gruja Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Verovatno je Coki tutnuo neku lovu Hofenhajmu 2 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted April 18, 2014 Author Popular Post Report Share Posted April 18, 2014 (edited) то као што је Толе направио 50 милиона дуга у звезди? Edited April 18, 2014 by алфа 8 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=18&nav_id=838184 glupi roditelji... a cek, zar nesto nije zabranjeno da se dovode deca u klubove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 barselona je zbog toga kaznjena,stvarno ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulpy Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Ima neka fora sa tim, ja mogu da lupim a necu :D Uglavnom ima legalna fora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Za 800 dinara sat i po ......! Pa dokle bre vise sa tim cenama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 barselona je zbog toga kaznjena,stvarno ne znam... Има фора да је то ок ако се родитељи детета због посла преселе у тај град па онда дете пређе у клуб из тог града :) Наравно онда клубови запосле родитеље па легално то одраде :) А онда фифа може да истражи да ли их је клуб запослио или су сами нашли посао и тако :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 22, 2014 Author Report Share Posted April 22, 2014 намештено Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 pa normalno da je nameštena liga, da li iko normalan sa 2 grama mozga može da poveruje da neki domaći tim može da veže 15+ pobeda, pa čak i u ovoj bednoj ligi? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Ko bi reko da ce cigani da osvoje konacno titulu horor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post lancemi3d Posted April 22, 2014 Popular Post Report Share Posted April 22, 2014 Sada u ovim godinama kada mi je malo jasnija slika ne samo o sportu u Srbiji, vec i uopste situacija u celoj zemlji, kako ljudi zive itd... mene uopste ovo ne dotice sta vise drago mi je sto se ovo desava, bilo namesteno ili ne (atletiko spanija, liverpul engleska, kamo srece da je roma uzela u italiji...). Jednostavno volim kad dodje prekid neke serije. Ako mi je do icega iole bar malo stalo, to je kosarka nasa i verujem da smo tu donekle egal, i ko god osvojio ABA ligu svaka mu cast, bile komsije ili mi.. Ovaj fudbal, barem meni, najmanje je interesantan vec duze vreme... jedva cekam kraj leta, ko god bio prvi, da im se smejemo u evropi :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Lep taj neki osecaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 osecas se cudno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Danas utakmica sezone KK Partizana od koje u mnogome zavisi buducnost kluba u narednih nekoliko sezona verovatno. Bice jako jebeno dobiti odlicnu Cedevitu, pogotovo sa svim pristiskom. Da se nije izdesavalo sve sa Kinzijem, boleo bi nas kurac. Puno toga zavisi od toga kako ce nasi centri odigrati protiv Nurkica. U svakom slucaju, verujem u nase momke, na prvom mestu Bogdanovic-Pavlovic-Bertans, a mislim da ce Tepara da sabije iz drugog plana. AJMO CRNO BELI https://www.youtube.com/watch?v=Fc9Hh5M7kDY 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 mislim da dobijate lagano, jer je Dule preiskusan za ove utakmice, biće puna arena, a za kraj, ono juče je bila i opomena za vas ako već ona tekma juče nije ogromna sramota za srpsku košarku, šta bi tek bilo da se u Beogradu igra finale Cibona - Cedevita, neću ni da mislim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 drugovi, mislim da je jasno kao dan da OSVAJAMO!!! [8D] Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 jasno je ko dan - volim PARTIZAN! ovako ce i u fudbalu da prodju, samo, oni to ni ne znaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 red je da se pomene da je Dusan Kecman pogodio jednu trojku pre tacno 4 godine https://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 koji car ovaj veseli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 koliko nas trpaju preko centara, Milutinov ne zna sta je odbrana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 ko prenosi ovo, brzo brzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 (edited) da imamo Ratka Vardu... -5 na poluvremenu posle cak -16, jos je i solidno ispalo u istom smo kurcu kao Zvezda juce Edited April 25, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Pavlović pokrenuo onu seriju sa kojom smo se vratili u život. Bezidejna igra, samo nas trojke drže u životu. OSVAJAMO! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts