Komek Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Ne znam kako vama, ali ubitačan mi je bio kraj sezone, pišaj po sirotinji style :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Kraj sezone je, ponovo, pokazivanje Britanskog ponosa. Ovog puta na veliko. Slicno kao onda kada je E-type "slavio rodjendan". Definitivno nesto sto bismo mi mogli da naucimo od matorog Dzeremija. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Definitivno nesto sto bismo mi mogli da naucimo od matorog Dzeremija. prvo što mi je palo na pamet je kako bi izgledalo kad bismo mi to napravili. ovako nekako: to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 7, 2013 Author Report Share Posted August 7, 2013 Za cele svoje istorije nismo doprineli razvoju moto industrije koliko oni urade za godinu dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ali smo zato vekovima bili vladari sveta. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 8, 2013 Author Report Share Posted August 8, 2013 Kada bi se stavilo na crtu ko je šta osvojio i čime je vladao za vjekova! oh wait... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Za celu svoju istoriju nismo doprineli istrebljenju drugih civilizacija koliko su oni doprineli za jedan sat. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 a nije da se nismo trudili ;) 4 Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) Проширисте причу ви мало. Ја сам мислио само на став "Ми смо британци и поносни смо на то." Џеза то показује кроз британску мото индустрију и тркачку традицију, или кроз емисије о британским војним успесима током ратова. Епизода о Џемсу Бонду има исти призвук. Не улазећи у расправу да ли треба да буду поносни или не, допада ми се став да је неко поносан на то што је припадник свог народа и то показује на неки неагресиван начин. У нас се то јако ретко виђа. Иако сам Топ Гир нема никакве везе са британским патриотизмом они га ту и тамо провуку. Нешто слично томе, само блаже, је Мемедовић урадио у својој емисији о преживљавању у природи у Србији када је рекао, парафразирам, "Не можеш да блејиш сам у шими у Србији - наћи ће те сељак и одвести кући да те нахрани и напоји и смести у топао кревет. После путуј игумане." Ја сам то схватио као да смо ми један добар, срдачан и гостољубив народ. И лепо сам се осећао због тога. На тему, мени лично ова сезона није толико лоша била. Није баш најбоља свих времена, али они и даље кењају исто а то и јесте поента некако. Зато их и гледам :) Није ми се допало што је све друмске тестове Џеза снимио на истој деоници која врлуда кроз нека вресишта. Иако је било кул први пут, са Фераријем чини ми се, после је упадљиво исто. Форе са бусом и са трком по Новом Зеланду су ми скорз ОК биле. Очекивао сам више од Марка Вебера, али некако ми је то гостовање било скроз млако. Више је климао главом и слушао Џезу него што је причао. Ховеркрафт ми је биоурнебесан, скорз ОК. Таксији на моменте занимљиви - Топ Гир претеривање. Edited August 8, 2013 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) a nije da se nismo trudili ;) Zapravo smo imali dosta srece. U 17, 18 i 19 veku koji su bili specificni po najvecim zlocinima pocinjenim u istoriji ljudske rase, mi smo se borili za slobodu (tj. nezavisnu drzavu) tako da nismo ni mogli da istrebimo kompletnu civilizaciju indijanaca ili da odsecemo 14.000.000. ruku u belgijskom kongu iili da usput izazovemo glad koja ce dovesti do smrti preko 20.000.000 ljudi. Da ne skrecemo dalje sa topika, mislim da treba podrzati proizvode koji se prave u sopstvenoj zemlji i da se treba ponositi na stvari koje se ovde prave, pod uslovom da su one kvalitetne naravno. Ne treba se ponositi glupim i nekvalitetnim stvarima pa taman da su nam i iz oka ispale . Edited August 8, 2013 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 8, 2013 Author Report Share Posted August 8, 2013 @Sting Ja uopšte ne kapiram koju ti priču potežeš ikada ovde u poslednja dva posta :D Možda je i do mene Sve se slažem sa overkind-om btw, nisam kapirao samo da su toliko "jaki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Prvi moj post je bio potpuno nepotreban, tu se slazem. Objashnjenje zashto sam ja to napisao je previshe dugacko i samo bi nepotrebno zagushilo topik (shto sam vec dovoljno uradio :P). Drugi post je bio odgovor na nicim izazvano i pogreshno mishljenje da su se Srbi trudili da istrebe neku civilizaciju. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 sta pricate vi ljudi? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Odlican je bre trip :D, - "U top gear, daj da vidim sta, kako .." ... " ili da odsecemo 14.000.000. ruku u belgijskom kongu .... " 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 Mislim da ovo nikakvog simsla nema i da je ispao random fuck događaj i da nije ni morao split nego delete :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 bas ste nasli u nauka forum da splitujete ovo, al dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Pa deluje da kao ima veze sa istorijom, ovo ono. Ako je greška, prebacite gde treba ili lockujte, šta god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Pa deluje da kao ima veze sa istorijom, ovo ono. Ako je greška, prebacite gde treba ili lockujte, šta god. Ili spalite ovaj topic vatrom! :D Ali ipak - Voja me odusevio kao i uvek. <3 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts