Jump to content

Kako se otarasiti Paukova

Recommended Posts

Posle uspesne borbe protiv Buba svaba rusa sta li god da su onih crnih oklopnih :D Sad mi se nastanili cudni pauci paukovi kako god se pravilno kaze. Najgore je sto ne mogu da nadjem neko sredstvo protiv njih, pa da li je neko na ovom forumu imao slicnih problema i resio se ovih bitangi.

Realno imam veliku fobiju od paukova, i kad bi mi ovo iskocilo ispred mene mislim da bi istog momenta lego i zavrsio. Tipa veliki su 3-4 cm, po mojoj proceni sinoc sto sam nasao u kuhinju.

Razmnozili su mi se negde iznad prozora kuhinje, uglavnom nocu izlaze i prave mi mrezu na prozoru.

Posle par dana zena uzme i opaja to, medjutim ja sam joj odmah rekao sad ce da polude i da sam ja najebao sto se desilo sinoc. 3 ogromna upala unutra da se osvete... Kako su usli preko zatvorenog prozora ne znam. Rupe nema sve sam zakrpio oko prozora, zbog tih crnih buba bas mogu da kazem 95% stana gde su bile pukotine oko prozora su zakrpljene gipsom.

Ne znam ni koja je vrsta paukova, mogu da prezivim one sa tankim dugim nogama a telo jedva vidis. Ovi su neki koji mislim da bi me pojeli kolki su.

NSFW i ostali koji se plase paukova ne otvarajte :D

1dcs.jpg

ht2t.jpg

nsb.jpg

P.S. Mobilni mi bio na 8% i nije valjda zbog toga pravio lepe slike :(

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

ja sam ocekivao da ti je tarantula u sobi, no medjutim posto sam video da je jebeni mrav-pauk naci cemo jednostavno resenje. Posto si pickica i plasis se paukova, pre svega reci zeni da ti lupi samarcinu ( nek budu dve i levom i desnom rukom) i da te zalije ladnom vodom. Onda nek uzme krpu i pobije govna, jednostavnim potezom ruke a la ciga-brise-soferku-na-komandi. Ako ti ni zena nije normalna, idite u prvi pet sop i kupite zabu i ostavite je da deluje tokom noci.

Ma zena je normalna ja nisam :( Sinoc mi jebala mater sto sam je digo iz kreveta 4 puta da ih ubije :D

rur-1.jpgrur-2.jpg

[roflmao] 

Pusti paukove, jedu komarce :P

Nema komaraca, muva etc njih teram sa LMX spravama sto idu u struju, pa mirise na sve strane. Ne znam sta su ovi pauci mislili da ce da navataju unutra, spolja i da kapiram.

P.S. Probao sam sa skakavcem al ne vidi ih u prostoru :(

1026117_10151425120165044_1398909521_o.j

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

Стварно и ја сам очекивао јебену Шелобу.

И не слушај Ћелу, шта зна преглупи боксер, једини начин је да их отераш молитвом.

Edited by Ребел
  • Upvote (+1) 1
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Šta se ovde događa? :) Pauk koji "ne beži" (jel im to neka "spreman sam za fajt" fora?) i sa druge strane ovaj glupi gušter :)

Pa pauk mozda ne zna ni sta da radi. Nije ni njemu sve jedno kad zna sta ga ceka.

Znas kako je kad se nadju macka i mish pa ovaj stane i ne zna di da bije. Pa macka kao okrene glavu pa mish se istripuje da ga ona ne gleda i krene da bezi al na kraju ga macka capi :P

rur-1.jpgrur-2.jpg