killYg0r Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 http://www.prometej.rs/E-Knjizara/1421/Veliki-recnik-stranih-reci-i-izraza-6.-izdanje.shtml dar moguce da ovo kosta skoro 9k jel postoji negde polovno da se nabavi ili nesto sa popustom od 90% na primer poz kori :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Нема за 90%, али има за 50% : ) edit... на захтев Килија едитовано, како би што пре дошао девојци : ) Последња јевтина опција је да гањаш губитнике Слагалице по Фејсбуку и питаш их да ти продају књигу! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Ima i besplatna opcija a to je da izgubi u Slagalici :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Само ако оде назад у време, у последњем циклусу су делили неке комплете за учење језика, ако се не варам : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 јевтина zar i ti, kori? =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Професионално сецирање реченице онемогућило ти је да ухватиш њен вајб, тиме и употребу баш тог облика! Када си већ ту, колико знам оба су правилна, а неки чак тврде да је јевтино старији облик па је због олакшице у изговору временом јефтино прихваћено као правилно (обрнули смо круг)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Malo kasnim ali možemo da pingujemo dobre ljude iz Prometeja i vidimo koliki popust možemo da dobijemo na MP cenu. Znajući kako idu marže verovatno se to može spustiti za nekoliko hiljada, ali ne verujem ispod nekih na primer 6000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 25, 2013 Author Report Share Posted August 25, 2013 uzeo sam polovni primerak preko licitacija a informisao sam se da je dovoljno da se uzme "izmene i dopune" u kojima postoje promene koje su dodate u najnovijem primerku, pa se tom kombinacijom dodje, da kazem, skoro do iste stvari za mnogo manje para hvala svima svakako 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 (edited) Da ne otvaram novi topic. Preporucite mi neki dobar englsko-srpski/srpsko-sngleski recnik koji bi pomogao nekom ko zna engleski a hoce da nauci srpski. Po mogucstvu da ga ima na Amazonu ili bilo gde online da shipuju u Ameriku :D Edited August 29, 2013 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 ima google translate koji radi vrlo solidno kao rečnik. Inače, sam rečnik teško da će pomoći nekome da nauči jezik. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Da ne otvaram novi topic. Preporucite mi neki dobar englsko-srpski/srpsko-sngleski recnik koji bi pomogao nekom ko zna engleski a hoce da nauci srpski. Po mogucstvu da ga ima na Amazonu ili bilo gde online da shipuju u Ameriku :D Možda da probaš da vidiš preko Instituta za strane jezike - http://www.isj.co.rs/nastava/nastavaZaStrance.htm pošto oni organizuju te tečajeve, pa da vidiš da li imaju udžbenik pa da ti pošalju, ali svakako teško preko amazona da možeš da pazariš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts