babaphet Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 kad smo vec kod toga.. da li se neko seca kada je voidov ult bio global? :D tj nije imao sferu nego su svi heroji na mapi samo stali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 veruj mi, jesu :D necro je jedno vreme imao dammage reduction auru, bas kad je izasao andajing :))) ipak je to ajsfrog :DD nista ti bre neveruem, ti si alkos, sta bre ti znas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 what if I told you da je rikimaru imao death ward :D:D:DD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 imao je i stealth na prvom il drugom levelu, tako nesto :) bio je i onaj gambler, carina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 To su bili dobri dani dote :) Samo odjednom - promenjen heroj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) 5.84b medusa sa 7x100% dmg split shotom, 2hp = 1mp mana shieldom i purge-om where is your god now inace Riki je imao stealth "tek" od levela 5, ne 2 :)najbrutalnije kod tog warda je bilo sto se nije channelovao Edited July 31, 2013 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 kad se samo setim svih imba heroja.Chen pokupi ceo jungle i sve sam pregazi,stari imba silencer sa lolfallom,infernalcima i chain healom,pa prva verzija abbadona sa onim bubam sto eksplodirale i sve zivo unistavale,secam se da su ga bukvalno posle jednog dana izbacili iz dote... Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 mislim da ovoj dvojici nista ne moze ni da prismrdi, eventualno u nekoj starijoj Eulovoj koje nisam igrao ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 riki sa imba wardom, naix sa pasivnom koja je slowovala za tipa 70% i gde si mu kupovao samo str iteme o, jer je inace bio agi sa bolesno mnogo agija, ali malo hpa :) na kraju zavrsis partiju sa bootsima i 5 reavera. pa maidenka iz cijeg ultija si mogao da wipujes ceo tim, jer je bio totalni imba aoe i dmg. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 31, 2013 Author Report Share Posted July 31, 2013 (edited) kad smo vec kod maidenke secam se da joj je prva bila ista kao licova.. da je radila kao single target a dilovala aoe. takodje ako me secanje dobro sluzi da je bambiju prva bila ulti a ulti prva? i secam se kad su kucice bile lokovane pa su sentineli imali sentinel kucicu a scourge svoju. i onda je bilo tipa bambi furion rexar i trent i 1 random carry i to je bilo gg vec na startu.. a da se podseimo trent je tada imao ward.. tj druga mu je bila da pojede drvo i da ima vision i ulti je imao jebeni dmg.. (boze.. sada unistise heroja :( ) a secam se prvog petcha kad je izasao tajd i kad mu se stakovao vg sa njegovom pasivnom xD nisi mogao da ga ubijes.. :D a da njegova treca je radila kao axeova slicno.. okretao se.. mislim da ovoj dvojici nista ne moze ni da prismrdi, eventualno u nekoj starijoj Eulovoj koje nisam igrao ili tako nesto guinsoo? era dota je nastala kada sam ja imao pa 10 godina manje vise.. a koliko sam upucen to je bila najbolesnija dota sa pre imba herojima :D cak mislim da i onaj voidov ult sto sam rekao mislim da spada tada :P p.s. imam pitanje ko se seca prvog pudge-a? :D Edited July 31, 2013 by bulbasaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 5.84b medusa sa 7x100% dmg split shotom, 2hp = 1mp mana shieldom i purge-om where is your god now inace Riki je imao stealth "tek" od levela 5, ne 2 :) najbrutalnije kod tog warda je bilo sto se nije channelovao mozda sam se istripovao zbog pozicije stealtha, nije bio na cetvrtom slotu kao ulti, nego na prvom/drugom, tako nesto? i naravno, stari lifestealer :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Support sa abilitijem da d'ubije ako nekog ima ispod pola :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 sad sam se setio terrorbladea, kad si rekao ispod pola hpa :) ne znam sto ga ne ubace u dvojku.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 naixov ulti je takodje bio avatar ako se dobro secam :),roof mi je bio posebno drag kad si bacao ptice po drvecu i kasnije stanovao i pravio dmg,bilo je puno lepih magija,sto se pak itema tice,basher na trollu,voidu,bari i gg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 eh ti dani kad sam bio mladjan dotas ja, uzmem trola i cim me neko iznervira "ae picko, ae 1v1 kod rosana" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Jeste, ench nije imala raspored djija kao sada, a i nesto kao da je u pocetku ult a tada ta prva bila bazirana na intu a ne distanceu. Pa su posle promenili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 1, 2013 Author Report Share Posted August 1, 2013 E da.. Sta bi a gamblerom? Ja ga se secam nesto kao kroz maglu.. Bio je bas gambler heroj ako te usere usralo te gore nego sa ogrom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) da, ako se secam brojki, bilo je fazon od 1-2000 :D evo nadjoh: maverick risks all his money in an attempt to land heavy damage on an enemy unit. Deals damage based on his total money. If his All In fails, he loses all his money and his attack does nothing. The more damage All In would deal, the greater its chance of failure. level 1 : deals up to 1500 damage level 2 : deals up to 2000 damage level 3 : deals up to 2500 damage Edited August 1, 2013 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 a sto u ovom podforumu splitovani topici imaju SPLIT u naslovu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Ja se sećam da sam dotu prvi put igrao u Deusu, i to je bila neka 5.8x. Znam da je malo posle toga izašla 5:84c, koja je imala ono 10 puta brži load time :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 1, 2013 Author Report Share Posted August 1, 2013 dada :D secam se da dok smo bili u igraoni mogli da odemo po sendvic dok se ona loadovala xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 i onda se neko diskonektuje Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 ah da, i to je bilo kul :)) mi kad smo igrali to kod stilgara bili smo na fazon daj samo da uđemo u igru i pokrenemo dotu, pa onda odemo ispred da pričamo i zezamo se dok se učita :) čak i onaj koji je prvi dolazio na termin je palio svima dote :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 1, 2013 Author Report Share Posted August 1, 2013 čak i onaj koji je prvi dolazio na termin je palio svima dote :) to sam bio naravno ja.. posto je igraona bila odmah ispod mene xD i naravno tada su bile one komsijske igraone gde su bile na dodjem ti pa tako mu pomognem da otvori igraonu a mi dobijemo po 3 sata.. sto je bio ekvivalent od i po game-a..i onda se neko diskonektuje to ne daj boze da igras online.. mada je tobilo retko.. jer tada nije bila garena.. a nijedna igraona nije imala original cd.. jer su komse bile cicije da se otvore za 16 cd-eva jer su se tada dobijali kodovi za nalog na battlenet samo kad kupois njihov cd nije bilo ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) edit Nvm, pola linkova više ne radi. :( Edited August 1, 2013 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts