zytherius Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Za tobdzije: miniwenger.com Zanimljiv fantasy. Na pocetku se dobiju 3 random igraca* (Jedan iz odbrane, jedan mid i jedan napadac), Igraci imaju energiju da odigraju 3 utakmice za redom. Za svaku tekmu koju preskoce vraca im se energija. Igraci se leveluju po principu, drugi lvl zahteva 2 sata treninga, 20 lvl 20 sati treninga itd. Svaki lvl dodaje bonus % na skor igraca. Odjednom moze na treningu da budu maksimum 3 igraca. Svakog petka, cini mi se, dele nove kartice. Za ostatak informacija kako se boduju tekme i slicno http://www.miniwenger.com/about#q11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 skroz ok utakmica 'pool v Newcastle, ako celo kolo bude ovako dobro - super :) dva puta vode Svrake, dva puta ovi stizu. Inache mislim da je bio penal nad Suarezom, tj. da ovaj put nije preterano glumio sebe u kategoriji "Oskar za fudbalere" :) josh 5 minuta do kraja mecha, inache Liverpool ima igracha vishe od kraja prvog poluvremena :) btw tek sam sada provalio (novitet?) da na grafici premier lige stoji mali crveni kartonchic iznad imena tima u kome je iskljuchen fudbaler :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 liverpul igra dobro, ali ne vidim kako ce biti u prvih tri, cetiri, sa ovako tankim timom, koji nema, skoro, nikakvu, klupu. I da, mislim da im fali josh malo kreativnosti u igri, da li zbog izostanka kutinja, ili neceg drugog 1 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SUBE Posted October 19, 2013 Popular Post Report Share Posted October 19, 2013 gif gola 10 Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 (edited) Sam pocetak akcije isto treba videti, doktorski ... inace aron nastavio Edited October 19, 2013 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 pa ajde da nastavimo niz Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 19, 2013 Author Report Share Posted October 19, 2013 гледам сада преглед Арсеналове текме и гладим се по јајима 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 (edited) Vrhunski golovi Kasamija i Sidvela, cim nadjem kacim. evo ga Pajtimov Edited October 21, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 22, 2013 Author Report Share Posted October 22, 2013 Највећи напредак код њих, за сада, је то што не губе већ добијена три бода. Порасло им је самопоуздање и то је то, играју своју игру. Наравно да Озил има великог удела у томе.А ово поређење... па јебем ли га, није исто низ и раштркане текме по сезони :) 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 ma ja čisto okačio kao statistiku (bikini!), pernjaju fino, i neka ostanu na vrhu, bolje Arsenal nego Manure Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 najveci napredak u igri je taj sto se zaredjalo 8 timova iz donjeg dela tabele (osim totenhema) koji su im dali da igraju fudbal a ovi to iskoristili. to sto imaju igru i ozila za razliku od prosle sezone stoji, ali i dalje treba da se vidi kako ce igrati kad sezona odmakne i kad budu krenule da se redjaju tekme protiv timova iz gornjeg dela tabele. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 22, 2013 Author Report Share Posted October 22, 2013 И то је тачно, зато се не залећем нешто пуно са очекивањима, мада стварно играју прелепо.Али опет, колико год излизано било, ПЛ се осваја на "малим" текмама, а Арсенал (за сада) не губи глупо бодове у тим текмама као што смо навикли претходних сезона. То је и Пулова бољка годинама нпр. Док са друге стране Мануре узимају већину бодова у тим текмама, што од ове сезоне није случај изгледа :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 upravo, lepo Vanja kaže, titula u PL se ne osvaja u derbijima, već u malim tekmama. Liverpul je prošle godine negde na 7-8 tekmi do kraja bio na -7 od četvrtog mesta, znači samo 3 pobede, a do tad su uspeli kod kuće da izgube od WBA i Stoke-a, nisu oba puta dobili Norwich i slično, male tekme su kluč Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 (edited) Biće malo i 50 miliona za Suareza u januaru,bojim se . Trenutno je 20. minut, već je dao dva, od toga drugi glavom sa 16 metara skinuo paučinu:-) Edited October 26, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Jebote koliko se raspada manchester , tek sad se vidi koliko fali fergi... 1 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 tuga :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Doslo vreme da i mi navijaci Liverpula gledamo tekme bez stresa i uz uzivanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 3-2 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Idemo bre, osvajamo!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 strašno koliko je silovao i solirao Staridž posle 3-0, katastrofalno koliko je lik sebičan 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Nekad mi zao ovog Torresa. Omashio je chitav gol sa 5m i sad pogodio prechko sa leve ivice 16erca. 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted October 27, 2013 Popular Post Report Share Posted October 27, 2013 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 covek je proklizao, nije mu polomio kicmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts