Lucky Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Ali, to što su napravili mnogo sofisticiraniju verziju minecrafta će da bude ludilo. Mislim da će ljudi da naprave potpuno ludačke stvari od mogućnosti koje su sada dobili. Prosto će biti uživanjcija samo ići kroz svet i gledati šta su ljudi uradili. http://www.nerfnow.com/comic/1081 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Biće puno kurčeva, ALI, ako gledamo minecraft, biće i opasnog ludila. Mislim, realno, količina kurčeva mora biti kontantna da bi održava univerzum u balansu, tako da ja nemam problem sa tim!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 20, 2013 Author Report Share Posted October 20, 2013 započela je registracija za bete...za klot igru na evropskom serveru http://www.everquestnext.eu/ za eqn landmark na americkom https://www.everquestnext.com/beta-registration Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Prijavio se. Ne volim generalno Bete, jer ako se nalozim na igru onda moram da stanem da ne bih pokvario ugodjaj kada urade wipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 istina, mada meni su bete zabavne bas zato što uzmeš da eksperimetnišeš, da otkrivaš, nema sve na tacni po netu =o) plus skapiraš tokom bete šta ti se svidja pa onda kad krene live prilagodiš se da imaš bolji build ili kretanje po svetu a tu je i licni tilt ka tome da u betama su nacelno ljudi opusteniji i komunikativniji nego u liveu gde je sve serious sheeet ;o) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Pa sve to sto si naveo ja upravo volim da radim kada je igra live. U 99% slucajeva ne gledam nikakve gajdove online, volim sve da provalim sam. Ono sto me iritira kod bete je wipe. Ne volim da gubim vreme, sto ukljucuje bilo kakav progress koji sam napravio do tada. U pravu si sto se tice komunikacije u toku bete. Ljudi su uglavnom mnogo raspolozeniji, prijateljskiji I generalno pozitivni. 'bem li ga ne znam kako bi se to promenilo. Perpetual beta? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 22, 2013 Author Report Share Posted October 22, 2013 no idea tbh =o) niko ne voli da gubi vreme, ali meni su bete način da zaobidjem neke od stvari koje ne volim kod mmo-ova + stalno idem za novim contentom bez obzira što nije u istoj igri =o) tužno je kad skapiraš da nisi ciljna grupa za razne sadržaje,zahtevniji si od proseka što se tiče kvaliteta materjala, a imaš i posao/familiju pa više ceniš sopstveno vreme i ne možeš da igraš od jutra do sutra, ma koliko imaš želje i volje =o) za EQN se nadam da će zbog tih specifičnosti u mehanici ljudi da manje, kao sada, sebicno jure gear, a više gledaju da iskuse igru tako da će čovek moći da pravi pauzu od x sati/dana/nedelja bez da izgubi mesto u ekipi za grupni sadržaj...budućnost je ili to ili neka varijanta defiance-like igre gde je timski sadržaj otvoren i skalabilan pa svakog bole uvo jer ima 50 ljudi okolo, ili je relativno lak kad je fiksan (1 čovek može da iznese sam 4 man instancu pa ne zavisiš od "single serving friendova" =o)) problem sa oba scenarija je što većina igrača, pogotovo mlađih koji su publisherima najbitniji, ne ostaju dugoročno zainteresovani za igru ako nemaju način da kvantifikuju svoj uspeh u igri (kroz nivoe, gear, laddere itd) ma koliko ona bila zabavna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 problem sa oba scenarija je što većina igrača, pogotovo mlađih koji su publisherima najbitniji, ne ostaju dugoročno zainteresovani za igru ako nemaju način da kvantifikuju svoj uspeh u igri (kroz nivoe, gear, laddere itd) ma koliko ona bila zabavna Dakle problem su kao i uvek, publisheri! Smrt publisherima, smrt mlađim igračima! Dajte nam MMO gde možeš da se uloguješ casually jednom nedeljno i da odigraš na istom nivou na kojem bi igrao i da si grindao prethodnu nedelju ko nezaposleni opsesivac - ukratko dajte nam jedini zapamtljiv feature iz Jade Dynasty 2 - ugrađenog bota! :D In other news - jel moguće da sam toliko debil da sam registrovao (čak 2) naloga na EQN a da ne mogu da ubodem nijedan email sa kojim sa registrovao... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=khbmhA4qvx4 Nisam neki fan cartoon stila ali ima smeka igra, plus ovaj castle building izgleda dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 nemam pojma, videćemo. Moraju baš nešto dobro da ponude da bi se "primilo". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Jedno pitanje, je l' ce EQN biti f2p ili pay once - play all you want fazon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 F2P i moracemo da se jebemo sa ProSiebenSat govnarima jer su oni zaduzeni za evropu ali ce servere drzati SOE.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Pa dobro, ProSiebenSat je u sustini samo account management, jel tako? Znaci cim prodje kreacija i aktiviranje naloga, onda ste na konju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=khbmhA4qvx4 Nisam neki fan cartoon stila ali ima smeka igra, plus ovaj castle building izgleda dobro Neki kazu da ih crafting i materijali podsecaju na Minecraft Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Pa zar to nije jasno kao dan? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) Objavljeni oficijalni sistemski zahtevi za EQ Next Landmark Alfu Minimum System Requirements: OS – Windows 7 64 bit Processor – Intel i5 Dual Core or higher / AMD Phenom X3 or higher Memory – 4GB RAM Hard Drive – 20GB Free Video Memory – 1,024 MB RAM Video Card – nVidia GeForce GTX 275 series or higher / AMD HD 4890 or higher Sound Card – DirectX compatible Internet – Broadband (10Mbit/sec or higher) Recommended System Requirements: OS – Windows 7 64 bit Processor – Intel i5 Quad Core or higher / AMD Phenom II X6 or higher Memory – 8GB RAM Hard Drive – 20GB Free Video Memory – 1,024 MB RAM Video Card – nVidia GeForce GTX 560 series or higher / AMD HD 6870 or higher Sound Card – DirectX compatible Internet – Broadband (10Mbit/sec or higher) Please be aware that throughout Alpha, we will continue to make adjustments and optimize system performance. As such, throughout Alpha (and Beta), these system requirements are subject to change. Edited January 24, 2014 by StrajkMozga Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Šta bre jebote ovo šta kako bre ovo minimum koga bre... ajooooj... serem im se u next-gen, moraću da kupujem hardver Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 lol Sheku je next-gen sve posle 2005. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simlifee Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Malo su visoki zahtevi cak i za 2014-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) Nasao sam par videiiica, s obzirom da mi je omiljena igracka bila lego kockica. A Minecraft me nekako nikada nije privukao. This is the shait. http://youtu.be/POb4MpIuymQ Edited January 24, 2014 by v27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Izgleda da veceras pocinje EQ Landmark alpha za one koji su kupili trailblazer pre-order. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Pocela alpha, a evo i sinocnjeg stream-a: http://www.twitch.tv/eqnlandmark/b/499750055 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Dakle likovi koji su vodili stream su na ivici retardacije. Vrhunac je bio kad je muski voditelj poceo da govori "THAT'S WHAT SHE SAID", na sta je zenski voditelj uradio double facepalm. To je negde oko 49:45 i na kraju intervjua sa ovim youtuberom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 (edited) &troll - ozbiljno; Zasto su oni ovako neumesno debeli. Da cak i odeca nije prikladna za nekoga ko je brand menadzer. - jedva cekam da se igram : ) lego kockiceeee a usput otkrio sam igru Rust na steamu, sad cu puknem thread ako nema Edited February 1, 2014 by v27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Rust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts