebe [ mislim na nas koji mp10 igramo lako bez problema ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 S obzirom da je 18. mart 2014. oznacen kao dan kad ce AH biti ugasena zauvek, da li jos nekome ovaj period mirise na vreme izlaska RoS? mart/april/maj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Samo će da zakomentarišu AH u kodu :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihajlo992 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Koliko li ce para biti expanzija kad izadje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 slicno kao sto je kostala originalna igra kada je izasla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 bacene pare u najavi 1 Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 haha, nije nemoguće, a možda je zapravo srede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 (edited) Lepo ide Diablo III RoS. Bar se meni svidja kako sada izgleda. Svidja mi se ovaj dinamicki run, takozvani Nephalem Rift u poslednjem buildu. Reroll cu sa monka na Crusadera to je def :D Ocekujem da krene closed beta sledeceg meseca ili u decembru, dosta toga je ispolirano da izadje iz ove interne bete. Lore igre je spanska serija, stvarno je odlicno uradjen. Kraj igrice je jos interesantniji. U svakom slucaju po mom misljenju vredece svaku paru. Samo da skockaju PvP u ovoj igri i da se ne drze arene nego da rode neki Battleground. Ovo je najvise sto smem da pokazem :P Ali za 11 dana imacete brdo informacija! Edited October 28, 2013 by Silencer 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Jaoj ko će da izdrži 11 dana! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Lore igre je spanska serija, stvarno je odlicno uradjen. Molim? Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 I ja sam vat-ovao na to. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Pa valjda je hteo da kaže kako ima veoma razrađenu i priču punu obrta, nego se nespretno izrazio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 Ako niste prijavite se za D3 RoS Betu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Naš član foruma robbie1984, uspeo je da izvuče kako izgleda in game menu Reaper of Souls. SPOILER - U daljem tekstu videćete kako izgleda Character Creation Screen, Profile, Clan, Group i ostalo... Post na forumu kao i ova vest vremenom će biti ažuriran sa novim datamine informacijama. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 (edited) Pokrali su sve zivo iz path of exile i sad prave expanziju da to naplate debelo. Savetujem svima da otrce u prodavnice i da ostave odvratnom blizardu pare da bi ghostcrawler i ostala bagra mogla da priusti sebi jos po koju jahtu gde se karaju skupe kurve i smrce kvalitetno belo Edited November 13, 2013 by Capma 2 Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts