trn Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Manoneove face dok pokusava da uhvati loptu debeljunger jebeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 cenim da će biti teže uzeti tri boda Palasu nego odigrati nerešeno protiv Čelzija na Enfildu Bedak za Everton Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 legenda jebena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 kakav sok na gudisonu..Puncheon i Jerome igraju kao lafovi.. a i ne verujem da ce tako lako celsi da dobije zadnje kolo..Kardif ce da grca za bod za opstanak.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Šta se ovo dešava i gde se nalazim! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 :(( Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Šta se ovo dešava i gde se nalazim! Borini dao gol za Liverpool konačno hahehaeheh Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 (edited) ja napisao da celzi ove godine nece da osvoji nishta, vi me popljuvaste... *edit* ni ligu, ni cl.. Edited April 19, 2014 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Kamaaaaaaaaaan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 e moj sini, kita smo mi bez azara :) i ceha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 19, 2014 Author Report Share Posted April 19, 2014 португалски пацов 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 (edited) ja napisao da celzi ove godine nece da osvoji nishta, vi me popljuvaste... *edit* ni ligu, ni cl.. ja te prvi nisam demantovao. polufinale LS i borba za titulu(do malopre) je sjajno. uporedi ucinke drugih engleskih klubova e moj sini, kita smo mi bez azara :) i ceha :) nisam verovao za svarcera, al dobro, zasluzio je sanderlend, jako su ludi Edited April 19, 2014 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 (edited) ne moze se titula osvojiti ciganlukom i bednom igrom..mada stvarno nije bio penal ni u ludilu.. jebote sanderlend sa 2 gostovanja na bridzu i etihadu ima 4 boda Edited April 20, 2014 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Barselona? Doduse oni su samo cigani. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 oni bar imaju vanzemaljca koji postize golove kao iz sensibile soccera..i ne stekaju se (jer ni ne umeju) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Penal juče nije bio, ali Čelzi svejedno do kraja ne bi pobedio i opet bi bio na minus 4 Ja pobedu protiv Noriča nisam dovodio u pitanje, mislim i da je iks protiv Čelzija opušten, ali treba dobiti Pulisa u gostima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 PIckinski su odigrali ali nema veze. Lukas nema noge za napad Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 ja te prvi nisam demantovao. polufinale LS i borba za titulu(do malopre) je sjajno. uporedi ucinke drugih engleskih klubova slazem se sledece godine sa maticem u evropi, pravim napadacem i josh jednim/dva pojacanja osvajamo sve a to da je murinjo neznalica i pacov zapamtite i sledece godine !!111@12 realno sa ovim timom odlicna sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 da, bas je neznalica. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 20, 2014 Author Report Share Posted April 20, 2014 a to da je murinjo neznalica i pacov zapamtite i sledece godine !!111@12Ко каже да је Мурињо незналица, тај никада није гледао фудбал. А да је љигави пацов, љигави пацов је. 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 ma jok, on samo prebacuje na sebe pritisak sa tima, car je inace Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 :D Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Koji cigan jebem ti sunce... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GibanicA Posted April 20, 2014 Popular Post Report Share Posted April 20, 2014 slazem se sledece godine sa maticem u evropi, pravim napadacem i josh jednim/dva pojacanja osvajamo sve a to da je murinjo neznalica i pacov zapamtite i sledece godine !!111@12 realno sa ovim timom odlicna sezona da, stvarno ima slab tim..u rangu sa totenhemom ili evertonom..kolko vam je isprao mozak izjavama, to je strasno.. lik ima najjaci ili drugi najjaci sastav u ligi, potrosio je preko 70 miliona na pojacanja tako da je smesno pricati kako je `dostigao maksimum` sa ovim timom..ima igrace o kojima liverpul moze da sanja..osim u spicu :).. uvek je normalno porediti ih sa sitijem, zbog kesha i transfer politike..ali siti barem napada ko nezdrav i ima milion povreda bitnih igraca (aguero, nastasic, nasri)..dok je kod celsija ova Azarova prva povreda ozbiljnog igraca ove sezone..tako da je smesno kukati na bilo sta, kad nisi pobedio vilu, vest hem i sanderlend.. 3 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 20, 2014 Author Report Share Posted April 20, 2014 Управо.За (вероватни) фејл у лиги је највише он крив. Лукаку и Демба, две његове навеће грешке ове сезоне по мом мишљењу, јебали га Ето и Торес. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts