f4ts0 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 evo sad mene nazva retardom, a cak sam i u jednom trenutku ga branio i pokusavao da objasnim da i nisi retard bas, nego eto generation gap. A inace to sto si radio aix u jugoslovenskoj firmi, iskreno zabole nas kurotresina, i ja radim teze stvari za stranca, pa ne prosipam pamet ovde o jebenm vudu karticama, modemima, i kurblama. A ako ti neko kaze da mozda nisi u pravu kacis ss iz q2. Boli tebe kurac, jugoslovenska firma, plave carape i sandale leti, piksla na stolu i soljica za kafu sa IBM logom, ma idemo. Znas jbote aix, pa ne ideh veceg gurua ovde. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Samo ste potvrdili moje mišljenje da ste najobičniji retardi jer u svo vaše baljezganje nema veze sa topicom A tvrdnje kako pokušavam da dokažem nešto "vama" (samo mentalno poremećena osoba persira samom sebi) ... Take 2 valiums and go see doc in the morning 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Kako nema? Ti iznosis gluposti i na nama je da na to ukazemo da se pokretac topika ne bi zajebao i instalirao taj bogapitajkoji linux misleci da ti ista znas o temi. To je direktno vezano za temu jer pomaze pokretacu iste. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts