grb1tj Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Mislim da zasluzuje jedan topik, da malo diskutujemo sta i kako, posto se prvenstvo priblizava! Edin je tu da svoje utiske -> http://www.mondo.rs/a607741/Kolumne/Edin-Avdic/Eurobasket-DEZELA-STYLE-prvi-dio.html Ide li neko na prvenstvo, posto je relativno blizu? Kakve sanse dajete nasoj selekciji i ko vam je favorit? Gledao sam trofej Beograda i u one dve utakmice mogu reci da sam zadovoljan partijama, ali je cinjenica da ako ne bude Teo igrao, ne znam kako cemo prevoditi loptu... Nedovic je pokazao zrelost i on ce ocigledno biti glavna uzdanica naseg tima (nadam se da ga ova mala povreda nece sputati), Katic i Bjelica igraju sjajno, mladi Kalinic me je pozitivno iznenadio... ako Teo i Lucic igraju mislim da mozemo do 1/4 finala.. sve ostalo je veliki uspeh Grcka i Spanija su mi favoriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Nadam se da cemo makar grupu proci, ali ne ocekujem nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted August 20, 2013 Popular Post Report Share Posted August 20, 2013 osvajamo bez većih problema. 12 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Kalinica sam pre par godina cuvao u drugoj Srpskoj a evo ga sad u repki. Svaka cast za trud. Ja sam uvek optimista. Nadam se makar kvalifikaciji na svetsko Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 srbija polufinale / top4 - favorit mi je grčka Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 https://www.facebook.com/TOSrbija?ref=stream&hc_location=stream Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Има неко добар стрим Хрв Срб ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sarma Posted August 23, 2013 Popular Post Report Share Posted August 23, 2013 jbg kali kasno sam video... imas snimak na youjizz-u :P 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 23, 2013 Author Report Share Posted August 23, 2013 (edited) od pocetka do kraja odlicna igra, IDEMIO BRE /edit - ovaj sarma mi je jedan od omiljenih na forumu :D Edited August 23, 2013 by grbic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 jbg kali kasno sam video... imas snimak na youjizz-u :P :Д Порнићи са хрватима су увек добри !:) Нама једини проблем који нећемо моћи да решимо јесте да бранимо неку озбиљну четворку :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 ja pojma nemam ko ovom grbicu deli pluseve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 24, 2013 Author Report Share Posted August 24, 2013 koje drugarstvo... ma samo blokovski fazon :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Kakav je car ovaj Rasko... Samo da odigra kad bude trebalo ovako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Хрвати већ кукају хахахаа http://www.24sata.hr/kosarka/novoselov-sud-i-netalentirane-momcadi-su-bolje-od-hrvatske-329217?full_site=true Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Nafutismo i turke, dobro je to. Imamo par igraca koji imaju jos mnogo sto-sta da pokazu (Nedovic npr) a mislim da igraju povuceno da bi ono najbolje sacuvali za turnir. Mislim da za sve ove pripremne utakmice centarska linija i najbolje funkcionise. Trojke sutiramo kako sutiramo, ako nas krene onda ubadamo 20 ako ne... Ne svidja mi se sto ne pravimo vise otvorenih suteva za 2, fali nam vise akcija koje prave Katic-Bjelica i oba pleja su nam znj, nadam se da ce me demantovati i uzeti medalju :) Mislim da je ovo formiran tim od ovih momaka koji igraju i ne znam kako bi se sad tu uklopili Teodosic i Lucic i ko bi na kraju krajeva izgubio mesto zbog njih :S Kako god, nadam se dobrim partijama, tvrdoj igri i sve u svemu kvalitetnom takmicenju. Uzeleo sam se dobre kosarke. Srbija do Tokija bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Отпадају Дангубић Милутиновић Лучић и Теодосић :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 osvajamo bez većih problema. qft. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 valjda ce stimac da ispadne, koji ce kurac on u 12, nije neophodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Крстић онај млађи би могао такође :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejv Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 stimac je go kurac 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Хрвати већ кукају хахахаа http://www.24sata.hr/kosarka/novoselov-sud-i-netalentirane-momcadi-su-bolje-od-hrvatske-329217?full_site=true Ne kapiram kako jedan proslavljen strucnjak moze da kaze za bilo koju selekciju Srpske reprezenticije da je netalentovana, a pogotovo za Dudinu. Ja talenta vidim kao multiplier rada i treninga (ako bi se gledalo banalno). Oni onda ili ne treniraju dovoljno ili mu je krivo sto smo bolji :D JEBI! Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 pa realno, da je nešto spec talentovana, nije. Raško je premator, Gagić i Štimac su balvani, četvorku nemamo, plej je Stefan Marković koji trojke šutira 10%. Ali da su oni još očajniji od nas, jesu samo tako, i trebalo bi bilo kog hrvatskog trenera da bude sramota da tako nešto izjavi. Što se nas tiče, rezultat će zavisiti od trojke Krstić/Bjelica/Nedović i borbenosti ostalih momaka, te mislim da imamo šanse za 1/4 ili 1/2, više od toga teško Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Ja bih tu dodao i Andjusica koji moze da bude dzoker kao sto je bio Gurovic u Indijanapolisu protiv amera kad je zabo nekoliko trojki koje su nas drzale do kraja. Ali Boze moj, sta bude bice i nadam se da i ako budemo ispali barem napravimo dzumbus i ispadnemo kroz borbu i znoj, bez lake predaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Их сад нисмо талентовани :) Мицић Недовић су баш велики таленти :) или морамо да имамо 10 таквих играча ?:) таленат је и млађи Крстић као и Дангубић....Митровић из звезде ако се тако презива.... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts