trn Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Mnogo smara to sto ne pustaju 90% tajmova, dok na RTRS pustaju svaki tajm aut pa uglavnom prebacujem tamo kad je tajm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 BOGDANOVIC !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Bolja odbrana je pobedila. IDEMO BRE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 ezy pezy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 ako i izgubimo sada od CG, u drugu rundu prenosimo maksimalni broj poena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Al to samo ako prodju Letonija ili Bosna uz nas i Litvaniju. Ako izgubimo sutra, i Makedonija dobije Letoniju i Bosna/CG izgube svoje tekme od Litvanije, stvorice se krug gde četiri tima imaju 2-3 a tu mislim da se gleda koš razlika i onda nama ne odgovara da u krugu najbolji bude CG ili Makedonija Moguće i da sam nešto pogrešno sračunao, i dalje sam na poslu, ceo dan danas :( Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 bogami u jednom trenutku bilo napeto, ali dobro se izvukoše. bilo dosta kul poteza skoro u svakoj četvrtini ... kapiram da će onih top 5 poteza dana biti sve sa ove tekme :) tj. neće, zbog političke korektnosti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ako Litvanci danas dobiju onda prenosimo max sta god da se desi. Ako izgube onda ce biti par drugih kombinacija Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 care to elaborate? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Mislim da ce se onda za 2 i 3 poziciju boriti litvanija letonija i bosna, a to su ekipe koje smo pobedili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Mozda sam i pogresio sa proracunima ali ako Litvanije pobedi overi http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroBasket_2013#Group_B Ako su Makedonci i Crnogorci dobili crvenkastu pozadinu onda sam upravu ako ne onda ima jos nekih varijanti gde ne prenosimo max. U svakom slucaju Crnogorci su sa porazom gotovi definitivno. Sve ostale smo dobili tako da od njih svakako vucemo max Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 my bad, ako se stvori taj famozni krug od 4 sa 2-3, tu su Bosna i Letonija u prednosti jer imaju 2-1 u krugu, dok CG i Makedonija imaju 1-2, tek sam sad pogledao detaljno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sekira Posted September 8, 2013 Popular Post Report Share Posted September 8, 2013 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 [roflmao] 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Jel neko primetio kako Vesely kida na prvenstvu , gledam statistike nema mec da nema ispod 25p :) Elem mnogo opustanja imamo i oscilacije u igri moramo to da promenimo u sled mecevima inace smo u kanalu , za sada odlicno igramo , odbrana najbolja na turniru kao i skok igra ! Napred plavi ! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Duda predaje Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Da nema 70 godina kapiram da bi im lupao šamare :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Mnogo je bitno da dobijemo sutra jer onda idemo kao prvi iz grupe sa max brojem poena nevezano za ostale meceve. A to samo znaci da onda mozemo da kiksnemo jedanput u drugoj fazi i opet dodjemo do zlata :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Oscilacije postoje zato sto je to mladt i gotovo nov tim, to je normalno. Odbrana na nivou! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 (edited) Mnogo je bitno da dobijemo sutra jer onda idemo kao prvi iz grupe sa max brojem poena nevezano za ostale meceve. A to samo znaci da onda mozemo da kiksnemo jedanput u drugoj fazi i opet dodjemo do zlata :P Prvo razmisli o tome sta pises jel ovo nema veze sa zivotom. Mec protiv Crnogoraca je totalno nebitan. Bitno je samo da Makedonija ne prodje dalje a to nije vise u nasoj kontroli. Tako da sutra Duda moze da odmori kljucne igrace slobodno Edited September 8, 2013 by moyo 2 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ja mislim da ce Bosanci da dobiju Litvance i da prodju uz nas i njih, em su se nalozili maksimalno em su ovi igrali danas produzetke a i nije da blistaju bas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Prvo razmisli o tome sta pises jel ovo nema veze sa zivotom. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 jao napisao sam jel umesto jer. Spalite me na rur lomaci 1 3 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Opusteno, oprastam mu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 (edited) Dodao bi i Litvanija - BiH. Bosanci se napaLLi. Uzgred, Letonija sabija Makedonce 20 razlike atm. Ako ostane taj rezultat prenosimo max bodova u svakom slučaju, i treba nam jedna pobeda u drugoj grupi za 1/4 finale, ili sam se preračunao ? Edited September 9, 2013 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts