manager Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 odlicna tekma, moram i ovde reci... svaka cast igracima partizana, ali stvarno, klupa je odlucila kao sto kaze vanja drug... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 lovernj kidise pod obrucima samo tako, gg na snazi slazem se da je duza klupa pobedila, bogdan i dragan izneli koliko se moglo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Vanja je u pravu skroz, ovo smo morali mnogo opuštenije da dobijemo. Ako nešto ne promenimo, sa Vestermanom i još jednim zdravim centrom će nas pokidati u ostatku sezone. Radonjić opet par čudnih odluka, ono držanje Bobija na klupi kad je Katić pravio sranja i napad na plus dva pred kraj regularnog koji nije osmislio bolje, pa smo iz kontre primili koš za izjednačenje. Slično je i sa poslednjim napadom u prvom, kad je pogodio Dragan. Ne igramo loše, ali mislim da nas je progledala sreća već i previše ove sezone do sada Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Уфффф, одлична текма. Права чврста и мушка игра, али без неког циганисања. Боби убио, баш није било решења за њега, али како су Богдановић и Милосављевић изнели овај меч...сами... свака част. Убио је и Жофри скоком, али ова двојица су баш сабили. С обзиром да Мусли није скоро ни играо и да је Кинси ћопао све време, стварно свака част играчима. Заслужена победа цигана, јебига... клупа је пресудила на крају, иако је и Партизан могао лако до победе. На крају једна добра ствар излази из овог пораза. Радоњић је овом мини серијом сигурно купио место на клупи бар до краја регуларног дела, ако не и до краја сезоне. Ову текму, без обзира на то што је дерби, је једноставно морала Звезда много лакше да добије. Kapa dole Vanja za ovaj post. Morali smo dobiti sa dosta vise razlike ovaj derbi a ne da se zavlacimo u produzetke. Vidi se da vam Vesterman dosta nedostaje ekipi i da bi sa njim bili kud i kamo bolji. Cestitam na igri i borbenosti. Onog Vujosevica treba tuci do iznemoglosti, jbg.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Milosavljevic sabija... Jel bio on uopste na spisku pred Sloveniju? Dule je odlican trener, ali je toliko govno i slina od coveka, ja nemam reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 Јесте, упао је Калинић уместо њега.Ја сам чуо из неких ИЗВОРА ЛОЛ да је он добио шансу због везе, али свакако је и Калинић покидао у Словенији. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Калинић је и требао да иде испред Милосављевића јер нам је такав тип играча фалио :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 22, 2013 Author Report Share Posted November 22, 2013 очекивано...само ми је жао што ћемо пропустити милосављевића и богдановића, као што смо лучића... али шта је ту јеповреда вестермана и није могла да се предвиди, требало је ту још квалитетних појачања, али ето та финансијска ситуација (или шта већ) је то онемогућилајош се надам да ће нас укењати неки плеј и да ћемо добити оне индијанце из француске у инат барси, разбијемо будикурац овде и онда нас шмекерски пусти обрадовић у турској. а на крају, као шлаг на торту добијемо русе овде! :)снови, знам, али надам се и даље, јебига... у сваком случају треба подржати ове цареве (бар због ових неколико баш царева) па макар губили сваку 30 разлике 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Yp-hdDXJ_9o&feature=youtu.be Cirkus... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 jebi ga, sta ti je cudno tu? navikli smo, ne verujem ni da bi sudili vozdovcu protiv zvezde to... tako nam je kako nam je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Sto je najgore, nemaju nameru da prestanu.. Ocekivao sam blago receno, torturu na nasoj tekmi sinoc medjutim, sudjenje bilo korektno ali Partizanu se mnogo gleda kroz prste... 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/8128/Saop%C5%A1tenje+FK+Crvena+zvezda.html?fb_action_ids=10202886578711849&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B601520183217764%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 kakve debilčine, jebote. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 tužni smo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 krenuo rat saopstenjima ponovo, ima da prsti na sve strane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 toliko su mi se smucili da mi je postalo svejedno ko ce da osvoji ovu prebednu ligu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 povraca mi se, doista :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Ja bi iskreno voleo da neko 10ti osvoji tipa Cuka ili Radnicki Nis. Cisto da se posere po ovim gnjidama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted November 25, 2013 Popular Post Report Share Posted November 25, 2013 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted November 26, 2013 Popular Post Report Share Posted November 26, 2013 :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 mnogo sam se smorio :( Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 jebi ga, da je djalo vise igrao dobili bi, ja vam garantujem... milosavljevic je precenjen igrac, mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Nevera :( Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Na stranu to sto zaista igramo bez 2 igraca iz prver postave, pogotovo nam fali plej. Milosavljevic ne moze da igra 40 minuta, koliko god da je spreman. Tacno se videlo da mu je nestalo snage. Nemamo bre centra. Musli ima nekog talenta, ali je toliko mlohav, da se cudim sto Dule ne uleti 2 puta po cetvrtini da ga nasamara. Uhvati tu loptu i zakucaj je u kos idi u picku materinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts