dvnityCker Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 (edited) govorimo o resenju koje koristi opsta populacija koja ne zna sta su te stvari.. pored toga ne znam da li intesa ima mobilnu verziju ebankinga, ali taj hak ne bi radio za telefone i tablete Edited August 7, 2013 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 govorimo o resenju koje koristi opsta populacija koja ne zna sta su te stvari.. pored toga ne znam da li intesa ima mobilnu verziju ebankinga, ali taj hak ne bi radio za telefone i tablete Provereno ne radi, ja u telefon i tablet moram da gurnem CD Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Ne treba ti ni daemon tools cak, ja svoj sertifikat drzim na dropboxu pa ga skinem na racunar sa kog hocu da placam. Postoji i mbanking koji je pravila igorova firma ali zahteva neki poseban pin a mrzelo me da se cimam do banke da vadim to pa ne znam koje sve funkcionalnosti ima ta aplikacija. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 a kako koristis intezin ebanking kad dodjes u situaciju da moras da platis nesto preko telefona? ne znam, glup sam Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Ne znam, al definitivno treba da naučiš da ako nešto piše na listi fičera, ne znači da stvarno radi ili radi kako je to marketing sročio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 ne kontam? ja to redovno radim preko erste ebankinga, stoga i ona primedba s prve strane da ne mozes da saltas pare s jednog racuna na drugi u intezi Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 S druge strane preko e-bankinga komercijalne banke ne možeš ručno da popuniš uplatnicu ili prebaciš pare nekom već samo fizičkim/pravnim licima koja postoje u njihovom "imeniku". To jest možeš i sam da dodaješ račune kojima želiš da šalješ novac ali mislim da za to moraš u banku. Ja baš danas aktivirao ebanking u komerciajlnoj. I kako mi objasniše, kad ispunjavaš nalog za prenos na neki račun imaš opciju da ga registruješ (u tom prozoru gde popunjavaš, gornji levi ugao), i posle je cool za svaku sledeću transakciju. Ne treba da se ide u banku. Da se ogradim, nisam isprobao, ali testiraću kad mi bude stigla naredna tura računa. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 a kako koristis intezin ebanking kad dodjes u situaciju da moras da platis nesto preko telefona? ne znam, glup sam wtf? pa mbanking za ios/android bioje 50 din sad je free. a za prenose sa racuna na racin, i sve ostalo browser telefona. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 (edited) nisam znao da su prestali da naplacuju tu intesa mobi aplikaciju. doduse, mozda naplacuju za nas ciguligue koji koriste onaj osnovni racun. edit. da, da, za hit je besplatno. Edited August 7, 2013 by baltam0s Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 wtf? pa mbanking za ios/android bioje 50 din sad je free. a za prenose sa racuna na racin, i sve ostalo browser telefona. pa to pitam, je l ima aplikacija :) ne moze prenos da se radi sa kreditne kartice (partije) na tekuci racun u intezi koliko ja znam Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 ok, ne radim to 5 puta mesecno pa da znam jeboga dvininisam znao da su prestali da naplacuju tu intesa mobi aplikaciju. doduse, mozda naplacuju za nas ciguligue koji koriste onaj osnovni racun. edit. da, da, za hit je besplatno.nisam znao da su prestali da naplacuju tu intesa mobi aplikaciju. doduse, mozda naplacuju za nas ciguligue koji koriste onaj osnovni racun. edit. da, da, za hit je besplatno. a tek za manjifikoooooo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 (edited) Piraeus zaobici u sirokom luku. Standardna procedura prilikom isteka kartice je da oni automatski u mesecu isteka kreiraju novu i obaveste te 20dana ranije da dodjes u ekspozituru po novu karticu. Meni je kartica istekla dva meseca, niko me nije obavestio(kreditna je bila u pitanju). Ali zato ako ne platis ratu za kreditnu istog dana zovu te 10 puta da pitaju kada planiras da uplatis... Govna! Edited August 7, 2013 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 da, najgora banka ubedljivo. iskreno meni nije jasno zasto bi neko odabrao bilo sta pored intese/rajfa/komercijalne ukoliko poslom nije vezan za istu. prosto je izabrati, mreza bankomata i online aplikacija Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 sta fali erste online aplikaciji i mrezi bankomata? stavise, po mogucnostima, erste online aplikacija je najbolja s kojom sam se ja do sad susreo Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 ok i oni i soge spadaju u vece. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Ja sam u Intezi duzi niz godina i ono do skora su bas kuburili s tim elektronskim stvarima. Ali ova aplikacija za Android je do jaja, mozes da placas i sve (i ne treba ti cd!) i samo treba zahtev da podneses pa ti oni daju neki broj a ti na osnovu tog broja odredis sebi pin pa tipa moze da bude nesto sto lako pamtis. I web aplikaciju su sredili tako da je i to sad ok. Plus su bas jaki sto se tice lokacija i bankomata, a ima dosta koje rade do 19-20h. Zena zbog kredita presla u SoGe, ono je horor za obican plebs, treba im mesec dana da urade nesto sto ti u Intezi urade na licu mesta... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 a za prenose sa racuna na racin, i sve ostalo browser telefona. Intezin ebanking zahteva jre + sertifikat za bilo koju akciju (mozes da se ulogujes i vidis stanje na racunu bez jave ali ne vise od toga) tako da ne znam da li je moguće iz browsera telefona. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 inteza +1 sa inteza mobile app mozes da placas sve racune sa inteza internet app (bez CDa) mozes sve ostalo navedeno u prethodnim porukama jedino sto ne moze internet app su fancy stvari tipa kreiranje trajnog nalogasuma sumarum - ne secam se kad sam zadnji put otisao u banku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Intezin ebanking zahteva jre + sertifikat za bilo koju akciju (mozes da se ulogujes i vidis stanje na racunu bez jave ali ne vise od toga) tako da ne znam da li je moguće iz browsera telefona. ok na poruku da nema jave i uradis :) evo sad sam uradio menjanje 1 eur u rsd :)https://dl.dropboxusercontent.com/u/37080112/Photo%207.8.13.%2019.35.35.png Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Shvatio sam ono tvoje "s računa na račun" kao da prebacuješ pare nekom drugom na račun, al' to se vodi kao plaćanje, ja sam fejlovao. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 (edited) Intezin ebanking zahteva jre + sertifikat za bilo koju akciju (mozes da se ulogujes i vidis stanje na racunu bez jave ali ne vise od toga) tako da ne znam da li je moguće iz browsera telefona. ok na poruku da nema jave i uradis :) evo sad sam uradio menjanje 1 eur u rsd :)https://dl.dropboxusercontent.com/u/37080112/Photo 7.8.13. 19.35.35.pngKapiram poentu, ali mozda nije najbolje resenje da stavljas print screen svih svojih bankovnih podataka na javni deo internet foruma :) Edited August 7, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 nisi, samo se nismo odrazili. sa mog na tudji račun iz browsera mora sertifikat ( cd ej ! ) i posle bensedin ofc da me srce ne boli Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 sta moze neko da uradi sa njegovim brojevima racuna? da ga zajebe i UPLATI MU NEKI KEŠ? jedino sto vidimo koliko ima para na tekucem, al dobro, ocigledno covek hoce malo da se pohvali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 zwer, vidis moje ime i broj racuna. to mozes da saznas i sa listica sa bankomata. no harm for me!da se hvalim sa 26000 7mog u mesecu lol Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 'twas a joke :/ a i ne znamo kolko imas na ostalim, to si iskusno sakrio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts