Vlada_ Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 mali je bog :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 rece ja pre nedelju dana da nece celzi nishta da osvoji ove godine, ovde pobuna izbi' 1 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 samo mi nije bila jasna vizija norica sa ovim branjenjem iksa..to njima ne moze nista da znaci, realno.. jedino sto je bio penal nad onim mucenikom.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sinister Posted May 5, 2014 Popular Post Report Share Posted May 5, 2014 :c 9 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CVPNTekiE6o 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 (edited) Ccc jos ce ovaj odvratni Liverpul uzeti titulu , posle 24 godine... A dobro s obzirom da nisu igrali Ligu sampiona, ispali iz oba kupa... liga je jedino sto im je i preostalo.. ; ) Edited May 5, 2014 by konaN1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 krenuli lepo vcrs bilo 0-3 ocekivao sam 0-6 i da prestignu gol razliku u iducim tekmama ali sada je 3-3 upropastio ih glen dzonson. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Moje saucesce. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Škrtel i Sakho, lepo ja pričam cele godine, Tutorić i Dudić su za ovu dvojicu ozbiljni štoperi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 cak skrtel tu i tamo, ali sakho..ja ne znam gde je lik stajao kod dva zadnja gola..totalno izgubljen performans Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Škrtel je ispao kod trećeg gola na 20m i onog dodavanja glavom, poleteo u prazno. Za drugi obojica ne znam šta su radila dok je lik čekao loptu na 7-8 metara Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Ovo je bilo tesko gledati Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 a iskreno potripovo ih je i rodzers sa tim fazonima "a stici cemo gol razliku, idemo sve da napunimo, aaaa"..jurcali su ko mamlazi na 3-0 i 3-1 da stignu razliku od +6 a siti tek ima tekmu..potpuno nerealna zelja.. pritom onaj Bolasi je sve vreme pleo tamo po strani, trebo je ranije da uvede nekog da zakrpi, crnac ih je unakazio Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 skenjao sam se na plach Suareza Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 (edited) Kojim "tekmama" kada posle ove ima još samo jedno kolo za njih? ajde ne pametuj vitjo tako si lupetao i za real kada sam rekao puce petarda bilo je 5-0 za real vs bayerna u zbiru a ti si nesto smarao secam se ... ~u brzini sam kucao mislio sam na ovu tekmu i na onu vs njukasla koji je blago receno - ocajan kontam da ce lfc pregaziti njukasl jedno 5-0 i ovde kako su poceli mogli su 0-6 lagano , ali su sjebali sve na kraju plus je postojala mogucnost da mcfc kiksne negde, pa da eventualnim trijumfom vcrs lfc se priblizi tituli al sad nista od toga Edited May 5, 2014 by konaN1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Gubi Siti od Vile i Pul osvaja :DD 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 5, 2014 Author Report Share Posted May 5, 2014 rece ja pre nedelju dana da nece celzi nishta da osvoji ove godine, ovde pobuna izbi' bese rece i da Pul siguno dobija poslednje dve? steta za Liverpulovu sezonu, ali morali su kad tad da plate za onu kriminalnu komplet odbranu...samo su mogli i ranije da fejluju, ovako je bas surovo. Siti je ipak najkompletnija ekipa ove sezone i zasluzeno ce osvojiti. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 bese rece i da Pul siguno dobija poslednje dve? steta za Liverpulovu sezonu, ali morali su kad tad da plate za onu kriminalnu komplet odbranu...samo su mogli i ranije da fejluju, ovako je bas surovo. Siti je ipak najkompletnija ekipa ove sezone i zasluzeno ce osvojiti. Mozda jesu najkompletnija ali ne verujem da su vise zasluzili titulu od Liverpula, makar po fudbalu koji se igrao. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 https://vine.co/v/hEIQUUFJnlJ https://vine.co/v/M6MtJ3gTePl 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 da bog da ti se maline osusile 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Tutorić i Dudić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Siti ima west hem i aston vilu kuci , a liverpul ceka newcastle. A sta se desava ako imaju isti broj bodova, sta se gleda prvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 gol razlika u engleskoj cini mi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Crystal Palace ne da titulu!!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts