mohr Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 koliko god taj odlazak letonca bio nekorektan toliko je izjava jos nekorektnija,smorili su vise.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Dublja je tu prica sigurno ZNAM JA 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 (edited) neka si nam rekao!upozorio si nas na vreme! Edited July 5, 2014 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 da nas Zeljko nije pustio dobili bi 15 miliona eura, ovako samo 1.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 nekada je bolje ne javiti se uopste... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Гагић остаје у Партизану ! :)) http://www.sportske.net/vest/kosarka/konacno-lepa-vest-za-kk-partizan-187399.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Skuletic retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 jes da je prošlo 15 minuta, all kakva je ovo igra... daj bože sad da ispadnemo, da se ne blamiramo dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 taj fazon mi se bar ne brukamo po evropi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 (edited) vi se brukate uglavnom kod kuce. to je patriotizam :D Edited August 6, 2014 by Carlito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 izbošću se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Ekipa koju magarčina kao Škuntelar "vraća u život" zaslužuje da igra samo u Ligi Ugrinovaca. Ali PROLAZIMO! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 to treba da se otera iz kluba odmah, za primer. pa jebem li familiju onu seljacku u dupe! ti ces da igras evropu, volusino retardirana... kakva smo mi govna kao nacija. treba nas jebati i u usta i u picku u isto vreme, pa dok se ne opametimo ili ne nestanemo. iovako ne znas sta je bolje...eeee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 posle 2-0 sam prestao da gledam jer stvarno, nema poente vise. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Nema taj mentol veze sa nacijom, jednostavno je mentol teski :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 to neka utakmica veceras 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 nisam nesto primecivao dok je igrao za vojvodinu ali od kad je u partizanu,proslu polusezonu,non stop nesto preti,non stop nesto prigovara,psuje,klasicni ljakse onaj,brdjanin mrtvi,nista osim ispisnice ne zasluzuje,slepina prokleta...da nije bilo tog crvenog bez problema bi prosli ove raspale bugare koji nisu ni senka ekipe iz prosle godine...dokle cemo godinama vise sami sebe da izbacujemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 http://mondo.rs/a716794/Sport/Fudbal/Partizan-otpisao-Trajkovica.html poslednji pozdrav sirovini 2 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 nisam nesto primecivao dok je igrao za vojvodinu ali od kad je u partizanu,proslu polusezonu,non stop nesto preti,non stop nesto prigovara,psuje,klasicni ljakse onaj,brdjanin mrtvi,nista osim ispisnice ne zasluzuje,slepina prokleta...da nije bilo tog crvenog bez problema bi prosli ove raspale bugare koji nisu ni senka ekipe iz prosle godine...dokle cemo godinama vise sami sebe da izbacujemo... A kada sam ti ja rekao da ste doveli soder iz Vojvodine, hejtovao si me :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 zapravo sam napisao da je soder iz vojvodine iskljucivo trajkovic,skuntelar manje vise ali vulicevic je stvarno odlican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Dada, Vulicevica sam i ja izostavio iz soder liste :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Izneverovao sam sta je izjavio Trajkovic"Posle ovolike buke koja se digla oko mog crvenog kartona, mogu samo da kažem da se samo za dobrim konjem prašina diže."Volina jebenaI generalno je u pravu da je mnoge guzice(bukvalno su ti igraci guzice) spasio time sto su sve svalili na njega. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Volina jebena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 lik je dementina teska, alfa seljacina, treba Dzombu i Batu Kan Kana da ljubi u dupe sto je tu gde je... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SqGp6OUnw34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts