millanče Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 United takav kakav je se nije raspao pre jer je uspeo da uzme predobrog Van Persija, i da ga ukombinuje sa Runijem, koji igra SVE POZICIJE. Sa njima dvojicom napred, u dobroj formi i nepovređeni, lako mogu svi ostali da igraju odbranu, i biće dobro... Oni tako i titulu uzeše. Runi se vrati i odigra odbranu, Runi se vrati i organizuje napad, Runi prođe po krilu i centrira, Runi namesti gol Persiju, Runi da gol... Ali ne može tako večito, jebiga... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Sve to stoji, ali imho, ne možeš davati šansu nekom treneru koji će tek(možda) za 2 godine uraditi nešto u klubu koji je već izgradio svoju reputaciju kao jedan od najboljih. Па онда требају да мењају менаџере као Реал? Сваке године по једног док неко не успе да сваке године осваја све трофеје јер су то апетити клуба? Имаш гомилу примера где то једноставно не иде, сигуран сам да Јунајтед неће да га мења осим ако баш мега не фејлује, а сезона је дуга, сигурно неће остати на средини табеле. Много је велики притисак на њега, а реално, распоред на почетку није могао бити тежи. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) A snimi Pulov Novembar - Decembar... U 7 dana imaju da odigraju sa Kardifon, Sitijen i Čelzijem, gg.... Edited October 1, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 @Vićo Ako nemaš šta pametno da kažeš, ne moraš ništa da govoriš, jer je ćutanje zlato. @Topik Slažem se sa Pikslom. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 nije vica diego je i slozio bih se sa zeroxom Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 lik moze da bude dobar trener i da pritom bude slina. kao sto je za mene fergi ne znam sta vam nije jasno? 3 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Lik može da bude slina i dobar trener što ne imlicira tvoj prvi post. Ovaj treći sam ti obrisao jer je besmislen. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 nije besmislen, lik jeste odličan trener, ali i neviđedna slinčuga i govedo koja kuka na sudije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Lik može da bude slina i dobar trener što ne imlicira tvoj prvi post. Ovaj treći sam ti obrisao jer je besmislen. Ћирилични победник је Виктор а латинични Дијего. Чини ми се да су обојица постовали на истој страни, последњи је требао да буде духовит пост ћириличног победника ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) Lik može da bude slina i dobar trener što ne imlicira tvoj prvi post. Ovaj treći sam ti obrisao jer je besmislen. jedan post nije bio moj, nego Vicin. on ima nick isti kao ja, samo cirilicom napisan. sto se tice mog prvog posta. stvarno nemam snage, a ni volje da se dalje objasnjavam. a fata tinejdzerka, sa svojim bezobraznim postom "25-50" ide u ignore listu. i to je to Edited October 1, 2013 by Pobednik- Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Naravno da je Moes imao los start kad je uzeo kompletni novi tim i pritom imao jako tezak raspored do sad. Nije lako da postanes trener na takav tim i da sve bude perfektno iz pocetka. Vreme ce pokazati svoje, dali je Moes bio dobra odluka ili ne. I ono, da se malo podsetimo kad vec pricamo oko toga: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted October 2, 2013 Popular Post Report Share Posted October 2, 2013 Tekst od kog je krenula rasprava je inače praktično ukraden, tj. predstavlja samo proširenu verziju kratkog članka "Gardijanovog" Džejmija Džeksona na njihovom Talking Sport blogu. Bez obzira na naknadnu "lepršavost", broj karaktera i to što N. J. ume da piše (mnogima veoma dopadljivo), tekst je daleko od analitičkog i površno gleda na neke od problema u Mančesteru. Iako pretenduje da bude "sabijački", manje-više samo obrazlaže teorije iz originala, koji je i sam po sebi diskutabilan, ali ga pravda činjenica da je više jedan usputni tekst, koji prvenstveno služi da otvori neka nova pitanja za diskusiju u komentarima. A što se Junajteda tiče, za mene je najbolji primer Fergijevog bizarnog umeća Daren Flečer. Mislim da samo Ferguson može od jednog takvog igrača da u dve sezone (ili sezoni i po) napravi skoro pa ključnu figuru na terenu. Ono, taj glibavac je za godinu dana uspeo da od random veznjaka postane čovek koji daje golove, budi ekipu, guši protivnika, igra "kreativca" (lol) i redovno popunjava rupe u raspaloj i desetkovanoj odbrani. Da se Mojes ili 98% drugih trenera nađu u situaciji iz sezone 09/10, verovatno bi umrli i plakali za prelaznim rokom, čekajući kraj, a matori pijanac ubedi Fleča i Kerika da su fudbaleri carevi i nekako zakrpi ekipu. To ide dotle, da Flečer apsolutno zasluži da ponese kapitensku traku, a Junajted promaši titulu za samo jedan bod. Meni je to neverovatno i, koliko god nevoleo Junajted i Fergija, on je bog (i sa njim se može porediti samo Dule Vujošević)! Izuzev kombinacjie RVP-Runi i očigledno kupovine Kagave "da se ostavi u amanet", ceo tim je pravljen na tim nekim "fergijevskim osnovama", a tu frankenštajnovsku funkcionalnost jednostavno ne može niko da nasledi i uspešno preuzme za pet dana. Zato u ovom tekstu jedino što drži vodu jeste opštemestovska konstatacija da Mojes "mora da pronađe svojih startnih 11", odnosno da mora da prosto izbaci igrače koji "rade" samo pod Fergijem i napravi novi kostur tima. Deluje mi da će za to biti potreban još jedan prelazni rok, ali i da neće biti potrebne neke svemirske akvizicije. 14 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted October 3, 2013 Author Popular Post Report Share Posted October 3, 2013 После Пајиног поста нема шта више да се прича на ту тему :):D:D:D 7 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 (edited) Izgleda da će Pul protiv Palace-a igrati u 3-5-2 formaciji... Samo hrabro, i pomozi bože, I guess... Edit: A možda sam se i zajebo, mada bih voleo da vidim takvu formaciju, pa nek ide život... Edited October 4, 2013 by milanche 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 ja mislim da su proslo kolo isto tako odigrali 3-5-2 sa mozesom iza napadaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 5, 2013 Author Report Share Posted October 5, 2013 Заправо играју 5-3-2Енрике - Сако - Шкртел - Туре - Хендерсонhttp://www.youtube.com/watch?v=c-Lt3wxA7is 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Lukaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Liverpool osvaja! Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 osvaja kurcinu. mislio sam da je suarez halav, ali staridz je objasnio Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Junizaj, osvajamo! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Sta uradi Vest Hem :O Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 dobio 0-3 totenhema u gradskom derbiju, sto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Sto ga pljuju ovoliko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 a jbg uvek ce biti takvih hejtera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts