shoocky Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 dobro, dobro, nije ovo toliko ocajan rezultat. Samo sad malo ozbiljnije i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 problem je sto spoljna linija mora da pokrije poenima bezmudost nasih centara i u napadu i odbrani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 a ti brate ko da si sad shvatio da nemamo centre :D osvajamo ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 m4rcko sto nisi na utakmici? razocarao si me :c Ali koji je car ovaj Gagic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 (edited) ma pajseri su svi , i gagic i musli , milutinov nekad odigra ok , i dalje mislim da je veci potencijal od ove dvojice zajedno , videcemo :D edit : na 3:40 kakav faul gagica hahah , lik je prso bas :D Edited April 25, 2014 by m4rcko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 niste normalni kakve faulove pravite.. stvarno mada svejedno mislim da dobijate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 auuu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 gagic pajsercina usrao laganu zavrsnicu,jebel li mu decu nerodjenu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 e do kurca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Ne znam kako je vama ali je meni pretesko iako ne navijam za Partizan, tuzan dan za nasu kosarku... Tj. tuzni dani... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 ako, ko nam jebe mater. I TREBA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Tuzno, pretuzno. Gagic najveci krivac. Ikada. :( 1 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Koji tuzni dani za nasu kosarku jebote... Jebali nas Vujosevic i Covic, kojim god redosledom hocete. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 ona serija 10-0 resila , polovicna slobodna bacanja i naravno ono nesposobno drvo gagic , znaci lik kao da ga nema u odbrani ... ko sto napisa neko gore tuzni dani za nasu kosarku :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 da, sa tim da su grobari izgubili nesrećno, a ovi su nas ugazili 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Nije ovo nesrecno nego glupo, jer smo pravili preglupe faulove. Gagic prednjacio u tome, prakticno ih je vratio u zivot sa onom nesportskom.(lik dao dva bacanja i posle sibnuli trojku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Bez obzira, objektivno su i Partizan i Zvezda kvalitetniji od ove dve ekipe a izduvali smo, nikakve utehe tu nema realno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 zbog toga je i tuzno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Izuzetno mi je teško što nam je košarka trenutno dostigla najniže lestvice, i od sada ćemo biti marginalizovani u bilo kom pogledu. Država će nas odjebati, svi iole dobri igrači će otići. Glavni konkurenti će nam biti Crnokosa i Borac iz Čačka. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted April 25, 2014 Popular Post Report Share Posted April 25, 2014 Dobro si Lizre podsetio na trojku Kecmana hueeeeeeee 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Lizre, ovi se sprdaju sa vama, sutiraju sa pola terena. All jokes aside, bas tuzno! Umesto da gledamo svoje klubove u EL, da se pune kase, prave igraci, razvija kosarka, pa sta hoces, gledacemo u nedelju Hrvatsko finale. I nije to najtuznije, nego sto ce obe ove BEDNE ekipe da igraju istu tu EL. Da nije tuzno, bilo bi smesno. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 ja nisam kosarkaski znalac, ali kad sam video gagicev pas za kontru nakon blokade, bogdanovicu u pete, smucilo mi se Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 ako pričaš o poslednjoj četvrtini, to je bio Lovernjov pas ka Tepari Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 imao je i Gagic jedan takav pas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 koliko smo se prepucavali za finale zvezda - partizan, a eto sta nas je snaslo.. mrtva cibona sa saricem i 4 bota i cedevita koja igra sa smitom, jusufom i 3 bota..tuga tuga Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts